Sivut

lauantai 28. toukokuuta 2011

Toimii!

Oijoi, jopas on hyvä fiilis. :) Maha täynnä ja hyvin nukuttu yö takana, laituri järvessä ja talviturkin heitto edessä. Mullahan ei ihan hirveesti ollut osaa ja arpaa siihen laiturin laittoon, mun funktio oli vaan olla tiellä. :D No, laituri on paikallaan tästä huolimatta ja pian päästään saunaan ja UIMAAN! Jei. Sitä ennen täytyy ehkä hiukan herkutella päiväkahvin merkeissä, mut otetaans vielä kertaus herkuista, joita grillistä löytyi tänään:


Homma lähti tosta. En ollut aikaisemmin moista Grillilautasta huomannutkaan, liekö joku uutuus. Kovasti oli kiva eli neljälle tosta riitti pala possua, nautaa ja kanaa, broiskua jäi hiukka ylikin. Ihan kiva kombo ja just sopivasti settiä neljälle. Marinadit ei olleet mitkään yltiöihmeelliset, mut hyvin toimi, kun sipaisi aiolia ja hummusta kylkeen. Hyvä muuten, että paketissa kerrotaan sisällön olevan runsasproteiininen - no shit Sherlock, kilossa lihaa tapaa olla protskua... :D Mut suosittelen, ihan kiva jos ei kaupassa osaa päättää tekeekö mieli kanaa, possua vai ammunutta, tossa saapi kaikkia.

Oon suuri lisuke ja mössö -ihminen eli mikä tahansa menee alas jos on hyvät kylkiäiset:


Ilokseni huomasin, että Chovin aiolista oli tullut joku yrttiversio - niiiiiiin herkkua!!! Vielä kun Suomesta sais sitä punapurkkista Chovia, se oli joku tomaatti-oliivi ja ihan tajuttoman hyvää, jossain reissussa joskus syönyt. Pitää varmaan esittää toivetta lähikauppiaalle josko sitä sais meillekin. Toi jalopenohummus oli ihan jees, aika mieto, mut ihan kiva lisä ja kävi eilen myös makkaran kylkeen. Toi feta oli joku uutuus ja ihan toimi salaatissa, mut senkin kastike oli melko mieto eli sai kyllä loiskutella mukaan lisää balsamicoa, että maistui. Lopputulos oli kuitenkin kerrassaan onnistunut ja nyt olo kerrassaan täysi:


Huomaa Ikean loistavat neliölautaset - ei lopu lastauskapasiteetti ihan heti kesken... ;)

Olin muuten eilen ihan rikki, kun piti töiden jälkeen suunnata tänne ja olisin vaan halunnut käpertyä sohvalle toipumaan työviikosta. Onneks lähdettiin, sillä oli niiiiiin kiva herätä tänään täällä ja tajuta, että on vasta lauantai. Ollaan tänä vuonna tultu aiempina viikonloppuina vasta lauantaina eli herätessä on aina ollut sunnuntai ja päivä jo pikkasen pilalla. Juu, oon todellakin se tyyppi, jonka lasi on ennemmin puoliksi tyhjä kuin täysi ja jonka mielestä sunnuntai on jo melko menetetty päivä, koska maanantai on niin lähellä. Ihan mahtia, että tääkin päivä on vasta puolessa ja vielä vaiks ja mitä kivaa edessä. Ens viikkokin on vajaa kiitos helatorstain eli ehkä huomennakaan ei tarvi ihan vielä aamusta alkaa morkkistelemaan lähestyvää maanantaita...

Nyt taidan käydä stålkkaamassa mitä muille kuuluu, palaan talviturkkiraportin merkeissä jahka oon siitä päässyt eroon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Oi ihanuutta, kommentit on parhautta! ISO kiitos, tykkään! :)