Sivut

sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

Suloinen sunnuntai

Sujuvasti lähti homma käyntiin...
Sunnuntaita! Itkupotkuraivari taas lymyilee nurkan takana, miten tää viikonloppu voi jo olla ohi?????? Ei tahdo, ei pysty, ei kykene - ainoo minkä voimalla mennään on se jumalainen fakta, että edessä on nelipäiväinen viikko. Huh.

No, jos vaikka tää sunnuntai tuntuis vähän pidemmältä sitä hiukan fiilistellessä. Aamu valkeni peräti sateettomana, mutta eihän siitä sitten loputtomiin saatu nauttia. Toivottavasti juhannusta ei vietetä ihan noin lits-läts -fiilareissa, katos tai ei, niin kyllä siinä kosteudessa jossain vaiheessa alkaa huumorintaju loppua. Tänään tuli siis pitkälti hengailtua sisällä, mitä nyt asemoitiin sitä katosta välillä. Eilen muuten sitä katosta fiksatessa oli ihan pari hyttystä seurana (siis ennen sitä kaatosadetta), mut nou hätä kun oli Offia messissä:

Ihan mahtava tuote, ei sitä järkkyä käryä, mut pitää ötsit loitolla. 

Muuten en sitten tehnytkään mitään sen tähdellisempää kuin syönyt, syönyt ja... hmmm... syönyt.

Aamiainenhan on päivän tärkein ateria ja kuuluu nauttia sängyssä.

Piti saada jotain suolaistakin väliin, tein piiiiitkästä aikaa kasvisgratiinia, iski himo, kun sitä oli eilen lounasbuffassa tarjolla. Suosin mökkioloissa kaikkea puolivalmista ja nyt nappasin pakastealtaasta Apetit kasvisgratiinin. Tuunasin hiukan kruunukasviksilla, mausteilla, kermalla ja juustoraasteella ja hyvää tuli:

Hmmm... Tässä on nyt joku issue, kun ei kolmesta yrityksestä huolimatta suostu kääntymään. :(
No juu, syöty siis on ja siinä se sitten olikin. Kattelin piiiiitkästä aikaa telkkua, mökillä teen niin sen verran harvoin, etten ees osannut laittaa telkkua päälle. XD Nyt silmäilen sivusilmällä Toisia naisia, joka vaikuttaa tosi hyvältä ja ehkä vähän jopa harmittaa, etten oo seurannut sitä alusta asti. Tempas kyllä siinä määrin hyvin mukaansa, että nyt oon paremmin perillä tästä jaksosta kuin näistä omista horinoistani. Taidan siis keskittyä tähän ja toivottaa kaikille ihania sunnuntain viimerippeitä, olkoon maanantai mahd. armollinen!

PS Jipii, uus lukija! Tervetuloa Takkunen!! :)

12 kommenttia:

  1. Onks toi Offin voide siis oikeesti hyvää tavaraa? Me ollaan käytetty sitä suihketta, eikä se oo auttanu ku ehkä 15-20 min jonka jälkeen on pitäny taas suihkasta lisää. Meil on mökillä ollu nyt toooooosi paljon hyttysii, ei oikeestaan ees kiinnostais lähtee koko mökille, ellei löydy jotain järkkyhyvää hyttyskarkotetta. :P

    Ihanan näkösiä ruokakuvia, tuli nälkä. :D

    VastaaPoista
  2. Moikka Hiilis! On oikeesti hyvää kamaa, tutustuin siihen eka kertaa viime kesänä kamun luona kylässä ja oltiin koko porukka siitä ihan tohkeissamme. Tänä viikonloppuna sudin sitä kaulaan, niskaan, käsiin ja sukkien alle jalkoihin (oli siis jalassa perus-crocsit ja hytyt tuppaa löytämään atrialle niistä rei'istä) eikä ollut hyttysistä riesaa. Sisko joutui jatkuvasti tömistelemään jalkojaan, kun ei ollut huomannut sutia sitä sukkien alle, mut heti helppas, kun hää kävi korjaamassa sen erheen. Vaikutusajaksi luvattu 2 tuntia eikä mun ainakaan täytynyt sitä illan mittaan lisätä. Ehdoton plussa on todella mieto ja jopa miellyttävä tuoksu (kysyin isukilta onko sillä uutta partavettä... :D), eikä sitten löyhkää koko garderobi Offilta seuraavanakin päivänä.

