Sivut

lauantai 9. heinäkuuta 2011

Loooooooooooooooooooooooooooooooooooooomaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Nyt se alko. Ihan virallisesti. Meitsi on lomalla. Kuukauden. OMG, herranjee, LOL ja EKTOJIUI (=EnKestäTääOnJotainIhanUskomattomanIhanaa). Oon tosin se tyyppi, jonka lasi on aina puoliksi tyhjä eli aika tasan tarkkaan huomisesta alkaen stressaan sitä, että loma on pian ohi... :D Mut nyt vielä nautitaan ja isosti!

On kyllä ihan käsittämättömän kaoottista toi lomalle jääminen. Ekana kesänä ko. työpaikassa tein sen virheen, että jaoin loman kahteen osaan, mutta nykyään ei tulis mieleenkään, että jaksaisin lähteä lomalle kahdesti kesässä. Ei puhettakaan moisesta. Nytkin lomalle suoriutuminen vaati eilen 12 ja tänään 13 tuntia kauheeta paahtoa ja vieläkin surisee päässä, kun miettii muistiko nyt briiffata kollegaa ihan kaikesta. Tuskin. :/ No, ainakin loma tuntuu ansaitulta, kun sille aina lähtee ihan puolkuolleena. Ollut niin koomassa viime päivät etten hitsi vie oo jaksanut tännekään surffailla. Nyt täytyy zuumasta mitä kaikille kuuluu, etten heti tipu kelkasta loman kunniaks. Muutenkin oon nyt jotenkin niin tööt tosta lomapuristuksesta, että parempi lopetella nyt ennen kuin juttu luisuu vielä normaaliakin tasottomammaks... Adios siis, huomenna koitan naputella raporttia jahka päästään mökille! 

Vautsi: uus lukija!!! Sydämellisesti tervetuloa Faerie Sugar!!! :)

 
Lomatunnelmaa mun ihanaisen Madde-pakkomielteisen kamun kunniaks. 
Ens viikolla hää palaa viiden viikon reissusta, 
sit ollaan ees samassa maassa vaiks ei kaupungissa, 
kauhee ikkis.

21 kommenttia:

 1. Ai lol, että oli taas hymy herkässä tätä lukiessa :DD etenkin toi sun lomanloppumisstressi :D Mul on viel 8 viikkoa lomaa, sit pitäs jaksaa tehdä 17h/viikossa töitä :D

  VastaaPoista
 2. http://ystavakirja.net/index.php?sivu=lisaa&kayttaja=sarkkunen

  VastaaPoista
 3. Sä oot niin myöhässä, mä todellakin kävin jo täyttelemässä ton ystiskirjan, tietty hei! :) Mut siis whaaaaaaaaaaaaaaat, a) mistä moinen loma ja b) kui noin vähän tunteja??? ONKEEVH (=OlenNiinKateellinenEttenEhkäVoiHengittää.

  VastaaPoista
 4. NTHTMIAJAOAVVSL= NautinTälläHetkelläTaivaanrannanMaalarinIhanastaAjastaJaAloitanOsa-aikaisenVuorotteluvapaaSijaisuudenLokakuussa :) Mut siis oon ihan sekona onnesta :) 1.4 lähtien oon ollu täyspäinen urheilija ja 5.9 palaan taas *****n töihin ;)

  VastaaPoista
 5. Eiku syyskuussa, daiju! Siis mä oon toi daiju, jos et daiju heti tajunnu ;)

  VastaaPoista
 6. Kävin lukee sun ystis-vastaukset ja toi kuntopyörä kuivaustelineenä oli ihan sikahyvä :D Mut arvaa, mä oon aina luullu sua Acetaks vaik oot Acata!! "Aseta Aceta se lautanen nätisti!!" *tähän perään sellainen röhkivä sääli-nauru!*

  Arvaa, mitä mä tein vielä tänään (tää pitää varmaan copipasteta blogiin edit 3:seks)! Mä pesin pyykkii ja kaikki hyvät pikkarit oli kuivaustelineellä märkänä. Mulla on tuuletin näillä helteillä koko ajan päällä, joten viritin ne pikkarit tuulettimen siivilään ni jo kuivu :D

  VastaaPoista
 7. TKMTMSOVM? (TahtooKanssaMaalataTaivaanrantaaMitenSullaOnVaraaMoiseen?)Ite oot! Eiku...

