Sivut

lauantai 24. maaliskuuta 2012

Yks ihanainen

Awwww... Sain jo aikaa sitten ihanan tunnustuksen Pepperiltä ja Hiilarihirmulta. En valitettavasti saanut tähän heti reagoitua, mikä ei ollenkaan tarkoita etteikö tunnustus olisi lämmittänyt mieltä. Niin se teki ja tekee edelleen, kiitokset kumpaisellekin! ♥ 


Vähänks söpö! Tunnustuksen saajan tulee kertoa seitsemän faktaa itsestään ja sillä mun tähän kestikin reagoida, kun oon niitä melko hiljattain listaillut jossain muussa yhteydessä. Mut katsotaans josko vielä keksisin kertoa jotain, mitä ette musta jo tiedä.

1. Yllättävänä faktana ei taatusti tuu mun univammaisuus eli mun rytmi on aivan arsesta ja nukun aivan turhan usein sohvalla ja kaiken kaikkiaan aivan liian vähän. Mut tiesittekö, että oon nukkunut mm. koulussa, palaverissa, puhelimessa, ruuhkabussissa, suolahuonehoidossa, leffassa, ravintolassa (päivällä, selvinpäin) sekä pari kertaa kynsihuollossa.

2. Näen tosi usein unia taloista, joita ei oo olemassakaan. Niissä unissa oon usein talonvahtina jossain kämpässä, josta puolen vuoden vahtimisen jälkeen löydänkin yllättäen viis uutta huonetta tai huomaan, että ai tää olikin paritalo, jossa on yhteiskeittiö, terve vaan naapurit siinä aamupalalla, mäpäs käyn hakemassa itselleni aamutakin. Tai ees yöpaidan. Välillä unissa muistan, että ai hitto, mullahan on vielä se kämppä opiskelupaikkakunnalla, pitäisköhän siitä näin viiden vuoden toisella paikkakunnalla asumisen jälkeen luopua... Monet niistä ventovieraista kämpistä on unissa ihan tuttuja ja muistan niiden sisustukset / puutarhat / tms. aiemmista unista. Nytkin saan silmiini pari unikämppää, joiden terassinoven, keittiökalusteet, parvekkeen ja kylppärin pyyhkeet muistan ihan selvästi. Näen noita kämppäunia tosi usein ja tää alkoi joskus lukioaikana, sillon ajattelin, että se liittyy johonkin oman kämpän hinkuun. Oliks ketään unikoodaria linjoilla?

3. Jos vielä pysytään unissa, niin tosi usein mun unissa myös esiintyy tyyppejä, jotka on olemassa vain mun unissa. Niissä unissa kuitenkin tiedän ko. tyypistä vaikka ja mitä ja kuten ne kämpätkin saatan muistaa tyypin jostain aiemmista unista. Ketä nää tyypit on? Miten niistä muotoutuu uniin niin yksityiskohtaisia persoonia?

4. Okei, mulla on tää nukkumisteema näköjään... Varmaan joskus kuorsaankin nukkuessani, mutta useimmiten pidän kuulemma sellasta naksutusääntä. Äipän mukaan mummukin naksutti unissaan ja Ystävistä parhaimman mukaan se kuulostaa siltä kuin joku lintu nokkasis siemenen jostain. Kauheen kiva, viehättävä ja kanssanukkujien varmasti arvostama piirre. XD

5. Nukun aina joskus kädet puuduksiin niin etten meinaa saada kännykän hälytystä stopattua, kun en saa otettua puhelinta niihin tunnottomiin händyihin. Kerran heräsin vielä kotona asuessani poikkeuksellisesti selältäni (nukun yleensä kyljelläni, selälläni näen painajaisia) ja tunsin, että mulla oli otsalla jotain. Kuvittelin siinä pöpperössä, että isukki on laittanut mun otsalle hernepussin* (sellasen, joita ala-asteen liksatunneilla heiteltiin) ja ärtyneenä heilautin päätä, että se pussi tippuis veke. Meinasin saada slaagin, kun mun käsi hervahti totaalisen tunnottomana sängyn laidan yli. En tiedä miten pitkään olin nukkunut käsi otsalla, mut ilmeisesti tarpeeks pitkään, sillä se oli ihan puutunut ja hetken tosiaan kuvittelin, että mun käsi on halvaantunut. *Ihan looginen päätelmä, meidän isällä tosiaan on tapana tolleen keppostella... Not, himmeitä juttuja sitä unenpöpperössä keksii. :D

6. Nukun aina miljoonan tyynyn kanssa, mun pahin painajainen on pieni, litteä tyyny. Hotelleissa usein viikkaan päiväpeitteen lakanan alle ja tyynyn siihen päälle, jotta saan kasvatettua korkeutta. 

7. Jos joku on vielä hereillä, niin voin kertoa että huolimatta kyvystäni nukkua ongelmitta julkisella paikalla, en kovin mieluusti nuku muualla kuin omassa sängyssäni. Hotellit vielä menevät, mutta jonkun kamun luona yöpyessäni nukun pääsääntöisesti todella huonosti ja heräilen jatkuvasti. Oma peti kullan kallis.


Tää tunnustus pitäis tuutata viiteentoista blogiin, mut veikkaanpa, että se on ehtinyt useimmat kiertää sillä välin, kun sitä itselläni haudoin. Oon siis itsekäs ja pidän tän ihan vaan itelläni, kjäh kjäh.


Öitä!

1 kommentti:

  1. Muistithan ottaa ne pinkit pillerit myös? Ja vihreet... :D Mun unituttavuudet on kyllä ihan täysmittaisia ja osa niin kuumia, että mieluusti tuntisin moiset herrat ihan tosielämässäkin... ;D

    Mut noi talounet on kyllä himmeitä, kun ovat niin toistuvia ja osa kämpistä tosiaan jo aiemmista unista tuttuja. Go figure.

    VastaaPoista

Oi ihanuutta, kommentit on parhautta! ISO kiitos, tykkään! :)