Sivut

tiistai 26. heinäkuuta 2011

Teknisesti haastava huomen

Meneehän se aamu tässä Saunalahden tekniseen tukeen jonotellessakin... Mun multimediaviesti-asetuksille kävi reissussa jotain kummaa ja nyt ko. viestit tulee vaan tekstinä sähköpostiin. Yritin näppärästi hoitaa asiaa netitse ja tilasin gsm-palvelut uusiksi ja sain n. 25 palvelutekstaria parin minuutin sisään eikä homma vieläkään pelaa, tähän ilmeisesti tarvitaan teknisempää tukea. Sitä nyt melkoisen raastavan odotusmusan säestyksellä odottelen. 

... Puoli tuntia myöhemmin... Tukeen pääsin läpi vartin venailun jälkeen ja kerrassaan ystävällinen mieshenkilö lupasi lähettää palveluviestit uusiksi, tällä kertaa vain kertaalleen... No, tulihan sieltä taas 23 viestiä, mutta nyt tallensin ekat alkuperäisten asetusten päälle ja suljin puhelimen + lähetin yhden multiviestin itse (tämä oli teknisen herran ohjeistus, jota ei tokikaan voitu niissä noin 48 (noin 25 +23) palveluviestissä kertoa...). Kommunikoin multimediaisesti isukin kanssa ja pyysin häätä lähettämään tuon testiviestin takaisin - onnistui - eli toivotaan, että jatkossa kuvat tulee kuvina eikä todella hämmentävästi tekstimuodossa sähköpostitse... Kiviäkin kiinnostaa, mut piti nyt jakaa tääkin kanssanne...

Eilen vietin kivaa hengailupäivää, ensin yhden kamun kanssa Naantalissa ja sitten toisen kera keskustassa. Käytiin Naantalin Uudessa Killassa, joka olikin kerrassaan hurmaava paikka. Niin edustava palvelua ja vessaa (juu, mulle saniteettitilat on iso osa kokonaiskokemusta) myöden, että toivon kaikkien, varsinkin kansainvälisten, turistien eksyvän sinne. :) Kaveri tosin tiesi kertoa, että ko. paikassa oli joku tuttava saanut vähemmän lapset huomioivaa palvelua, mutta koska en tätä ole omakohtaisesti kokenut, niin en sitä täälläkään mainitse. Tämän jälkeen vielä piipahdettiin Ruskolla Loviisan aitassa, jossa silmän lisäksi lepäsi myös mieli, kun nautimme auringosta terassilla ja katsoimme pellon aaltoilua vienossa tuulessa. On kyllä niin ihana paikka, ja ihan mahtavaa että kansainvälisestikin noteerattu, mitä tolla sijainnilla ei ihan heti uskoisi. Piipahtakaa ihmeessä jos tällä suunnalla liikutte!
Voisin jatkaa tätä suunnatonta (ei iso, vaan vailla suuntaa) tajunnanvirtaa vielä melkoisesti pidempään, mutta nyt on pakko pulahtaa suihkuun, sillä kamu noutaa 10:45, ja oon siis totaalisen vaiheessa + potentiaalisimmat vaatteet edelleen a) likaisina pyykkikopassa b) märkinä narulla c) märkinä koneessa... Onneks tein eilen Seppälässä pari seitsemän euron ale-löytöä, joskohan jompikumpi eksyisi päälle tänään. Suunta kohti Hus Lindemania, jossa olen halunnut käydä jo piiiitkäään, kun kaikki sitä niin kehuvat. Laitan myöhemmin raporttia vastasiko ylistystä.

Aurinkoisen ihanaa tiistaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Oi ihanuutta, kommentit on parhautta! ISO kiitos, tykkään! :)