Sivut

torstai 26. toukokuuta 2011

Voihan pöhö!

Gaaaaaah... Ihan järkyttävä hiilaripöhö päällä. :/ Oon viime päivät elänyt to-del-la hiilaripainoitteisesti, alkuun olosuhteiden pakosta ja sittemmin se vaan jäi päälle - VIRHE! Nyt on maailman vaikein olo enkä tiedä miten päin pitäis olla, ihana työpäivä odotettavissa huomenna ja sit pitäis vielä mennä kamun luo kylään, jossa oletettavasti tarjolla vielä hiukan lisää hiilaria. Huh. 

On kyllä jännä toi hiilariasia, jää niin pirun nopeesti tollanen mättö päälle. Ja nimenomaan mättö, kun tuntuu, että sitä hiilaria voi pupeltaa loputtomiin. En juurikaan syö leipää, mutta nyt on pari päivää tullut vedettyä sitä oikeen urakalla. Tuntuu, että sitä voi vetää ihan loputtomiin ja nälkä ja mieliteko vaan kasvaa syödessä. Protskussa tulee mitta vastaan niin paljon nopeemmin ja lopputulos on huomattavasti parempi. Mulla vaan on edelleen pieni mielikuvitusongelma mitä tulee vähähiilarisiin herkkuihin eli jossain vaiheessa aina huomaan syöväni melko yksipuolisesti ja se loputon rahka/leikkele/leipäjuusto/yms -setti alkaa tökkiä. Samoin jotain hätävara-eväitä on tosi vaikee miettiä, töissä on niin näppärä napata banaani jossain välissä ja reissussa taas huoltsikalta tms. on vaikee löytää sämpylää fiksumpaa vaihtoehtoa. Nyt oiskin kaikki vähähiilariset vinkit tervetulleita, kaipaan uudistusta!!! :) Ja sit kun joku vielä keksii miten tää hiilaripöhö saadaan pikaisesti laskemaan, niin aina parempi... ;)

Tiedä sitten johtuuko noista hiilareista, mut oon ollut tosi väsynyt viime päivät ja tänään meni ilta ihan nukkumiseksi (rivien välistä voi siis lukaista, että se varsinainen siivous on edelleen suorittamatta... :D ) eli posotin sohvalla useemman tunnin. :/ Nyt olo sitten onkin pirteempi... Nyt täytyy kyllä ottaa ryhtiliike ja oikasta syömiskurssi + taas yrittää löytää sinne salille. On taas muka olleet illat niin täynnä kaikkea, ettei oo sinne ehtinyt = todella laimeeta selittelyä. Miks sellanen, mistä tulee ihan ylihyvä olo onkin niin vaikeeta toteuttaa???

No joo, täähän meni nyt ihan rutinaks, mut syytän niitä hiilareita. Mahassa on sellanen myllerrys päällä, et väkisinkin näppiskin kuplii... Mut ei mennä sen tarkemmin tohon suolentoimintaan, todettakoon siis vaan että olo vois olla parempikin, lämmittää tää itseaiheutettu ahdistus. Not. No, katotaan joskohan tää puhistus taas hetkeks palauttais mieleen ne perimmäiset totuudet eli vähemmän hiilaria ja enemmän salia niin johan on fiilis kaikin puolin parempi!

Aktiivista torstaita siis, ei vietetä sitä sohvalla!!!

PS Oh my ja vau: mulla on neljä lukijaa! Ihanuutta! Toivottavasti vielä tän marina-postauksen jälkeenkin... ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Oi ihanuutta, kommentit on parhautta! ISO kiitos, tykkään! :)