Sivut

perjantai 15. heinäkuuta 2011

Peenheiton SM-kisat

Ei oo linnunkaan suu tuohesta...  Meidän mökkipiirin peipoille ja muille tipuille ainakin maistuu mustikat:

Sontimisen piirimestari sai ruikittua pisimmälle. HUOM! Kuva jo pestyistä portaista...

Tota mustikkaisempaa versiota löytyy ihan kaikkialta, siis i-han kaik-ki-al-ta, en tiedä meneekö tinteillä jotenkin maha tosta sekasin vai onko ne vaan päättäneet pommittaa meitin pihapiiriä, mut pitkälti kaikki on kuorrutettu mustikkapeellä. :/ (Paitsi se meidän vitivalkoinen katos, mutten viitsi sitä sanoa ääneen, etten provosoi jotain tipua harjoittelemaan sihtiään siihen, hys hys siis...)

Saa se riukup*ska ihan uuden merkityksen...


Mitäs tähän lisäämään.

No joo, nyt on ehkä se pohjakosketus saavutettu, kun oon nyt ihan kuvien kera pohtinut siivekkäiden ystäviemme suolentoimintaa... Mut hei, tästä ei voi kun nousta - miten, se onkin sitten ihan toinen juttu. :D

Jos sitten jotain positiivistakin ton sonnan ohella: Tänään oli hurjan kiva päivä, aamulla kävin shoppaamassa parit kengät (so long lomabudjetti), sitten kävästiin siskon kanssa kerrassaan hurmaavassa lahjatavaraliikkeessä ja sitten olikin aika ottaa suuntima kohti mökkiä. Polkasin muutama viikko sitten lähistöllä asuvan työkamun luo ja haavi loksahti auki, kun yhtäkkiä bongasin sisustusaitan aivan uuden (ihan liian tiheään rakennetun) asuinalueen kupeesta. Eipä tullut mieleenkään, että moinen voisi ko. sijainnilla menestyä, mutta maaliskuusta asti ovat kuulemma olleet auki ja väkeä piisasi ainakin meitin visiitin ajan. Jos joku liikkuu Turun seudulla ja iskee tarve sievälle lahja- ja sisustustavaralle, niin kannattaa poiketa ohikulkutien, Myllyn ja Ikean tuntumaan Serafiiniin, www.serafiini.com. Kiva yllätys oli, että kaikista tuotteista -15%, tämä kuulemma voimassa 1.9. asti. Nettikauppakin löytyy (tosta samasta osoitteesta), mutta siellä kuulemma vain osa valikoimasta tarjolla. Ostin sellaisen kyltin, jossa tulevan (30 pian mittarissa, gaah!) rupsahtamisen kunniaksi lukee "Mirror mirror on the wall, tell me what the heck happened." :)

Ton shoppailurupeaman (sis. kaks ruokakauppaa, kun ehkä unohdin taas osan ruokatarpeista ekalla kerralla - ostoslista, tuo yliarvostettu apuväline...) jälkeen päästiinkin tänne möksälle ihastelemaan lintujen mustikkamättöjen seuraamuksia. Täällä on taas jumalaisen viilee (suorastaan vilpoinen), sisällä +20 ja meitsi ihan fiiliksissä. Huomenna olis tarkoitus vaan lojua, laiturilla jos paistaa, sohvannurkassa jos sataa. Pari työhommaa oon säästänyt sadepäivän varalle, katotaan joskohan niiden vuoro olis huomenna (kauheesti en yllättyis vaikkeivät vielä huomenna päätyisi työn alle vaikka satais pieniä mummoja...). Lauantaina otetaankin suunta kohti kotia ja sit alkaa armoton pyykkäys, jotta on reissussa puhdasta (ja mielellään myös kuivaa) päällepantavaa. Ens viikolla siis blogihiljaisuus ma-pe, meitsi on kirjaimellisesti lomalla - rukouksenne on kuultu!

Mut onneks ehdin vielä avautua siitä, tästä ja tosta ennen ens viikkoa + toki ahdistella kaikkia teitä (vapise Toppis) ah! niin henkevillä kommenteillani... :)

PS Tein muuten iltapalaksi täytettyjä paprikoita ja täytteeksi tungin jauhelihaa salsan kera. Tuli ihan hyvää, herkut hävis siinä määrin nopsasti etten ehtinyt ikuistamaan, mutta salsapurkista ehdin napata kuvan:




Kovasti oli näpsää, jauheliha vaan ruskeeksi pannulla ja toi perään, mössö halkaistuun paprikaan ja juustoraastetta päälle. Uuniin 200 asteeseen jahka juusto hieman ruskistuu. Mums!

3 kommenttia:

  1. Wautsi, nyt tuli sitten todisteiden kanssa se, mitä tässä olen itsekin vuosien mittaan tarkkaillut. Eipä muuta kuin juttua 7päiväälehteen ja keräät sitten juoruilurahat. Onhan se nyt ihan mahdoton sandaali, että luonnon otukset kulkevat paskomassa mustikanväristä paskaa ihmisten pihoilla...

    Aivan hervotonta ja voin tunnustaa, että aamukahvi meinasi lentää väärään kurkkuun ja ehkä meikätyttökin olisi sen jälkeen paskonut vääränväristä sitä itseään. Että pidin tästä pläjäytyksestä...:)

    VastaaPoista
  2. Mustikka tunnetusti parantaa öh... suolen toimintaa! Eiköhän noi oo räkättien aikaansaannoksia, ne syö marjoja (valitettavasti!)

    Ihan törkeen hyvä toi taulu!!! :DDD Mä tahon KANS!!!! Paljonko maksoi?? Netistä ei saa sitä :(

    Hei beibe, mun blogi kuolee tylsyyteen, joten saisinko kopioida sulta idean noihn tosi fiksuihin tunnisteisiin? ;) Luvallasi, rakkaani :)

    VastaaPoista
  3. Pitsit: No juu, luulis tolla matskulla irtoovan ainakin sellasen riipasevan Real life -storyn tyyliin "Peepainajainen - rastaat veivät elämäniloni"... ;D Ei kyl pal naurata, saa koko ajan kytätä jalkoihinsa, ettei liiskaa sattumia kengän pohjaan ja mihinkään ei oikeen uskalla istua. :( Ahistaa!

    Toppis: Mustikan pitäis kans käsittääkseni parantaa näköä ja mitä ilmeisimmin toi pitää paikkanssa, sillä noilla tipuilla tuntuu olevan ilmiömäinen sihti.

    No hö, eiks ollu netissä? Se oli vaan joku 7 egee, voin kyllä käydä hakee sen sulle, mut en ehdi sinne ennen reissua ja mun mielestä niitä tais olla vaan pari (ellei oo jossain varastossa jemmassa). Pitäiskö sun rimpauttaa sinne ja pyytää postittamaan sulle, jos niillä se nettikauppakin on niin eiköhän tonkin toimitus onnistu... Se oli sellanen vihree, ihan tarkkaan en muista, kun just ennen mökille lähtöä käytiin siellä ja jätin sen kotiin eteisen peilin tuntumaan, mut siis sellanen hillityn tyylikäs (nooot!!!) kyltti se oli. Voin laittaa kuvaa huomenna, kun pääsen himpeen. :)

    Kultu, sun blogi ei kuole tylsyyteen (todellakaan!!!), mut anna mennä jos löydät mun tunnisteista jotain iloa. :D

    VastaaPoista

Oi ihanuutta, kommentit on parhautta! ISO kiitos, tykkään! :)