Sivut

perjantai 23. syyskuuta 2011

Lir lir lakua punttiin

Höööh! Mun piti naputella tää aikaa sitten, mut ilta meni moppia värjäillessä, digiboxia viritellessä (uusvanha telkkari porukoilta, heitin vanha, mut mulle uus), pakatessa, kynsiä viilatessa (for real, vähänks oon neiti) ja ylipäätänsä sompaillessa. Ehdin jo miettiä, että lykkään sen Toppiksen mysteeripaketin sisällönraotuksen ens viikkoon, koska aamulla herätys neljältä, mut ei mua just nukuta ihan kauheesti eli pistetääns naputellen. Ei ois muutenkaan ollut kohteliasta lykätä, kun useempi ihminen (= Toppis, Toppiksen äippä + Toppiksen äipän työkaveri) on nähnyt vaivaa ja moisen satsin koonnut.

Homma siis lähti siitä, kun kauheesta piilomainontapolemiikista provosoituneena (myrsky vesilasissa, jos multa kysytään) mainitsin postauksessa, että varmasti kerron blogin kautta saaneeni jos joku ikinäkoskaanmilloinkaan mulle jotain lahjoittaa. Toppis sitten ryhtyi tuumasta toimeen ja ilmoitti lähettävänsä tuotepaketin testikäyttöön. Lupasin tästä raportoida kuvien kera eli tässäpä tätä:

Paketti siis saapui tiistaina ja sisältö oli kerrospuettu useampaan paperiin, tästä olikin juttua aiemmin. Hetken ehdin jo ihmetellä onko pehmeän paketin sisältönä monen bloggaajan blogin kautta saama viitta vai mitä hitsiä, mutta sisältä paljastuikin jotain huomattavasti funktionaalisempaa. En nyt tiedä josko ihan oon kohderyhmää, mutta eihän sitä koskaan tiedä milloin moisille tulee tarve. Siis nimenomaan tarve.Paketissa ei ollut toi possu vaan toi toinen artikkeli siltä varalta, että possulle iskee tarve. Mukavan pehmeeltä toi tuntui ja kiitos joustavan vyötäröosan toi oli vallan näppärä pukea Nasun päälle. Hälle ei ehtinyt ainakaan tässä illan mittaan kehittyä mitään vaippaihottumaa, eikä materiaali tuntunut hiostavan saparoa. Seuraavaks olikin sitten aika testata imukykyä:Vaikka pyrinkin pitämään homman mahdollisimman autenttisena, ei mukissa ole sitä itseään vaan Clipperin lakuteetä. Jotta testi olisi kuitenkin ollut mahd. realistinen oli testineste lämmintä ja värikin aika kohillaan.WTF???? Onks mulla käsissä(kin) selluliittia???? Mites toi nahka näyttää noin muhkuraiselta? Hiukan nyt eksyttiin epäolennaisuuksiin tästä empiirisestä osiosta, mutta hulautin siis ruumiinlämpöiset testinesteet tuotteeseen ja hyvinhän toi tuntui imevän. Hiukan falskasi sivusta, mutta epäilemättä pitää paremmin, kun on oikeaoppisesti päällä ja laita reittä eikä pöytää vasten.

Sitten olikin käyttömukavuuden vuoro eli pysyykö pinta kuivana vai jääkö nihkeäksi.


Ihan kauheesti ei tullut läpi eli öbaut desistä jäi ton verran kosteutta:


Näiden testitulosten perusteella siis vallan pätevä tuote. Toivottavasti ei ihan heti ilmene tarvetta, mutta onneks paketissa oli pari ylimääräistä, jos tulee hätä. Pahoittelut vielä normaaliakin heikommasta kuvanlaadusta, salama söi kaiken sisällön ja ilman sitä tuli varsinaisia tunnelmakuvia. :/

Paketista löytyi noiden puskureiden lisäksi P niinkuin persruiske, sitä en vielä tohtinut ehtinyt testailla. Luvassa kerrassaan yltäkylläinen viikonloppu runsaan ruoan ja juoman merkeissä, eli tolle voi hyvinkin olla tilausta sunnuntai-iltana. Laitan sitten sellaiset Gillian McKeith -henkiset analyysit kuvien kera, päästään sitten teistä lopuistakin lukijoista kerralla eroon... ;D

Toppis oli toki oheistanut mukaan saatteen, jossa noita käyttötarkoituksia valotettiin tarkemmin:

Joskus tulee iso hätä,
tahroi älä pöksyyn jätä!
Laita reissuun vaippa pyllyyn,
loput niistä jemmaa hyllyyn!

Mökil tylsä hetk' jos koittaa,
voit isoo vaippaa veneenä uittaa!
Mastox tökkää peräruiske,
johan käy jo järvel huiske!

Mökillä siis viimeistään koko arsenaali testiin. :) Ihanainen Toppis oli myös jemmannut pakettiin mukaan hurjan mielenkiintoista pakuria, tästä lisää hään blogissa. Pakuria testaillaankin sit ens viikolla, se oli turhan arvokasta liruteltavaks hukkaan testimielessä. 

ISO kiitos siis vielä Toppikselle, Toppiksen äipälle ja Toppiksen äipän työkamulle tästä kerrassaan valaisevasta tuotepaketista. Nyt koitan nukkua pari tuntia ja sitten suunta kohti Ystävistä parhainta. Palataan sunnuntaina, iiiiiiihanaaaa viikonloppua!!!

