Sivut

sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Pitkä ilo

Pöh. Kaikki hyvä loppuu aikanaan ja Ystävistä parhain vaikuttaa taas toisella paikkakunnalla. Oli kyllä ihan hurjan kiva päivä toi eilinen, tästä piti tulla samanmoinen, kun oli tarkoitus nähdä toista paikkakunnalla piipahtavaa kamua, mutta hää joutuikin suuntaamaan kotiin etuajassa ja meitin treffit peruuntui. :( No, nyt sitten olis hyvää aikaa esim. käydä läpi noi lipastonlaatikot (mikä tais olla jo viime kesän lomaprojektilistalla), mut jotenkin epäilen, että taidan vaan löytää itseni sohvalta sunnuntaiputken (ne kaikki nolot teinisarjat) aikaan, tuli eilen korkattua parikin viinipulloa ja maku suussa vieläkin hitusen helmeilevä...

No mut back to eilinen eli aamu käynnistyi aamu-uinnilla aiiiiivan liian aikaisin (7:50) ja sit suunnattiin Euraan hamstraamaan niitä tuulettimia. Tididiididii: sain toisenkin pinkin tuulettimen eli nyt naputtelen tässä mun sänky-officessa ihanan vilpoisessa ristivedossa. Hiukan pitkään se kassa mua tsekkas, kun ostin vaatimattomasti neljä tuuletinta... :D Halpahallista suuntasin bussiin, jonka ratissa istui kerrassaan lupsakka kuski. Musta on aina ihanaa jos kuski jaksaa spiikata jotain extraa mikkiin ja tää tyyppi tarinoi ihan urakalla. :) Vaikuttaa kummasti matkantekoon ja pistää niin vihaksi ne kuskit, jota ei pysty sanomaan mikkiin kuin määränpään ja päätepysäkkiä edeltävät stopit kuulutellaan jos kuulutellaan. Mur. Pääsääntöisesti noissa pitkänmatkanbusseissa on tosi jees tyyppejä ratissa, mun reitille on onneks osunut vaan muutama nuiva.




Kotona yritin saada kämppää kuosiin, mutta siinä +27,9 (hei, se on vähän laskenut!) sisälämpötilassa en kauheesti jaksanut huhkia vaan siirryin aika nopeesti partsille olennaisempien asioiden pariin:



Aika nopeesti tulin sieltä partsilta takas, ois kohta alkanut iho tiristä, sen verran tuima paiste siihen osui... Ei kyllä juurikaan oo tullut oleskeltua tuolla partsilla. Päivisin se on ihan pätsi ja iltaisin en välitä jakaa henk.koht. juttujani naapureiden kanssa. Just puhuttiin Ystävistä parhaimman kanssa eilen, että on ihan ok istua kylässä parvekkeella ja jauhaa syntyjä syviä kun "ei ne kamun naapurit mua tunne", mut omalla partsilla se ei ookaan enää niin siistiä. Se vähä mitä illalla partsilla istuttiin meni multa aina hiukan ohi, kun en siinä jotenkaan ollenkaan rentoutunut. Tai no, sen tokan viinipullon kohdalla taisin olla jo vähän rennompi. ;) Muilla vastaavia komplekseja vai oonko ainut narsisti, joka kuvittelee että naapureita kiinnostaa mun jutut?

Riittävien sisä- ja ulkolämpötilojen johdosta ei tehnyt mieli järin tuhtia apetta vaan haettiin vaan Prismasta vähän salaattitarpeita. Ystävistä parhain on melkoinen virtuoosi keittiössä ja allekirjoittaneella onkin yhdessä kokatessa vaan se pilkkomisvastuu. Nyt ei tarvinnut ees pilkkoa, kun Sorri oli hoitanut salaatit valmiiksi sekoitukseksi pussiin, mun funktio oli siis, ööö, ripotella salaatit pussista lautaselle. Vau. (Noi Sorrin valmissalaatit on valmissalaattien aatelia, muilla on ihan kauheeta suojakaasumössöä, joka haisee todella kyseenalaiselta, mut noi Sorrit on tosi freesejä.)


Oon totaalisen onneton mitä tulee kastikkeisiin ja kateellisena ihaillen seurasin miten Ystävistä parhain tekaisi lohi-meloni-juustosalaatille jumalaisen kastikkeen turkkilaisesta jugurtista, sitruunasta, pippurista, Dijon-sinapista (, jota multa hämmentävää kyllä löytyi kaapista) ja tuoreesta mintusta. Toimi!

Tässä vaiheessa mun funktio oli vaan dokumentoida prosessia ja olla tiellä. Syömiseen osallistuin huomattavasti aktiivisemmin...
Aijuu ja jipii: Löysin Prismasta ihan täydelliset istuintyynyt ruokapöydän tuoleihin. Mun tuolit on Ikean Hermannit eli halvat, hyvät ja ah niin hikiset. Istuin on siis vähemmän hengittävä ja pidempään apehdittaessa tietää muovituolilla istuneensa... (If juu nou vat ai miin... .. .) Oon haeskellut passeleita päällisiä jo pienen ikuisuuden, mutta kaikki on olleet joko ihan tylsiä tai sitten liian tyyriitä. No, nytpä osui Prismassa sattumalta silmään päällinen joka oli muodon ja värin puolesta kerrassaan jees eikä ees hinnalla pilattu. Koeajettiin noi eilen ja hyvin toimi, hip hip! :)

Huomaa vieressä aistikas jumppapallo, joka tuo sisustukseen silauksen 'sitä jotain'.
Tjoo, sellasta eilen, tänään ei sit vissiin ihmeempiä. Just mietin, että oisin voinut vähän lähteä pyöräilemään, mut mullahan jäi kypärä mökille eli sepä siitä sitten. Kauhee olla tällanen olosuhteiden uhri, pakotettu muhimaan sohvalla. :/ Nojåå, ehkä (siis ehkä, älkää vaatiko mua tilille tästä myöhemmin) voisin suorittaa jonkun pienen happihyppelyn, kaupassa ainakin on pakko käydä, kun täytyy ostaa sisältöä mun uusiin mehujäämuotteihin. Näistä lisää jahka oon saanut ekan satsin jäädytettyä ja testattua!

Lähetin mökille lentosuukkoja multimediaisesti ja kuva tärähti melkoisen taiteellisesti... Kuvaa ei siis ole käsitelty, oon vaan just noin kuvauksellinen. :D

Pus ja ihanaa sunnuntaita!

PS Ei, mulla ei ole silmä mustana eikä mun tukka normaalisti oo nuoltu taakse, toi on siivoustukka. :)

4 kommenttia:

  1. Tsemppiä vaan juu hirveesti sinne lipastonlaatikkoprojektiin! ;)

    Ps. tosi kivan väriset noi tuolin pehmusteet, tää tykkää!

    VastaaPoista
  2. Juu tattis, se on kyllä mallia ikuisuusprojekti eli eilen(kään) niitä ei todellakaan tullut selvitettyä... :D

    Ihan ei väri päässyt siinä iltahämyssä oikeuksiinsa, ovat siis vallan pinkit (ja siten just ihkut). :)

    VastaaPoista
  3. No se raidallinen vähän pyöreempi kaveri siinä vieressä. Hää on vähän mötteissään mulle, kun en kauheesti oo hään kanssa hengaillut viime aikoina... :/

    VastaaPoista

Oi ihanuutta, kommentit on parhautta! ISO kiitos, tykkään! :)