  VastaaPoista
 8. Niii, oon vaan ajatellut että se on joku hellittelyversio mun nicistä, rakkaalla lapsella ja silleen... :D :D :D

  Tuttua, mä kuivattelin viimeks ennen mökkireissua pikkarit partsilla ilta-auringossa ja viimeistelin föönillä. :D

  VastaaPoista
 9. Ihan törkeen makeeta saada nauraa ääneen, ku lukee jonkun blogia :D Toi fööni-kohta aiheutti kunnon käkätyksen täällä :D Oonko koskaan kokeillu mikroo? Ei kuulema toimi kovi hyvin!

  On mul varaa, mä oon kato tämmöi... no, vähä salaperäinen Toppis-Poppis ;)

  VastaaPoista
 10. Ooksä muuten sit "Akata"? Akkata sopis paremmin!

  VastaaPoista
 11. Ilo olla iloksi. :D Mikro kannattaa ehkä jättää väliin, mutta toi fööni on aika jees ja sit jos haluaa vähemmän omaa aktiivisuutta vaativan vaihtoehdon, niin sit se tuuletin on ehdoton. Ja kuntopyörä tietty. :D

  No nyt on tosi salaperäistä, mut ymmärrän kyllä ettet täällä tilitä. Voi kun mullakin ois mahdollisuus moiseen, ois tilausta tolle "omalle ajalle".

  Voin olla, kunhan ei käänny ihan toisinpäin eli Kakkata, Kakatta tms...

  VastaaPoista
 12. Älä vaan luule, että mä oon joku Aatos Erkko, joka täällä naisen identiteetillä mylvii keksittyjä juttuja sihteerin löyhytellessä mua strutsinsulalla ja elän bonuksilla ja osingoilla :D Ehei! Oon ihan perus-duunari, joka on vaan tehnyt sen verran töitä, että nyt voi sit 5kk rentoilla (ja jatkaa osa-aikarentoilua syyskuusta lähtein vielä vuoden :D Kokoaikatyön otan vastaan heti, kun sellainen kohdille osuu, mut nyt mennään näillä :)).

  VastaaPoista
 13. Nii vissiin, kuiteski polttelet siellä rahaa takassa DNA-mainoksen malliin ja toteat, että ihanan kallista. :D No ei vaan, mutta siis todella hienoa (ja niiiiin kadehdittavaa), että oot moisessa tilanteessa! Kelpais, toimis, tahtois, haluis. :)

  VastaaPoista
 14. PS Ehkä aika paljonkin repesin tota Aatos-mielikuvaa. :D

  VastaaPoista
 15. http://img.mtv3.fi/mn_kuvat/mtv3/uutiset/kotimaa/muut_henkilot/25120.jpg Mul on tosin isommat reibanit ja vähä pienempi leuka, mut muuten aika samiksii!

  VastaaPoista
 16. :D Ootte sitten Aatoksen ja Makusen Eikan kanssa samaa sukua?

  VastaaPoista
 17. Joo, Eikka on mun vaari! Se yritti tehdä musta missiä, mut luopui ajatuksesta siinä vaiheessa, kun mun hauiksen koko ohitti reiden ympärysmitan! Pienestä se on nykyään kauneuskuningataren kruunu kiinni... tai siis ISOSTA! Mut toisaalta, en mä olis millään jaksanu leikkiä VUODEN ajan bimboa, jonka äo on samaa luokkaa kengänkoon kanssa ja sit sen jälkeen alkaa deittailla jotain Ducksien sentteriä, jolta puuttuu neljä hammasta ja muuttaa Losiin ja elää kotirouvana. Ei, toi ei vastaa mitenkään mun unelmaelämää! Mun unelma käy toteen siinä vaiheessa, kun penkistä nousee 90 kg :) Edellyttäen, että jääkapissa on jälkiruuaks kananmunia!

  VastaaPoista
 18. Voi Eikka-rassuu, kun susta ei tullut missiä. Oisin niin halunnut nähdä sut hymyämässä Seiskan kannessa ja esittelemässä sun ja lätkäjätkän yhteistä kotia. Sun missivuoden tavoite ois toki ollut maailman rauhan lisäks munapakko eli jatkossa virallinen ravitsemussuositus oli tyrkyttänyt munia aamu-, väli- ja iltapalaks, alkupalaks, pääruoaks ja jälkkäriks. :D

  VastaaPoista

Oi ihanuutta, kommentit on parhautta! ISO kiitos, tykkään! :)