Sivut

keskiviikko 18. toukokuuta 2011

Räps ja vink

Nyt lähtee ihan pikapostaus, sillä pian on pakko lähtee kaivamaan nää piilarit pois päästä (siis kirjaimellisesti saa ryhtyä kaivuuhommiin, on viime viikot olleet simmut ihan simokuivat ja piilareiden kanssa melko tuskasta), mut otetaan pikamoi tähän väliin. En oo tosiaan täällä aikaisemmin juuri pyörinyt ja just tuli mieleen mahdanko rikkoa jotain etikettiä kovastikin. Oon nimittäin käynyt melkoisen ujostelematta kommentoimassa yhtä sun toistakin blogia ja mietin, että kai se on ihan jees? Mun mielestä siis olisi äärimmäisen mukavaa (vinkki vinkki) saada kommentteja, toivottavasti se on ok muillekin. Siis että ventovieras kommentoi vauvan ultrakuvaa tai kannustaa elämäntaparemontissa yms... No, sopii laittaa kommenttia, jos oon ollunna liian tuttavallinen, muuten jatkan samaan malliin. :)

Tänään olin taas liikekannalla ja ihmisten ilmoilla oikein urakalla. Tää viikko ollutkin melkoisen vilkasta ja jopa hieman ootan huomista "lepopäivää". Sohvalla ei siis olis tarkotus pötkötellä vaan laittaa kämppä kuosiin, mutta tosiaan olla hetki ihan itsekseen. Viikonloppuna sitten taas onkin yhtä ja toista, mutta vallan kivaa tiedossa. :) Näistä lisää tuonnempana, nyt moe!

Aijuu ja PS: Tuli noista kuivuvista silmistä mieleen kostuttajat eli vinkkiä pukkaa. Oon äärimmäisen huono silmätippojen kanssa, kun neljä ekaa on yleensä poskella ja viides sinnepäin silmässä. Olinkin vallan innoissani nähtyäni Tears again -mainoksen, sillä suihke vaikutti huomattavasti käyttäjäystävällisemmältä ratkaisulta. Melko tyyris se oli (vrt normaalit tipat), mutta käyttö on ihanan helppoa eikä suttaa meikkiä. Kosteutus ei ehkä ole mitään ihan tajunnanräjäyttävää luokkaa, mutta kyllä se ainakin pientä helpotusta toi. Ja siis hurjasti plussaa käytettävyydestä. Suosittelen siis kaikille tippaongelmaisille, joilla simmut eivät kuivu ihan tuhottomasti. Sopii myös piilareiden käyttäjille. http://www.tearsagain.fi/

Mutta juu, nyt siis ronkkimaan ne paljon puhutut piilarit veke, palataan huomenna! :)

3 kommenttia:

 1. Mun mielestä kommentointi on vaan hyvä juttu, edellyttäen että se on tehty "hyvässä hengessä"! Kommentit ovat itseasiassa blogikirjoittamisen suola, jotenkin kannustaa kun tietää, että edes joku lukee blogia. Vaikka toisaalta, itseä vartenhan sitä blogia tulee kirjoiteltuakin..

  Mutta niin, rohkeasti vaan kommenttia jatkossakin! Itse olen toisinaan laiska kommentoija, mutta tälläisinä aamuina (kun herään aamuyöstä) niin vietän mielelläni pari tuntia suosikkiblogieni ääressä :) mukavaa torstaita!

  VastaaPoista
 2. Kommentointi on varmasti ihan ok, tuskin siinä mitään normaaleja käytössääntöjä kummempia koodeja on :) Kommentit piristävät aina valtaisasti, vaikka itse olenkin melko laiska kommentoija.

  VastaaPoista
 3. Oi, tattis molemmille! Oon itsekin ihan huumassa näistä kahdesta kommentista, joten toivotaan, että omanikin olleet mieluisia ko. bloggareille. :) Hihkuinkin juuri, että mulla on lukijoita, aikas siistiä! :D Ja juu, ootte mun seuratuissa blogeissa myös vaikken teitä julkisesti diggailegaan. (Syy tähän löytyy tämän päivän setistä.) Oikein ihanaa viikonloppua kumpaisellekin, nautitaan siitä luvatusta auringosta!!

  VastaaPoista

Oi ihanuutta, kommentit on parhautta! ISO kiitos, tykkään! :)