Sivut

tiistai 17. toukokuuta 2011

Missio jokiranta vol. 2

Noni, nyt on sitten hengailtu jokirannassa parin päivän aikana enemmän kuin puolessa vuodessa. :D Ei toi jokiranta siis oo mikään elämän synonyymi, mut jotenkin nyt vaan löysin itseni sieltä myös tänään ja tunsin itseni kovin aktiiviseksi (ja turkulaiseksi). Vielä kun sää olis ollut hiukan suosiollisempi, että olis päässyt nauttimaan tunnelmasta terassilla. No, ihan ihana ilta tuli silti vietettyä hyvässä seurassa ja nyt olo on väsynyt (= ihan puhki), mutta vallan tyytyväinen.

On kyllä ihanaa, kun kesä tulee ja ihmisiä taas niin paljon enemmän liikkeellä. Vaikka pidänkin talvesta, niin tuntuu, että toi sohvan magneettikenttä kietoo mut paljon helpommin pauloihinsa pimeämpään vuodenaikaan. Pitäis tosin tähänkin aktiivisuuteen löytää se kultainen keskitie, kun nyt oon taas ollut muutaman päivän jatkuvasti menossa ja alkaa kunto loppua. :D Just ei oo näkyvissä "helpotusta", sillä viikko jatkuu tapahtumarikkaana. Huomenna pitäis taas nähdä yhtä kamua, torstaina vähän ruokota kämppää (en ymmärrä kuka täällä käy sotkemassa, kun mä oon viime ajat käynyt täällä lähinnä nukkumassa ja kämppä on silti ihan läävä), perjantaina maailmanparannusta työkaverin kanssa perjantaipullon merkeissä ja lauantaina saan kovasti mieluisan vieraan pääkaupunkiseudulta. Sunnuntaina sit varmaan vajoonkin koomaan, mut pitkästä aikaa sen takia, että on ollut tapahtumarikasta, enkä vaan siks, että on niin pirun tylsää. :)

Nyt oon jotenkin siinä määrin tööt, ettei oikein pysy ajatus kasassa, joten seuraavaan juttuun siirrytään ilman sen ihmeempiä aasinsiltoja: Jos löydän jonkun hyvän ravintolan, vaatekaupan, palvelun tai etenkin (kosmetiikka)tuotteen, niin jauhan siitä kyllästymiseen asti muillekin. Siitäpä syystä onkin kovasti kivaa, että voin täälläkin paasata suosikeistani. Viimeisin kosmetiikkaihastukseni on Ultrasunin Sports-aurinkorasva, joka on erinomaisen miellyttävä käyttää, koska se ei tahmaa. Moni arskarasva väittää olevansa tahmaamaton, mutta usein totuus on jotain ihan muuta. Toi Ultrasun kuitenkin tosiaan levittyy unelmaisesti ja pinta on kovasti matta sen jälkeen. Kuitenkaan ko. rasva (=geeli) ei kuivata, vaan iho tuntui käytössä jopa pehmenevän. Tätä ei tarvitse levittää kuin kerran päivässä, arimmille alueille sitä voipi hieman lisäillä. Ainakin Turussa tätä myy Sokos, Stockallakin näytti tota olevan, muittei kaikkia plaatuja eli juurikin toi 'Sports' puuttui. Tuote siis on tarkalleen nimeltään Ultrasun medium 20 spf Sports clear gel formula, lisätietoa: http://www.unicare-nordic.fi/ultrasun.html . Ugh. Olen puhunut.

Joo, eiköhän tää ollut tältä illalta muunkin kuin kosmeettisten vinkkien osalta tässä. Takkuaa ajatus siinä määrin, että taidan hoippua tonne makkarin puolelle. Kiva, kun sade ropisee tunnelmallisesti ikkunaan, ihana nukahtaa sitä kuunnellen. (Siinä ropinassa ei ollut mitään siistiä, kun tunti sitten odotin sen keskellä bussia, mutta näin sisältä käsin ja peiton alla homma toimii ihan eri tavalla...) Unta kuulaan siis, jos vaikka ajatuskin kulkis huomenna hiukan sujuvammin ja kauheeeen kiva olis, jos noi silmäpussitkin inan laskis. Aamulla olis kyllä sellaset kassit, että hyvä kun yli näki, ihan järkyttävät pingispallot koko silmät. :/

Pussitonta huomista siis, toivottavasti sitä päästään viettämään kesäisemmässä säässä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Oi ihanuutta, kommentit on parhautta! ISO kiitos, tykkään! :)