Sivut

maanantai 5. syyskuuta 2011

Sillä silmällä

Nyt on nukuttu! Ilmeisesti siinä määrin riittävästi, että tänään heräsin tunti ennen kellonsoittoa. Oh my. Tosin herääminen oli siinä vaiheessa suorastaan helpotus, oli melkoisen työpainotteinen yö eli suorittelin ties mitä nakkeja ja tunnelma oli enemmän kuin stressaava. Ihania noi ma-su yöt... :/ Nyt onkin kiire naputella, että ehdin ajoissa petiin (ah, puhtaat lakanat!), yritän nyt pitää siitä seitsemän tunnin uni -lupauksesta kiinni. Hiukka hankalaa though, kun haluun käydä kurkkimassa mitä teille kaikille kuuluu... <3



Eilen oli ihan ihana mökkipäivä, ihan mahtava sää eikä ees sunnuntaiketutus ihan huipussaan. Suosin mökillä (mohhoh, niinku en muutenkin suosis) semivalmista ts. mitä vähemmän vaivaa vähemmän kehittyneessä tilassa, sen parempi. Törmäsin Atrian Bravuuri-uutuuteen, joka oli ihan suht jees.


Ei toi nyt mitään tolkuttoman kummosta ollut, mut ihan jees. Paisto-ohje ei kyllä meidän uunissa pitänyt kutiaan eli sen ohjeistetun 40 min lisäks kärtsäsin noita ylätaso-hiillostuksella varmaan vartin lisää, jotta sai ees vähän väriä pintaan. (Vaihdoin myös noi toiseen astiaan, kun ton uuninkesto vaikutti inan epävarmalta.) Ihan maukasta siis oli, mutta pakkauskoko oli hitusen kumma. Tossa oli kaikkiaan 750 grammaa, josta jokunen osa oli bataattia. Itse kanafileitä oli kuus kipaletta, mutta ne oli kooltaan vallan aneemisia. Onneks oli rinnalla salaattia, pannuleipää ja kasvisgratiinia, muuten ois kyllä jäänyt hiuko. En tiedä miten monelle hengelle toi on meinattu, mut ei siitä kyllä oikeen neljälle piisannut, mut ehkä se ei ollut valmistajan tarkoituskaan.

Joojoo, ihan hirveet kotkakynnet, mut huolto on huomenna!
Toinen uus tuttavuus oli Valion maustettu rahka ja tosta tuli suosikki! Lauantaina lätättiin tota pihvin päälle ja sunnuntaina tortillojen jauhelihakastikkeeseen ja hyvin toimi. Onhan toi nyt vähän tollanen uusavuttomien setti, ei en osaa itse ripotella rahkaan mausteita vaan maksan mieluummin tuplahinnan tästä, mut en anna sen häiritä vaan kokeilen seuraavaks yrttiä. :)

Mitäs sit muuta? Eilen pelailtiin vähän pingistä ja sit suunnattiin mieli maassa kohti Turkua. Ei tarvi nyt kehitellä mitään "Mikä merkki oikeuttaa uukkariin motarilla" -läppiä, mieli vaan oli matala, kun piti poistua möksältä. :( Lämpenen näköjään vuosi vuodelta paikalle enemmän, poissa on se teinivuosien en "%&¤/#¤ varmaan tuu mökille -angsti. 




Asiasta ihan kukkaruukkuun... Kattelin tänään pitkästä aikaa Fab5:sta ihan ajatuksella, sitä tuntuu tulevan jotenkin niin tiuhaan uusintoina, että useimmiten se on vaan ollut taustalla ja oon vaan seurannut sitä puolella (en sillä) silmällä. Toi on kyllä jotenkin niin hyvän mielen ohjelma, täydellisen harmiton, mutta tänäänkin onnistuin ihan pikkasen liikuttumaan lopussa. Se on ihan täydellistä hömpänpömppää, mut ajatus on kovasti kiva ne tyypit ihan huippuja. Olin tänäänkin ihan fiiliksissä, enkä vaan osaa päättää kuka on mun lemppari, kun ovat kaikki niin ihkuja. Okei, ehkä Carson on vähän enemmän ihku kun muut. Ehkä. Onks kukaan muu saanut lempparin valkattua tai ylipäätänsä seurannut ko. sarjaa?