    VastaaPoista
  3. En tiedä vaikuttaako että ruoka kuva on väärin päin, mutta nälkähän tässä tulee.. mmm... mokkapaloja..
    Toiset naiset tulee uusintana, mutta mistäs tollanen telkka-anarkisti sellasta vois tietää. Mutta siis jos et oo kiltisti, spoilaan kuin siinä käy... (hieroo karvaisia käsiään yhteen..)

    VastaaPoista
  4. "Hei sinä komea mies! Haluatko saada rinnallesi aidon turkulaisen böönan? Vastaat kyllä, mutta samalla katsot itseäsi ja toteat, ettet millään voi saada TURKULAISTA.

    Mutta NYT VOIT! Uusi OFF Alo Vera on naisten päät ja nenät kääntävä maskuliininen tuoksu, jonka salaisuus on kaksi tuntia kestävä vaikutus! Sivele Off Aloe Veraa kasvoille parranajon jälkeen ja nimesi on kaikkien huulilla! Nyt myös roll-on, jolla saat hyvät tuoksut kainaloon.

    Osta heti uusi OFF, niin parisuhde-elämäsi on ON!"

    Jos tää ilmestyy ens viikolla telkkareihin, ni ilmottakaa mulle, ku mulle kuuluu sit provikat!

    VastaaPoista
  5. Kirsu: Joo, ei se noin hyvältä näyttäiskään oikein päin. :D Tiedän, että on uusinnat, kun missasin sen jo ekalla kerralla eikä näköjään osunut näin toisellakaan. :/ Voit huoletta juonipaljastella, kun unohdan kuitenkin zuumata joka toisen jakson, niin pysyn sit kärryillä... :)

    Toppis: No siis TURKULAINENHAN ei ihan helpolla lämpene, siihen tarvitaan vähintään Offia. Hyvä toi Aloe Vera - pitää sit huolen siitä sängestäkin. Tähän tarvitaan nyt sit enää sellanen Axe-henkinen mainos ja Offilla menee markkinointistrategiat ihan uusiks. Ja toi sloganihan on ihan ehdoton, provikat sulle. :D

    VastaaPoista
  6. No todellakin mun slogan pesee kaikki "ihoni on niin kuultava ja pehmeä..."- sössötykset! :)

    VastaaPoista
  7. TEIN MUUTEN 1000. JA 1001. KLIKKAUKSEN SUN SIVULLA!!!

    VastaaPoista
  8. Mietinkin tossa, et meneeköhän tonni rikki tällä viikolla. :) Nyt kun oot saikulla, niin voitkin sitten lipsutella sen kakstonnia rikki vasurilla. :D

    VastaaPoista
  9. Mitäs tällä kertaa palkinnoks? Jos viidestäsadasta tuli jäävettä, niin pitäiskö toi 1000 ja 1001 palkita vaikka sumpilla?

    VastaaPoista
  10. Toppahapa: Ootko miettiny mitää mainostyötä? :DD Toi olis ihan loistava myyntipuhe! :D

    VastaaPoista
  11. Aceta: Mielelläni! Saanko palkinnoks särkylääkettä jännetupentulehdukseen??

    HH: Osaan myydä vain sitä, mihin ite uskon :D

    VastaaPoista
  12. No totta maar! Onko merkkitoiveita vai mennäänkö ihan Buranalla?

    VastaaPoista

Oi ihanuutta, kommentit on parhautta! ISO kiitos, tykkään! :)