Sivut

tiistai 24. toukokuuta 2011

Finally!

Kauan se ottikin, mutta nyt kämppä on vihdoin raivattu! Ja siis vasta raivattu, varsinainen siivous seuraa vasta huomenna. En ymmärrä miten yksin asuva mielestään (apparently not) suht siisti naisihminen saa moisen läävän aikaiseksi. Oon nyt näköjään harjoittanut tätä anti-sohvaperunointia siinä määrin aktiivisesti, etten oo ehtinyt käydä kotona kuin kääntymässä JA mitä ilmeisimminkin sotkemassa ihan simona. Jotenkin suurin osa vaatekaappien sisällöstä oli päätynyt sohvalle / sängylle / mikä ihaninta lattialle ja tänään alkoi puhtaat astiat loppua - lovely... :D Selkeesti tarttisin miehen a) normalisoimaan mun vuorokausirytmin ja b) pitämään mut kurissa ja nuhteessa ja ei en tarkoita millään viktoriaanisella tavalla vaan sillä etten ainakaan pariin ekaan kuukauteen kehtais päästää kämppää moiseksi lätiksi. Any volunteers? ;D

Nyt on ton raivausurakan lisäksi pesty pari koneellista tiskiä ja pyykkiä ja huomenna olis käsitiskin, pölyjen pyyhinnän ja villakoirien tarhauksen vuoro - kiva että on jotain mitä odottaa... Suosittelen muuten lämpimästi jumppapalloa: paitsi että se on äärimmäisen tyylikäs sisustuselementti, niin sen nahkea pinta myös kerää kivasti pölyä. Sitä on hyvä pyöritellä pitkin olkkaria ja varmistaa sillä, ettei pallolla taatusti tee sen jälkeen mieli treenata, jos nyt oli hurjaa hinkua aikaisemminkaan. No joo, se marttailusta, piti vaan hehkuttaa, että nyt näkyy makkarissa lattia ja huomenna ei tarvitse apehtia kaikkea lusikalla. :)

Sain muuten vihdoinkin urakoitua kynnet kuntoon, sekin on odotellut jo reilun viikon ja kynnet oli ihan ylipitkät, yöh. En oikein diggaile sellaisia kotkankynsiä ja omat rupes jo olemaan varpushaukan kaliiperia. :/ Tässä olikin näppärä aasinsilta pikku vinkkiin: Lakkaan kynnet LCN:n Super Hardner lakalla ja se on ihan huippu! Loistava kiilto ja kesto + kuivuu tosi tosi nopsaan. Nytkin rupesin naputtelemaan tätä heti muutaman minuutin kuivatuksen jälkeen eikä tunnu missään. Vetelen tota siis geelikynsiin viilauksen jälkeen, mutta eiköhän toi käy ihan naturaaleillekin kynsille. Just en muista mitä oon tosta pulittanut, mutta taatusti sen väärti, on paras lakka ever!

Muuten ei mitään ihmeempää (johan tossa olikin; ihminen on siivonnut ja sorkkinut kynsiään - vau!), kai tiistaina voi jo alkaa odottamaan viikonloppua? Viikonlopuks olis tarkoitus suunnata mökille ja elättelen toiveita, että Esteri ei ois navigoimassa samalle suunnalle. Olis edessä laiturin laitto ja se on vähemmän siistiä hommaa kaatosateessa... Mut mökki on mökki vaiks satais käpyjä, onkin olleet siinä määrin viihteelliset viime viikonloput, että ihana päästä vähän lataamaan (jotta jaksaa sitä seuraavana viikonloppuna hipata kamun kolmekymppisiä :) ).

Mut juu, nyt taas tökkii ajatus ja näköjään sieltä pian alkaa Frasierkin. Ei, mua ei ollenkaan häiritse, että oon tonkin jakson nähnyt ehkä viidesti, toi toimii aina. Hiukan kyllä ihmettelen Nelosen ohjelmapolitiikkaa, kun ko. sarjaa uusitaan uudelleen ja uudelleen ja ... ootas... vielä uudelleen. Välillä ne kyllä yritti hämätä alottamalla koko systeemin alusta kesken ekojen uusintojen puolivälin. Aina odotetaan yhden kamun kanssa mielenkiinnolla, et mitäs seuraavaks, kun vimppa jakso on esitetty, mut toistaseks se on vaan aina alkanut uudestaan. Ollaankin naurettu, että siellä on joku täystuho vastuussa myöhäisillasta ja sen annetaan siellä räpeltää, kun ajatellaan ettei kukaan sitä Frasieria enää seitsemättä kertaa katso. Mitäs sen väliä vaikka viikon viidestä jaksosta uusitaan viikonloppuisin vaan neljä, eihän sitä kukaan huomaa. :D

Jåå, nyt käyn äkäseen kurkkaamassa mitä mun uusille kamuille (teitä on jo useampi ja oon teistä tosi tohkeissani :) ) kuuluu ja sit Neloselle. Öitä!

PS Ihan sairaan vanha biisi, mutta tuli just radiosta ja sai hyvälle mielelle, jakoon siis:


PS 2 Spotifyn kuukausiraja tuli vastaan ja oon melko rikki. Sigh.

6 kommenttia:

 1. Jos Esterillä on menolippu samoille mestoille, ni eihän se haittaa - käyt välillä uimassa, ni et huomaa, kun kastut :)

  Ja hei kiitos, kun oot tullut blogiini jäädäksesi (I hope that!!), sun hauskat kommentit piristää :D

  VastaaPoista
 2. Nii, onneks se vesi on tähän aikaan vuodesta kuin linnunmaitoa, niin kelpaa ottaa pieni kylpy välillä. :D Todellakin oon tullut jäädäkseni, musta pääse eroon kulumallakaan. Toivottavasti sama juttu toisinkin päin! :)

  VastaaPoista
 3. KYLLÄ!! :) Laitanpas itseni oikein viralliseksi lukijaksesi :)

  VastaaPoista
 4. Missä täällä on se tykkää-buttoni??? Niiiiin tykkään, TERVETULOA!! :)

  VastaaPoista
 5. Sit kun mulla on se 35 julkista lukijaa, sit alkaa biisin teko koskien bloggausta ja ahkeria kommentoijia ;) Yllätyt varmaan hurjasti, jos sanon, että oot hymnissä mukana ;)

  VastaaPoista
 6. Ooo, mä tahdon kertsiin!!! :D En oo muuten laittanut itteeni lukijaks kellekään, kun mun Googlen tili on omalla nimellä. :/ Hiilarihirmulla tosin oli tähän joku vinkki, mutten oo vielä ehtinyt testaamaan. Oon kuitenkin koittanut tohon oheen merkkailla kivoja blogeja ja teitsi on siellä ihan kunniapaikalla. :)

  VastaaPoista

Oi ihanuutta, kommentit on parhautta! ISO kiitos, tykkään! :)