Hyvin on muuten onnistunut tää mun elämän metsästys... Yks työkamu teki paluun reilun vuoden loikkauksen jälkeen ja kyseli mitäs mulle kuuluu...  No mitäs mulle kuului kuin same old same old. Onks jotain miehiä? Ei. Asuks vielä samassa paikassa? Joo. Onks jotain muuta uutta? Ei. Mitäs muuta? No toi ja toi on saanut vauvan, X meni naimisiin, se muutti sinne ja tää ei oo enää töissä ja Y palaa opintovapaalta ens kuussa. Että muille kyllä siis kuuluu vaikka ja mitä... .. . Mistäs niitä kuulumisia mulle kehiteltäisiin?

Mut hei apua: tää on taatusti eka postaus, jonka joudun lopettamaan siks, että on mun nukkumaanmenoaika (onks se kaikki yhteen?), tähän on nyt tultu. :D Kauniita unia siis ja huomiseen! Mulle jooko jotain kivoja unia, ei niitä työperäisiä, jookos? Voin kiitos nähdä lisää unia siitä ihanasta turkulaisesta ravintoloitsijasta, mut jooko niin, että tässä unessa se ei osoittaudu psykopaatiks niinku siinä edellisessä. Good wifen Kalinda voi olla mun bestis tässäkin unessa. Kiitti.

5 kommenttia:

  1. VOI RAKAS!!!!!!!!!!! VOI KULTA MUSSUKKA MUN BEIBE!!!!!!!!

    VÄLIOVI OLI AUKI, KUN KUULIN POSTELJOONIN STEPPAILEVAN OVEN TAKANA! KÄÄNSIN PÄÄTÄ OVEA KOHTI JA NÄIN, MITEN KAKSI (2) KIRJETTÄ LIITELI LATTIALLE! YKS ISO JA YKS KESKIKOKO! ISON AVASIN EKANA, KOSKA SE NÄYTTI NIIN SALAPERÄISELTÄ! EKAT SANAT, MITÄ SISÄLLÖSTÄ NÄIN, OLI "LÄHESTYMISKIELTOA ODOTELLESSA..." :D SIT KATOIN SEN TARKEMMIN - JA OLI OIKEESTI IHAN MILLIN PÄÄSSÄ, ETTEN PORANNU TÄÄLLÄ!!! MÄ OON IHAN SANATON - SIIS SA-NA-TON!!! MILLÄ SANOILLA VOISIN SUA TARPEEKS KIITTÄÄ??!!??!! SANON VAAN, ETTÄ KIITOS TACK DANKE THANK YOU TAK ευχαριστώ GRACIAS моля GRATIA どうも OBIGADO!!!!!! IHANA IHANA IHANA IHANA IHANA IHANA IHANA IHANA IHANA IHANA IHANA IHANA OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOTTTTTTTTTTTTTTTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    VastaaPoista
  2. Nii ja se toinen breivi oli kutsu sairaalaan :D

    VastaaPoista
  3. Ei kuule kestä kiittää, kiva jos tykkäsit. <3 Et tiedäkään miten paljon oon eilisestä asti tihissyt odotuksesta, et millon saat sen. :) (Elättelin siis toiveita, et oli ilonen yllätys...) Ja eiks ollut hyvin hämätty se kuori virallisen mystiseks. :D

    Mites se toinen kirje, mitä on edessä ja millon?

    VastaaPoista
  4. Laitan asiasta syväluotaavan postauksen huomenna mut ortopedian osastolle meno 20.9, ens tiistaina 13.9 on aamulla ultra ja siitä suoraan magneettiin. Ja bodykuvaukset on myös huomenna ;)

    VastaaPoista
  5. Voit sit luovasti yhdistää ne ultrakuvat bodiotoksiin - siinäpähän miettivät muhiiko sullakin pötsissä Pieru. :D

    Mut hienoa, että homma etenee ja saat pikaisesti tassuapua!

    VastaaPoista

Oi ihanuutta, kommentit on parhautta! ISO kiitos, tykkään! :)