PS No pigs were harmed during testing.

15 kommenttia:

 1. Hei, sun pitää myös testata ja näyttää kaikille se large-koko!! Se oli paras kaikista :D Tuikkaa peräruiske ahteriin ja laita sit se vaippa päälle ottaa kopin :D

  VastaaPoista
 2. Hauska paketti !

  Toi lakutee on aivan järjettömän makeaa !! Ostin sitä vahingossa enkä nyt pysty irvistelemättä juomaan, vaikka kuinka sitä laimennan. :P

  VastaaPoista
 3. ei h*lvetti. XD Oon kyllä kade tosta pakurista, saat varmaan jotain supervoimia jos sitä nautit.

  VastaaPoista
 4. Nollavaimo: Sä voit tiputella sitä lakuteetä Täydellisen Miehen alushousuihin ja todeta ohimennen, olisko TM:n syytä hankkia TM (Tena for Men)! ;)

  VastaaPoista
 5. Hetkinen ! En siis olekaan ainoa täällä Blogistaniassa, jolla on Ihan Paras huumorintaju. Loistava idea, Toppahapa !! :D
  (Huolestuttavaa tässä on se, että saatan jopa oikeasti tehdä tuon källin. :D)

  VastaaPoista
 6. Ota sit kuva niistä tahroista, käyn stalkkaa sun blogia! Ja hei, mä oon huonon huumorin ruumiillistuma! Kai siitä kertoo jo se, että jaksan satojen sanojen saattelemana kertoa yleisesti, kuinka joskus olen pidätellyt k*sihädässä 22 tuntia, koska ei löytynyt mieleistä posliinia!

  VastaaPoista
 7. Pikamoi reissusta! Isäntä siirtyi suihkuun ja mä en enää jaksanut taistella Bloggeri-vieroitusoireita vastaan, vaan sorruin ja tulin kurkkaamaan mitä täällä tapahtuu. :D

  Ninni: :D takas!

  Toppis: Toivottavasti ei ollut just se large, johon sitä lakua liruttelin, se on jo nimittäin edennyt kiertokulussa kohti kaatopaikkaa... Täytyy kehitellä jotain lisätestinkiä sen toisen artikkelin tiimoilta.

  Nollis: Juu, se lakutee todella jakaa ihmiset, ite tykkään mutta useimmilta, joilla oon sitä maistattanut on tee jäänyt juomatta. Oon to-del-la makean teen ystävä ja normaalisti tuuttaan mukin puolilleen hunajaa ja makeutusainetta, toi ei tosiaan kaipaa mitään lisukkeita.

  Fcookie: Oon tosi tohkeissani pakurista ja testaan viimeistään huomenna, jos en enää tänään kotiuduttuani jaksa keitellä. Pistän sit raporttia niistä supervoimista... :)

  Toppis & Nollis, toka kierros: Ihan mahtava lakuteen kierrätysidea! Hitsi kun mä jo ehdin kaapia kääreestä lusikalla viimeistä töhnää myöden sen pähkinänougat-patukan, siinä oli niin mielenkiintoinen väri ja koostumus, että olis hyvin toiminut samassa källikategoriassa. ;D

  VastaaPoista
 8. Hei nainen! Ootko sä avannu ne näytteet? Varmasti tunnistat, mikä niistä on large, koska se on oikeesti TOSI large!!! :D

  VastaaPoista
 9. Voi ei, nyt kyllä repesin täysillä. En ole sitten ikinä tajunnut, että testit voivat suorastaan räjäyttää tajunnan. Lisää testejä Acatalle, ja kiitos etukäteen tulevista testeistä...:)

  VastaaPoista
 10. Mun mielestä on muuten tosi nerokasta merkata noi Tenan testauskuvat sun blogiosoitteella, ettei kukaan Tenan myyntijohtaja pääse nappaa sun kuvia omikseen ;)

  VastaaPoista
 11. Sulle on tunnustus blogissani. Kiitos omastasi ! :)

  VastaaPoista
 12. :D Repeilyä, repeilyä. Mullakin on tunnustusta...

  VastaaPoista
 13. Pitsit: Pitääks mun lähettää yks Tena sullekin, ettet vaan repee siellä ihan liikaa...? :D Oli kyllä vallan kivaa testailla, tänne vaan kaikki hämäryydet, niin meitsi lähestyy empiirisin ottein!

  Toppis: No totta maar, mähän siinä kaiken vaivan näin, liruttelin teetä Tenaan (ja melko reilusti myös pöydälle), mulle provikat, jos Tena tästä saavuttaa jonkun yllättävän kohderyhmän.

  Nollis & LIAMK: Oooooooooooooooooo! Oon niin älyttömän otettu tunnustuksesta ja etenkin mieltä lämmittävästä blogikuvauksesta (kumpaisenkin), etten ehkä malta nukkua ollenkaan! Ihan mahtavaa, olin ihan vissi että tänä mun hiljaiselon myötä on vimosetkin lukijat eksyneet ihan muualle. Oi iloisen yllätyksen määrää, kun oli moinen ihanuus vastassa!!!!! Ja vielä vähän:!!!!!! Kaikki mukaan! !!!!!!!! + ! Palaan tunnustuksesta heti huomenna! Halit ja pusut ja kauniit unet ja kaikkea ihanaa!

  VastaaPoista

Oi ihanuutta, kommentit on parhautta! ISO kiitos, tykkään! :)