Sivut

sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Viikoista vinkein

Mihin nää viikot oikeen menee? Nytkin ollaan jo sunnuntaissa vaikka tuntuu, että just vasta odotin viikonloppua kiihkeesti. No, eiks oo niin, että aika kuluu vinhaan jos on kivaa..? Tällä viikolla on nautittu mm. seuraavanlaisesta hauskasta:



Menetetty sushi-neitsyys hyvässä seurassa. Todettu ko. kääröt yliarvostetuiksi, en jaksa ymmärtää miten joku kehittää näihin suoranaisen himon? Ei ne nyt pahoja olleet, mutta tosi miedon makuisia ja kun sen tuuppas soijaan, niin kaikki maistui soijalle. Selkeesti taas näitä juttuja, joihin en vaan oo tarpeeks trendikäs... No tulipahan testattua eikä jatkossa tarvi enää kiemurrella ja pitää kryptistä hyminää (Kirsulta pöllitty termi, joka niin jää krooniseen käyttöön) tiedusteltaessa pidänkö sushista.

Käyty kahdesti Helsingissä ja toisella kerralla yhdistetty hyöty ja huvi eli vietetty laatuaikaa Ystävistä parhaimman kanssa. Ihastuttu jälleen hiukan lisää Helsinkiin ja punnittu plussia ja miinuksia. Juotu useampi lasi kuplivaa ja kuplittu sen jälkeen junassa oman hauskan merkeissä.


Vietetty töissä ilta jos toinenkin ja shoppailtu jälleen turhan tiiviisti Shellillä. Juotu vielä vähän lisää energiajuomia. Käyty Ystävistä parhaimman kanssa pitkän työviikon päätteeksi keskustelu asian tiimoilta:

Mää: Mikä on sun suhtautuminen energiajuomiin?
Ystävistä parhain: Kielteinen.
Mää: Mikä on sun suhtautuminen energiajuomasta tehtyyn drinkkiin?
Ystävistä parhain: Myönteinen.

Nautittu Ystävistä parhaimman seurasta myös perjantaina, päätetty työviikko energiseen drinkkiin, jumalaiseen pekoni-kana-pastaan ja hyvään valkkariin. Ihasteltu ikuisuuslainaan saatua Ystävistä parhaimman maalaamaa ihan älyttömän hienoa taulua. Jännitetty siskon puolesta ura-asioissa ja oltu sittemmin vallan onnellisia siskon puolesta. ♥


Parannettu maailmaa parin työkaverin kanssa ja mietitty mikä musta tulis isona, muuta kuin toivottavasti vähän pienempi. Juotu sangriaa ja haaveiltu kesästä. Herkuteltu oikein urakalla ja päätetty jälleen aloittaa uus elo maanantaina (voi hitto, se on jo huomenna, täytyy vissiin käydä tyhjentämässä jääkaappi lopuista herkuista). Nähty hämmentäviä unia, mm. toistuvasti entisestä luokkakaverista - mistä nää ihmiset löytää tiensä uniin ilman, että heitä on nähnyt saati ajatellut vuosiin...? Loikoiltu sängyssä hyvän kirjan kera, haaveiltu töissä loikoilusta sängyssä hyvän kirjan kera. Tai vaiks sen lähikaupan hyvännäköisen miehen, hää on kyllä tosi söpö. Ja niin ihanat kädet. Mmmmm.


Vietetty kaiken kaikkiaan vallan oiva viikko, naurettu paljon ja nähty rakkaita piiiitkäääästä aikaa. Toivottu, että aina voisi olla näin ja mietitty miten sen toteuttaisi.

11 kommenttia:

  1. Toivottavasti tämäkin viikko on yhtä ihana! Elämästä pitää todellakin osata nauttia!! :)

    VastaaPoista
  2. Viimeinen lause kruunaa koko toiveikkaan viikonlopun :> Ihana. Tulee vaan mieleen Suurlähettiläät: "Kuka voisi kellot seisauttaa ja ajan pysäyttää kun maailma tarjoo kaikkein parastaan?" Niinpä niin. Miten purkittaa hyvä olo? Siinä on meille pähkinä purtavaksi.

    Purtavasta tulikin mieleeni sushi. Olen samoilla linjoilla kanssasi; kyllä sitä syö, ja tokalla kertaa tuntuu jo paremmalta(kolmas toden sanoo?). Mutta Come On ihmiset! Jos saan valita, niin mieluummin lähden kebabille ;) Alakuvan muffinssit yritin ohittaa nopealla sormenliikkeellä, heikosti onnistuen. Täytynee lähteä alakerran kaupan herkutiskille... ;) Onneksi täällä Briteissä herkkujen hinnat on ihan pohjalukemissa, sitä tavaraa kun täällä meinaan menee!

    VastaaPoista
  3. Tää vaan hymisee täällä aina kryptisesti jos mainitset YP:n, tai oon hymissyt sen jälkeen kun mulle selvis siitä tennarikuvasta se sukupuoli.
    Sillä ei oo mitään väliä että mun hyviskaveri on kromosomeiltaan eri paria mun kanssa, kun mulla on KM (tää ei siis ollut vittuilua). Sä niin tuut muuttaa tänne tsadiin (YP:n luo).

    Tosta sushista en osaa sanoa mitään, en oo allergeenisenä sitä koskaan maistanut. Vähän vaan epäilyttää noin yleensä, raakaa kalaa levän sisässä? Eiks suomiversio sitten olisi kastematoja käärittyinä koivunlehtiin?

