Sivut

maanantai 16. toukokuuta 2011

Öhöm...

Mähän siis todellakin oon vieläkin hereillä eli näköjään lähdetään töihin samoilla silmillä - great! Jotenkin jäin vaan lueskelemaan kaikkia blogeja (ja tutustumaan omani teknisiin yksityiskohtiin) ja nyt on liian myöhäistä vetäytyä yöpuulle. Päivästä mahtaa tulla kerrassaan mielenkiintoinen, varsinkin kun on jo valmiiksi päällä pientä morkkista, niin kannatti toki hankkia siihen kylkeen vielä fyysinen tuska. No, ei kai tää tästä rutisemalla muuks muutu, kai se on pakko suunnata suihkun kautta ihmisten ilmoille. Onneks mua nyt sitten väsyttää eli Nukkumattikin sai näköjään navigoitua paikalle, jiihaa. Hiukan houkuttais kallistua tähän sohvalle tunnin tirsoille, mut niin tiedän miten siinä käy eli turvallisempaa vaan lähtee liikkeelle.

Lehti näköjään just kolahti luukusta, lähdenpä syynäämään mitä maailmalla on sattunut ja tapahtunut Leijonien hienon rutistuksen lisäksi. Näkyös mikäli en sammu töihin ja jää sille tielleni.

2 kommenttia:

  1. Hienoa, että olet tullut blogimaailmaan! Blogi on hyvä keino luoda uusia sosiaalisia suhteita ja samalla se on paikka jonne voi kirjoittaa kaiken sanottavan :)

    Aloita tekemällä ensin postaus, missä kerrot itsestäsi. Olisi kiva tietää, millainen ihminen siellä ruudun takana on.

    VastaaPoista
  2. Tattis - toivotaan, että jatkossakin löytyy sanottavaa... ;) Juu, täytyy jossain välissä turinoida tarkemmin, nyt oon niin tööt, että pakko painua vaakatasoon. Kiitos kaunis kommentista! :)

    VastaaPoista

Oi ihanuutta, kommentit on parhautta! ISO kiitos, tykkään! :)