Sivut

lauantai 21. toukokuuta 2011

Apua!

Nyt näyttää pahasti siltä, että nykyluuri on aikeissa sanoa sopimuksen irti eli uuden puhelimen hankinta lienee to do -listalla lähipäivinä. Puhelinvinkkejä otetaan vastaan, sillä oon melkoisen pihalla tossa scenessä. iPhone siintää unelmissa, mutta se on kyllä niiiiiiin tyyris, että arveluttaa melkoisesti. Kokemuksia? Kaikki vinkit puolesta ja vastaan + ylipäätänsä käyttökokemukset kaikista puhelimista merkiltä kuin merkiltä olisivat kovasti arvostettuja. Kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitooooooooooooos! :)

4 kommenttia:

 1. Mulla Samsung Galaxy S ja miehekkeellä HTC Desire Z, hyviä molemmat ja vähän sinne iLuuriin päin ;)

  VastaaPoista
 2. Kiitos vinkistä! Nyt täytyykin ruveta urakalla googlaamaan ko. malleja. Samsung mulla on joskus ollutkin ja siitä kovasti tykkäsin. Tosi kiva että vastasit, tattis! :)

  VastaaPoista
 3. Ostin huuto.netistä Ericsonin T700:sen 35 e. Suosin käytettyjä kun en muutenkaan ole innoissani uuden tavaran hankkimisesta (en toki tuomitsekaan sitä, ja joskus tulee itsekin ostettua jotain uutta). Puhelimissa vaan tuppaa olemaan vähän sama kuin autoissa: arvo laskee kun tuote on liikkeestä pihalla. Mulla on tosin aiemminkin ollut Ericsoneja, tai siis Sony Ericson, whatever, joten käyttöliittymä oli tuttu ja vaihto sujui helposti. En myöskään kaivannut kosketusnäytöllistä kapulaa tai surfausvehjettä, surfingit teen mieluummin koneella.

  VastaaPoista
 4. Pitäis kyllä juu suosia käytettyä, mutta toi tänhetkinen luuri on siinä määrin käytetty (=ollut mulla vuosia), että nyt tekee mieli ihka uutta. Puhelimissa ei tosiaan pysy kärryillä, viimeisinkin malli on ihan justiinsa vanha ja tuntuu, että mitä ennemmän niissä on toimintoja, niin sitä nopeemmin ne on hajalla. Kaiken tän tiedostaen tahtoo silti uuden luurin, jos nyt ei ihan viimeisimmällä, niin kuitenkin melko ajantasaisella tekniikalla. :)

  VastaaPoista

Oi ihanuutta, kommentit on parhautta! ISO kiitos, tykkään! :)