Sivut

sunnuntai 26. kesäkuuta 2011

Juhannus suoritettu!

Phuh... Kyllä toi juhannuksen juhlinta työstä kävikin, meitsi on huushollannut 24/7 ja nyt ihan puhki. Juhannusruoat tuli keräiltyä kaikkiaan viidestä eri marketista ja kahdelta eri paikkakunnalta - ziisös mitä säätöä! Juhannukseen on myös kuulunut mm. lattialle päätynyt piirakka vuokineen (sisko) - sirpaleet tuottaa onnea, right? -, totaalinen lippaus selälleen märkään ja mutaiseen rinteeseen (meitsi), lattialle päätynyt kakku vol. 2 (äippä) ja jumiutunut alaselkä + niska (taas meitsi) - isukki on so far selvinnyt iskuitta... Tän lisäksi tosiaan haalittiin juhannusherkkuja ympäri maakuntaa ja kylmäketju katkeili uhkaavasti - toistaseks ei ainakaan oo tullut äkkilähtöä huussin puolelle... ;D Muuten juhannus oli kerrassaan oiva ja sujui sateesta (saattoi piisata sitä vettä) huolimatta vallan rattoisasti. Tää päivä onkin mennyt herkkuja rääppiessä ja hommasta toipuessa.

Tähteitä, mums.
Iskee muuten jotenkin aina näinä "juhlapyhinä" toi sinkkuus, tai en siis tarkoita että se itse sinkkuus sen ihmeemmin kaivelis, mutta vuos vuodelta kapenee noi juhannuksenviettovaihtehdot mikäli ei halaja pyöriä kolmantena, viidentenä, seitsemäntenä tms. parittomana pyöränä. Ihan mielelläni vietin rauhallista perhejuhannusta kera parin sukulaisvieraan, mut olis se ehkä joskus vielä ihan kiva viettää kamujuhannustakin. Nyt vaan kaikkien suunnitelmat tuntui olevan siinä määrin parillisia, että vetäydyin suosiolla mökille. Muita tuskin oliskaan mun parittomuus haitannut, mutta tunnen itseni ja mulla olis ollut dille olo + pahimmassa tapauksessa olisin päättänyt muutamassa sidukassa myös surra asiaa. Homma siis ei tod. vaivaa selvinpäin, mutta hieman liikuttuneessa tilassa päätän toisinaan liikuttua myös tosta, mikä on maaaaaailman rasittavinta.  Nrgh. :/

Lueskelin just Kirsun uusista kämppäkuvioista ja iski ihan hirvee uuden kodin hinku. Se on jotain niin ihanaa ekat kuukaudet, ja jopa siivoaminenkin on siistiä (hmmm, se siivoamisinto saattaa kyllä kestää vähän vähemmän aikaa...). Ois ihan mahtia päästä sisustelemaan ja tutustumaan uuteen ympäristöön ja ja ja... Hmmmm, serkku kaupittelee kämppäänsä, pitäisköhän käydä tsekkaamassa...?
Nyt kutsuu sauna ja sitä ennen täytyy parturoida siskon otsis. Päätettiin vielä jäädä täks yöks mökille ja huomenna suunta kohti töitä eli herätys klo 5. Mä nyt herään normistikin noihin aikoihin, mut siskolla on kesäloma ja hää on kyllä aika kulta, kun jaksaa mun takia nousta noin aikaisin... Mut juu, nyt saunaan ja hunajaa pintaan, ihanaa sunnuntain jatkoa ja oivaa alkavaa viikkoa!!!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Oi ihanuutta, kommentit on parhautta! ISO kiitos, tykkään! :)