Sivut

keskiviikko 7. joulukuuta 2011

Toivepostaus!

Tai no, tiedä sitten miten toivottu tää mahtaa olla, Toppis on ehkä kerran tai kaks kainosti tiedustellut moisen perään ja hillitysti kannustanut naputtelemaan aiheesta...

No ni Lady Tena! Nyt tänne hopi hopi kuva siitä paketista tai mie irtisanon suhteeni bloggeriin eikä me sit voija ikinä keulii Luumäellä! PLIIIIS PLIIIIIS PLIIIIIIS SENKI VENYTETTY ACATA!!!!!

Karjalan kunnaillaKIN venataan sun laiva-postausta :P Koita nyt ottaa pari kuvaa ja kirjoita muutama rivi, ni mä pääsen rauhaan tän asian kanssa :D

Ja sit vielä yks Toppis narisee ja vaatii laiva-tenasta dokumenttia! :)

Nii mut rakkaani, sie sait myös sen laiva-tenan ja peräpuikon ja niistä olisi suotava keksiä jotain! *hali* :)


Odotan vieläkin Acatan SITÄ postausta...


Ja MUN blogin nimi on Tilauksessa elämä... :D

No, tahallani en oo pitänyt hull Toppista jännityksessä, oon vaan ollut niin naftisti kotona, etten oo valitettavasti ehtinyt tälle ajatusta suoda. Kyseessä on kuitenkin monipuolista tuotekehitystä ja tarkkaa dokumentointia vaativa projekti, johon ei ole hyvä ryhtyä hätäillen ja valmistautumattomana. Nyt oli sitten pakko tarttua näppikseen, ja naputella aiheen tiimoilta TOPPIKSEN SYNTTÄRIPÄIVÄN kunniaksi. Toppis se vaan nuortuu ja täyttää yhdeksättä kertaa 21, ONNITTELUT mussulle! (+ Ehkä hiukan pelkään saavani koko armeijan perääni, kun ylipäällikkö uhkailee (vielä) kroonisemmalla blogilakolla, jos ei postausta kuulu. Jaiks.)

Hommahan siis lähti siitä, kun Toppis eräästä uhoamisestani provosoituneena päätti lähettää allekirjoittaneelle ylläripaketin teemalla 'Blogin kautta saatu', tästä on naputeltu aiemmin täällä ja täällä. Kurkattuani pakettiin hämmennys epäusko ihastus ja innostus oli suuri. Ylläripaketin tuotteillahan saa aikaiseksi vaikka ja mitä, näillä ei hätä pääse yllättämään! Empiiriset testit tuli suoritettua ja tulokset olivat lupaavia. Sponsoritaho ei kuitenkaan ollut tähän testimäärään tyytyväinen, vaan ohjeisti jatkamaan:

Hei, sun pitää myös testata ja näyttää kaikille se large-koko!! Se oli paras kaikista :D Tuikkaa peräruiske ahteriin ja laita sit se vaippa päälle ottaa kopin :D 

Tuotepaketin mukanahan tulikin ohjeet:

Joskus tulee iso hätä,
tahroi älä pöksyyn jätä!
Laita reissuun vaippa pyllyyn,
loput niistä jemmaa hyllyyn!

Mökil tylsä hetk' jos koittaa,
voit isoo vaippaa veneenä uittaa!
Mastox tökkää peräruiske,
johan käy jo järvel huiske!
 
Mökillä on toisinaan ollut hieman rauhallisempaa, mutta toistaiseksi Pyhäjärvelllä on tainnut purjehtia vaan perinteisempiä paatteja. Tuotteiden vesiliikenteeseen soveltuvuus on siis (vielä) testaamatta, mutta muita käyttötarkoituksia on kokeiltu, näistä lisää seuraavassa:


Lampaantalja on ihanan ylellinen sisustuselementti, mutta valitettavasti kovin arka esim. lapsi- ja lemmikkiperheissä. Levitä siis lattialle tismalleen samanmallinen virtsankarkailusuoja, niin eleettömän tyylikäs kokonaisuus on taattu. Saatavana koossa S, M ja L.


