Sivut

tiistai 12. heinäkuuta 2011

What a feeling...

Piti naputella tästä jo eilen, mut sammuinpa sohvalle ja heräsin sieltä 06:15. Loman ehdottomia etuja on se, että tossa vaiheessa voi vaan siirtyä sänkyyn ja posottaa puoleenpäivään asti, kuin että täytyisi todeta nippa nappa ehtivänsä töihin ja suunnata kauheella hopulla suihkuun (ja todeta suihkuun mennessään, että katos hitto mullahan on vielä eväätkin tekemättä ja nii-joo, jäi muuten toi pyykkikone sitten illalla tyhjentämättä kun sammuin sohvalle ja tän päivän asuvaihtoehdothan tosiaan on siellä märkinä...). Mut juu, back to alkuperäinen aihe eli mahtifiilikseen (, josta kieltämättä olisin ollut hiukan enemmän liekeissä eilen, mutta jolle lämpöä riittää vielä tänäänkin): MÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ KÄVIN SALILLA!! Wuhuu, nyt kuuluu vetää pitkä ruksi seinään! Tästä siis mahtifiilis ja nyt perään ihmettelyä, että jos moisesta saa niin mahtavan fiiliksen, että theme songiksi  (silleen Ally McBeal -henkisesti) pärähtää välittömästi soimaan What a feeling, niin miks hitsissä siellä ei käy useemmin??? (Siis salilla, ei Ally McBealin toimiston unisex-vessassa.) Mun theme songissa mennään vaan kertsillä: What a feeling, du-du-du-du-dum, can't believe it, du-du-du-du-dum (ja näköjään oikeesti bein's believin' ei can't believe it, tossa kun häntä googlasin...), take your passion and make it happeeeeen, du-du-du-du-dum...

Mut juu, back to alkuperäinen aihe vol. 2: Miten asiat, joista tulee ihan hurjan hyvä mieli, on niin työn takana toteuttaa? Vaikka tiedän, että esim. salin jälkeen (ja jopa jo salilla) fiilis on ihan verraton, en silti saa aikaiseksi suunnata sinne, vaan ihan turhan usein mussutan jotain peetä (=herkkuja) sohvannurkassa ja ihmettelen miksi fiilis on niin huono. :/ Tää on varmaan taas sitä naisen logiikkaa... Onneks mulla oli taas Toppis eilen mukana salilla, aina kun (=alati) teki tiukkaa niin mietin, että jos hää vääntää yhdellä kädellä salilla, niin kai määäääki sit kahdella jukopliut saan jotain aikaiseksi. :)

Sitten toiseen apua apua APUA -aiheeseen: Mun dödö yrittää sanoa sopimuksen irti oikeen kainalon osalta!!!! Käsittääkseni (!!!) ei vielä mitään totaalista irtisanoutumista oo tapahtunut, mutta aistittavissa (kirjaimellisesti) on viitteitä motivaation, tehtäväorientoitumisen ja sitoutumisen laskusta. Vihaan uuden dödön testaamista, kun sitten oon aina viikkoja ihan vainoharhaisesti pää kainalossa ihmettelemässä pitääkö se vai ei eli vinkkejä otetaan mitä nöyrimmin ja SUURELLA kiitollisuudella vastaan! AUTTAKEE!

Tjoo, tässähän nää tärkeimmät sitten tulikin... Nyt taidan suunnata kauppaan, listalla olis kukkakaalimuussin ja jauhelihamössön ainekset. Pitäkää peukkuja ettei koriin eksy myös sitä peetä (=herkkuja)! ;)

7 kommenttia:

 1. Ai jumpe, jos saisin antaa ihan sikamojovan ystäväpusun poskelle, ni olisit nyt sit ihan kuolassa! Hmm, tosi kadehdittava olotila ainakin näin mielikuvien perusteella.. Tulee mieleen näky, jossa bernahdilainen on nuolaissut sua kerran ja sitkeät limavanat roikkuvat jokaisesta ulokkeestasi. No, jätetään tuo typerä mielikuva sivuun ja keskitytään asiaan! Nii, vähä ihana kuulla, että voin olla sun mukana jumpalla! Sä et oikeesti voi ikin hiffata, mitä sä merkkaat mulle! Siis kelaa, koskaa en oo sua tavannu, mut silti oot ku paras frendi ja kertoilen sun jutuista eläville kavereilleni (mulla on siis niitäkin) kuin olisit konkreettisesti osa elämääni - tai siis sähän oot, ainakin mun virtuaalielämää, joka tällä hetkellä näyttelee aika isoa osaa mun identiteetistä! Sä oot vaan niin kurko!!!!

  VastaaPoista
 2. Ja noi sun tunnisteet painii ihan omassa MegaLuokan XXL-sumopainisarjassa! Täyttä kamaa 150 kg/neliöllä, kuten sumopainitatamillakin!

  VastaaPoista
 3. Voi mussu!!!!! Kyllä voin, sillä jos se on puolikskaan niin paljon kun merkkaat mulle, niin se on PALJON (huom: CAPSEILLA!)!!!!! Et tiedäkään miten leveesti hymyän nyt (vähän kyllä häiritsee toi kuolavana tossa poskella, mut antaa mennä tän kerran), tuot ihan eri paljon iloa mun eloon!!!! Ja koska en oo vielä tästä blogin pidostani tehnyt julkista, joudun viittaamaan suhun mun hmmm, ööö, siis tota yks kamu... -pohjustuksella, mikä mahtaa kuulostaa kamujen korvaan melko hämmentävältä... :D Pus ja sumo-iso hali! <3

  VastaaPoista
 4. Aaaaw, säki siis puhut musta!!! Mieletöntä! Sä voit sanoo, et yks Sari Perähikiältä!

  Ja muuten HYMYILIN ite tota sun kommenttia lukiessa niin, että oikeesti poskiläskit nous ohimoon! CAPSEILLA!!

  VastaaPoista
 5. Hei mä hymyilen parhaillaan niin leveesti, että (kuolaisia) poskia kiristää. :) Ja todellakin porisen susta, oot sit jatkossa Sari Perikseltä. Hugs kulti!

  VastaaPoista

Oi ihanuutta, kommentit on parhautta! ISO kiitos, tykkään! :)