    VastaaPoista
  4. Hoi ihanat! Voi kun tuli hurjan hyvä mieli, kun ryytyneenä rämmin töistä kotiin ja täällä oli käyty fiilistelemässä. :)

    Linda: Tätä toivotaan, sinne ja tänne! :)

    Maama: Tjoo, purkkiin pitäis toi fiilis saada, on se ihan käsittämätöntä miten paljon ystävistä voikaan saada virtaa. Vielä mystisempää on miten nopsaan sitä taas passivoituu sohvan nurkkaan eikä saa toimeksi soittaa tms. kellekään. Mur.

    Ei ollut kyllä mun laji se sushi. Ei se siis todellakaan mitenkään pahaa ollut, mutten kyllä ymmärrä mitä siitä keuhkotaan. Ne muffinssit toimi paljon paremmin... ;D Mulla on nyt ehkä aika paha annoskateus sun brittiherkkuja kohtaan... :)

    Kirsu: Nyt oli niin kryptistä hyminää etten oikeen hiffannut mitä tosta olis pitänyt lukea rivien välistä. :D Tennareiden merkillä ei vaikutusta asiaan, mutta kyllä se YP(kin) mua kovasti sille suunnalle houkuttelee. On se ihana, Hki siis!

    No et oo kyllä mitään menettänyt, paljon parempi kääriä ne katkat esim. frittitaikinaan. ;D Se matoversio olis vissiin jo todellista elävää ravintoa, varsinaista superfoodia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei mulla muuta kuin että mä oon päättänyt et sä meet YP:n kaa naimisiin. Ja mä tuun morsiusneidokkeeksi.

      Pitäisköhän toi superfuudi idea kaupata Toppikselle, siihen voisi upota? Sehän vois täyttää ne madot vaikka niillä jauheilla mitä se on hamstrannut kaupasta?

      Poista
  5. :D :D Sulla on nyt selkeesti joku vastaodotus PB:n kummiudesta. Jos vaikka sovitaan, että voit millon vaan taata mun asuntolainan, niin ollaanko sitten sujut? Niitä häitä saat kyllä venailla, sillä en oo sukurutsaan taipuvainen (= YP on kuin veli mulle) ja toiseks hää on varattu eli vaikka jotenkin sen veliaspektin yli pääsisinkin (mikä edellyttäis jonkin sortin akuuttia muistinmenetystä viimeisen viidentoista vuoden ajalta, yms. lobotomiaa), niin niitä morsiusneidoke-ehdokkaita ois enemmänkin liikenteessä. Et jos sovitaan, että mä muutan sinne pääkaupunkiseudulle ja sä paritat mut vaikka KM:n serkun tms. vapaan peräkammarin pojan kanssa?

    Joo, Toppis taatusti lämpenis tolle ja sillä ois varmaan jo mainosspiikitkin valmiina. Ne vois toki täyttää ne madot tai sitä vaan pyöritellä niissä jauhoissa, vähän niinku kuorruttais korppujauhoissa. Mut ei mitään täyttä leivitystä, että säilyy mato hengissä ja ravinto elävänä.

    VastaaPoista
  6. Täällä sitä vaan musta juoruillaan! Kirsuki käy kattoo, mitä kamaa se Toppis on tänään kotiinsa kantanu, mut ei jätä ees Toppis-kulta-kommenttia! Byhyy!

    Mulla on heti idea noiden matojen käytölle! Laitetaan kastemadot ensin vuorokaudeks astiaan, mihin ne sit ulostaa kaiken sisällään olevan mullan. Sit ne pestään ja laitetaan vuorokaudeks kulhoon, missä on voitaikinaa. Ne saa popsia itsensä täyteen sitä taikinaa ja sit ne paistetaan voissa. Lopputuloksena lihaisia leipätikkuja! Ja koivunlehdistä voi keittää vaik teetä!

    Ps. Olin sun 6993-7000 sivuille eksynyt (piti rämpyttää sivua ja avata 4 uutta välilehtee, että sain 7000 mittariin). Milläs mut nyt palkittais?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nii kato me käydään sun luona stålkkaamassa ja tullaan sit tänne kihisemään. :D Kirsu ja Aksu 11-vee.

      Mmmm, lihainen leipätikku kuulostaa, hmmm, vähemmän vähähiilariselta. Pitäiskö niille kuitenkin syöttää vaiks niitä juustosämppyjä?

      Mun täytyy hankkii sellanen pyöröovi ettei kilkkaa toi kello aina kun sä ravaat täällä. :D Tosi totuudelle uskollinen toi mittari, selkeesti. :( Mut jos sä siitä ekasta tonnista sait jääveden, niin mitäs tästä? Matoja?

      Poista
    2. Hei vau, kerrankin hokasin vastata just tähän enkä vaan ottanut uutta kommenttia vanhasta tottumuksesta...

      Poista
    3. Madot kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta! Jos sit vaik pysytään vesilinjalla ja pistouvvaat mulle käynnin avantoon, saunan kautta toki? :P Ja sä mukaan!!! Jos meinataan hukkuu, sä vaan tökkäät kyntes jään reunaan ja voin kiivetä sua naruna käyttäen laiturilla ja sit mä vedän sut ankkurin avulla kuiville!

      Poista
    4. No mut tottamaar, vaihdetaan kraanajäävesi yhtä hyiseen järviveteen! Saat kyllä sit työstää sen avannon ite, mulla voi mennä kynnet. :D Ja itse asiassa lämmittää sen saunankin, kun en oikeen hanskaa sitäkään... :D

      Poista

Oi ihanuutta, kommentit on parhautta! ISO kiitos, tykkään! :)