Sivut

lauantai 9. heinäkuuta 2011

Miss wet T-shirt

Tersus mökiltä! Aika autuutta: sisällä ei tuu hiki! Täällä on ihan normaali sisälämpötila ja meitsi taivaassa. Siivoilin tänään himpessä ennen lähtöä ja oli ah niin ihanaa, kun tiskatessa valui hiki silmiin. Se imurointi olikin sitten jo ihan toinen juttu... ;D Ei kyl juur naurattanut silloin. Just tultiin uimasta ja nyt on ihanan raukee olo. 

Matkaevääks (Kupittaan Cittarin) salaatti - toimi!


Täällä oli tullut ihan simona vettä just ennen kun saavuttiin, viimeisellä pätkällä vaan purot solisi ja meidän rinteeseen oli vesi kaivanut kunnon urat sepeliin. Katoskin oli ottanut hitusen iskua:Hää siis pullisteli ihan väärään suuntaan veden painosta ja toki sitä tyhjennettäessä onnistuin molskasemaan suurimman osan siskon päälle... Edelleen mut kannattais pitää moisissa projekteissa ihan koristeena, intoa piisaa yleensä enemmän kuin taitoa... XD En tiedä mikä myräkkä oli kombinoinut kuusenoksan ruusupuskaan vai yrittääkö joku rakentaa pesää sinne, kun lähin kuusi tosta puskasta on about 20 metrin päässä...
Sateen jälkeen olikin sitten tolkuttoman tyyntä ja on edelleen, tuntuu ettei lehtikään värähdä. Vähemmän siistiä oli uimassa, kun tuntui että kaikki pikkukalat kerääntyi mun ympärille. Siinä myös killui vähän turhan lähellä (= ei juur pruukata mitään uikkareita käytellä täällä möksällä) pari kalastajaa ja onnistuin varmaan säikyttämään kaikki kalat tältä puolelta järvee, kun yritin huiskii niitä sinttejä veke. Tiedä sitten miten hyvä kuulo kaloilla on, mutta mulla ainakin oli tehokas olo, kun vikisin ja kiljahtelin eri naisellisesti. Onneks toi Saku otti vähemmän kontaktia ja tyytyi vaan poseeraamaan:

Yritin pussata, mut hää oli perus-uros ja loikki karkuun.

On niin rankkaa tää lomailu, että oon jotenkin ihan tööt, en oo järin hyvin viime viikkoina nukkunut siinä 30 asteessa. Taidankin siirtyä makkarin puolelle nauttimaan autuaasta viileydestä, oikein kauniita unia ja suloista sunnuntaita!

PS Kauhee kun siellä on jo pimeetä! Mihin ne valoisat illat ja yöttömät yöt meni??? En tykkää. :(

4 kommenttia:

 1. Hirveen pimeetä on jo..yks ilta kävin lenkillä ja 23:30 aikaan oli aika hämärää, lepakoitakin lenteli ja lenkkiin tuli lisää haastetta kun piti väistellä naamaa päin lentäviä lepakoita :D

  VastaaPoista
 2. Totta muriset, läkähdyttävät päivät ja kuumat sekä hiostavat yöt, on siinä kestämistä varsinkin loma-aikaan. No täytyypä muistella näitä helteitä kun pakkanen paukkuu nurkissa ja tekisi mieli nurista niiden kovuudesta.

  Ja pirskatti soikoon, pimeää on, muutaman tunnin yössä. Vähän sama tunne kuin olisi musta jätesäkki päässä. Koitahan kuitenkin nauttia lomastasi...:)

  VastaaPoista
 3. Ei pie valittaa!! Suomi on ilmastollinen ihmemaa, jossa 11 kk vuodessa sataa räntää ja viimeisen kuukauden vettä. Kun on lämmin, ni miun mielestä ei saa kitistä! Käyttehän työ saunassaki :D NAUTTIKAA!! Kyllä ne pakkaset taas kohta on täällä!

  VastaaPoista
 4. Takkunen: Apua, lepakoita??? Missä sä oikein lenkkeilit? Ikuna en oo moiseen törmännyt, saisin varmaan melkoisen slaagin... Kerran kohtasin lenkillä hirven enkä oo vieläkään tyystin toipunut siitä. :D

  Pitsit: Juu, ei oo mun juttu. Oon muutenkin niin "kuumaverinen", mikä ei siis tässä tapauksessa viittaa temperamenttiin tms. vaan ihan vaan siihen että oon enemmän tai vähemmän hikipallero 24/7, että toi sisälämpötilan nousu vetää sen erityksen täysin överiksi. :/ Mut loma on loma vaiks sitä viettäis mimmosessa pätsissä, sitä ei pilaa mikään!!!! Tai no, nyt kun mietin, niin monikin juttu vois pilata, mut ei siis toi lämpötila.

  Toppis: En valita vaan marisen, nurisen, vingun, mangun ja kitisen. :D Totta kyllä, että kesä on vaan kerran vuodessa ja hienoa, että säitä piisaa, mut nautin siitä huomattavasti enemmän täällä mökillä, jossa hikeä täytyy pyyhkiä otsalta vasta lenkillä. :)

  VastaaPoista

Oi ihanuutta, kommentit on parhautta! ISO kiitos, tykkään! :)