Sivut

perjantai 20. toukokuuta 2011

Turbojurbo

Oho! Sainkin linkitettyä lupaavanoloisia blogeja tohon sivuun ja käsittääkseni melko anonyymisti. :D Hyvää vinkkiä tuli myös Hiilarihirmulta, tattis tästä! :) Vie kyllä ihan mennessään tää blogin tuunaus, alkuinnostusta juu ja varmaan melkosen pian karisee, mutta annetaan nyt lapsen leikkiä. Pääsen taas huomenna palaverissa kiittelemään itteeni, ei meinaan nukuta vielä yhtään... .. . 

Sit voidaankin taas edetä loogisesti asiasta appelsiiniin: onko joku testannut sellaista pakastimessa jäähdytettävää silmämaskia? Onko moisesta oikeesti riemua? Se maski varmaan juu laskee turvotusta, mut voiko se päässä toimia, esim. lukea lehteä ja pestä hampaita vai pitääkö vaan maata stillinä? Oon krooninen torkuttaja ja aamuisin aina myöhässä eli olis ideaalia jos sen maskin kanssa olis ees jossain määrin mobiili. Oon nyt maannut parina aamuna kruunuvihannekset silmillä, kun ei meinaa saada simmua auki. Silmät on ku pingispallot ja tuntuu että rillitkin kiristää. Saavutus tääkin, en mahdu rilleihini. :D Seuraavaks jää varmaan joku huivi tai laukku pieneks... Kaikki turvotuksen deletointi ja ennalta-ehkäisy -vinkit otetaan riemukkaasti vastaan, luulevat mua pian töissä ihan alkkikseks tms kun en meinaa aamuisin nähdä noiden pussien yli.

Joo, oliskohan sitten aika kiepasta vaakatasoon, kun ei tää juttu tästä varmaan ainakaan parane. Toiskohan pukki mulle ens jouluna vuorokausirytmin? Ollakseni ihminen, joka rakastaa nukkumista harjoitan sitä hämmentävän vähän... Jos nyt vaan yritän löytää samat vibat ku toi tipu, aika liikkis on hää. <3


2 kommenttia:

  1. Mä oon käyttänyt sellaista silmämaskia (joka kyllä viilennettiin vaan jääkaapissa?) jossa oli sellaiset silmäreiät ja mainostettiin että vois vaikka kattoa telsua ne päässä mutta ne oli kyllä niin sivussa ja pienet ne reiät ettei se onnistunut. Ainakaan tällä päällä!

    Mut siihen turvotuksen poistoon noin yleisesti, riittävä vedenjuonti, ei suolaista illalla jne klassiset vinkit olis multa vaan saatavilla..

    VastaaPoista
  2. Tattis vinkeistä! Oon juu yrittänyt muistaa hörppiä riittävästi vettä, mutta sen suolasen kanssa on ehkä saattanut olla vähän niin ja näin... ;) Täytyy kyllä ehkä testata sellasta maskia, ehkä vaan otan vimpan torkutuksen maskin kera, tai jtn. :D

    VastaaPoista

Oi ihanuutta, kommentit on parhautta! ISO kiitos, tykkään! :)