Onko pakastin taas umpijäässä muttet jaksaisi sählätä talouspaperin ja rätin kanssa? Levitä vain pakastimen pohjalle XL-kokoinen suoja, niin sulatusvesi ei varmasti karkaile.


Onko matkasänky hankala koota ja vie liikaa tilaa autossa? Pakkaa vain mukaan piltin Liberoiden lisäksi hieman tuhdimpi suoja ja varmista, että yöpaikasta löytyy joku varsi, orsi tms., esim. imurin putki kuten testitilanteessa. Tämä matkakehto on paitsi pehmeä ja joustava, niin myös 100 prosenttisen imukykyinen!


Kaipaatko pikkujouluihin pientä lämmikettä pikkumustan ylle, mutta illaksi on luvattu sadetta? Ei hätää, sitaise vain suojasta näppärä bolero, joka pitää juhlahumussa sekä lämpimänä että kuivana. Ei haittaa, vaikka povariin kätketty taskumatti vuotaisi tai dödö pettäisi - tässä asusteessa on imua!Monipuolinen suoja taipuu myös päähineeksi. Suoja on ihanteellinen sadelakki, tämän lisäksi siitä saa myös loistavan kommandopipon. Tässä mallissa on korva-aukot valmiina*, silmäaukot tulee tehdä itse. Aukot voi myös jättää tekemättä, jolloin päähine on ideaali esimerkiksi sokkoleikissä tai haluttaessa jännitystä parisuhteeseen. Tämä pipo ei kiristä!Tämän osuuden dokumentointi oli hivenen haastavaa ilman tutkimusassistentin apua, pahoittelemme kuvanlaatua.


* Pankkiryöstätarkoituksissa kannattaa pipon alle laittaa peruukki, jottei oikea tukanväri paljastu korva-aukoista. Testilaboratoriomme irtisanoutuu rikosoikeudellisesta vastuusta. Pidätämme oikeuden vihjeisiin ja ilmiantoihin.

Tässä tuotteessa piilee edellä mainittujen lisäksi potentiaalia vaikka mihin. Valitettavasti projektirahoituksemme on rajallinen, mutta otamme mielellämme vastaan palautetta ja tuoteideoita.


Äärimmilleen tuotekehityksen nimissä venynyt testilaboratoriomme siirtyy keräämään voimiaan ja keittelemään paketista myös löytyneitä pökäleitä, nämä kuulemma ovat vahvistavaa pakurikääpää eivätkä siten liity vaippoihin mitenkään...

PS Terkut Karjalan kunnaille! :)

4 kommenttia:

 1. Ei helvetti :'D Jännitystä parisuhteeseen :D

  VastaaPoista
 2. Mie nauroin nii et meinasin oksentaa!!! :DDD Ei hyvänen aika, oon ihan sanaton :'DDDD Ihan kreisi settii ja toi kuvasarja oli ihan parasta AAAAA-luokkaa!!! :DDDDD Kiitos kulta, kyllä oikeesti oli nii kovat naurut täällä, ettet usko :DD

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. (julialume) Sähän tästä jo visioit siellä marketin Tena-hyllyllä. :D Parinvaihto on so last season, pipo päähän ja 'arvaa kuka' -leikkejä leikkimään.

  Toppis: Nii, parhaan synttärilahjanhan tunnistaa siitä, että sankaria oksettaa... Kiva jos tykkäsit, ONNEA vielä mussu! ♥ <- (julialumen) lainasydän :)

  KatjaEmilia: Vieraisiin pöytiin huutelu on aina suositeltavaa, varsinkin jos huhuilee meitsin pulpettiin! :) Toi Toppis on niin inspiroiva, että rakentui toi tutkimus ikäänkuin itsestään.

  VastaaPoista

Oi ihanuutta, kommentit on parhautta! ISO kiitos, tykkään! :)