Sivut

tiistai 20. syyskuuta 2011

To be continued...

Jippajippajei: Toppiksen mysteeripaketti saapui tänään!!!!! En näköjään ollut ainoo paketin suhteen utelias, postipoika oli ilmeisesti yrittänyt hiukan haukata kurkata nurkasta ja tsekata mitä mulle lähetellään:Onneks Toppiksella oli tollanen maatuskamainen pakkausmetodi eli ekan kerroksen jälkeen ei vielä päässyt herkkuihin käsiks...


Eikä kyllä vielä tokallakaan eli tota mustavalkoista kuosia seuras vielä ajankohtainen kausipaperointi:


Sori, kuvat on hiukan tärähtäneet, kun en malttanut odottaa kotiin asti vaan kuorin tota jo autossa. Tossa vikassa kuvassa taidettiin just ylittää sellasta hidastusnyppylää ja hiukka tärähti... :)

Paketista paljastui jotain täydellisen Toppismaista jäynää, mutta mitä, se selviää huomenna. Mohhohhoh, oliks hyvä traileri? Nyt antaudun stressiteen suotuisille vaikutuksille ja painun petiin, huomenna aikainen aamu ja luvattu kaatosadetta eli päätynen asiakkaan tilaisuuteen vallan freesinä... :/ Mut kauniita unia ja Toppikselle ISO kiitos paketista, sisällöstä lisää huomenna, aivan viimeistään torstaina!

Herkkua - onneks on ressi, niin voi hörppiä tätä.


1 kommentti:

  1. Ole hyvä pulu :D Laitoin Jonna1983:lle hupparin samaan paperiin käärittynä ja seki oli kuulema ihan säleinä perille tullessa! Mut oli se viel muovipusissa, joten säilyi puhtaana ja ehjänä. Odotan testikamaa ;)

    VastaaPoista

Oi ihanuutta, kommentit on parhautta! ISO kiitos, tykkään! :)