Sivut

keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

Kuumetta

Tahtooooooooooooooo! Nimittäin uuden kämpän. Himpun Kirsu, kun tartutit muhun ton asuntohingun. Ja serkku vielä samaan syssyyn alkoi kaupittelemaan kämppäänsä, niin eihän siinä muuta tarvittu, kun jo meikäläisellä kiilui kaikki uus ja ihana + yks kaks artikkelia Ikeasta silmissä. No, serkun luukku osoittautui heti kättelussa ihan turhan tyyriiksi, mutta jotenkin sain kuitenkin koko illan kulumaan Etuovella ja Oikotiellä ja jotenkin uumostan, että pankkiin vie tie lähipäivinä budjettia tsekkaamaan. Se onkin sitten varmaan tarpeeks kylmä kylpy ettei tarvi taas hetkeen haaveilla mistään ihka omasta (tai siis pankin kanssa jaetusta). No, otetaan tästä kuumeesta kaikki irti sillävälin eli taitaa sujua ilta jos toinenkin pohjapiirroksia, karttalinkkejä ja kylppärikuvia syynäillessä. :)

Siinähän sitä sitten olikin. Töissä on ihan helvata irti eli puolet tiimistä lomalla ja loppu puolet eli meitsi + kollega yrittää käydä neljästä. Kyllä sitä sitten loman tarpeessa onkin jahka se ens viikon (!!!) jälkeen koittaa. Jos mut joku saa näkemään punaista niin epäreiluus ja saattaa raastaa, kun kollegan hommat on taas hoidettu niin ja näin (= todella sinnepäin) ja itse joutuu tekemään triplatyön yrittäessään saada asioita eteenpäin. Musta olis ihan hirveetä jos työkamut joutuis mun loman aikana kiroilemaan kaikkia kummallisuuksia ja, että kaikki posmais selän takana, että miten se ei osaa näitä hommiaan hoitaa (Hmmmm, mitähän musta oikeesti puhutaan...? :D No, toivottavasti ennemmin haukkuvat leveetä perää tai rumia kenkiä tms., paljon pienempi loukkaus kuin että kyseenalaistaisivat mun työmoraalin ja asialle omistautumisen.). On vaan niin peestä, että vaikka on selvät säännöt ja systeemit, joiden mukaan hommien pitäisi toimia, niin muutamat silti porskuttaa näistä viis veisaten ja toteuttaa ihan omia protokolliaan. Heti ollaan kuitenkin kritisoimassa jos joku muu on erehtynyt kämmäämään jotain, vaikka omat hommat ei kestä päivänvaloa (tai kollegan tuurausta) ollenkaan. Räyh. 

Hammmmmm.... Kiitos tästä, nyt olo jo tyynempi, mmmmmm ja muita mantroja. :) Korvien välin lisäksi kiristää edelleen tota niskaa eli oon ihan jumissa. Eilen kävin työterveydessä käänneltävänä, liikkeet kuulemma symmetriset ja homma muuten mobiili, mutta niska kääntyy hieman vaisusti (aijaa, pää ei juuri käänny ja heti tulee huono olo, kun yrittää kuikuilla jonnekin, kiitos diagnoosista, tän sort of olin huomannut itsekin...). No, eihän siinä sen ihmeempiä kuin lihasrelaksanttia ja särkkäriä ja niitä nyt on napsittu vuorotellen. Ostin myös Voltaren kipugeeliä (päädyin tohon, kun siinä oli mun käsittääkseni eniten ytyä), mut se olikin ihan järkyttävän hajustettu. Oli kuin olis sivellyt päälleen pullollisen jotain kärpäsmyrkkyä, silmät oikeen kirveli. Mulla oli aikaisemmin lainassa isukin Felden-tuubi ja se oli ihan miellyttävän neutraali. Hyvää kamaa se Voltaren vissiin on, mutta jos hankit niin varaudu melkoisen tujuun tuoksuelämykseen. Mut siis back to kitinä eli nappia naamaan ja sit toivotaan parasta. Jos ei viikon sisään helppaa, niin sit voi kokeilla akupunktiota. Toivon toki, että oireet helppaa, mut oon jo pitkään ollut kiinnostunut koklaamaan tota akupunktiota, mutta koska so far ei oo ollut sen suurempia oireita, niin en oo kokenut olevani siinä määrin rahoissani, että voisin moiseen "muuten vaan" mennä. Onks kellään kokemuksia?

Nappien lisäksi oon syönyt kaikenlaista peetä eli herkkuja eri muodossa, vähän jäi toi juhannus päälle. :/ :/ Nyt tekis aamulla mieli mennä salille ennen töitä, mut siinä on sit taas se ongelma, että noi extempore aamut salilla ei oikeen wörki, kun pitäis viedä eväät töihin jo edeltävänä päivänä. Totaalisia kuivamuonia (pussipuurot, noodelit yms hiilaripöhöt ei oikein innosta, eikä pidä nälkää) lukuunottamatta en oikeen oo kekkassu mikä kestäis matkan salille, salin + matkan töihin (yht. n. 2½ tuntia) ilman suurempia cooleri- tms. viritelmiä. Ideoita otetaan vastaan!!!!

Juu, mut nyt alkaa näköjään Sirdalud vaikuttaa eli pistän toosan kines ennen kuin puhun vielä pehmeempiä ja naputtelen mitä sattuu. Oikein ihanaa keskiviikkoa kaikille, nautittakoon siitä vailla kireyttä, jumia ja epäreiluja systeemejä!

PS Mahtia, uus lukija! Tervetuloa Marja!! :)

4 kommenttia:

 1. Buahahahahaa.. Naureskelen täällä partaani. Että ollos hyvä vaan asuntokuumeesta!
  Kyllä sitä riemua hyydyttää kummasti toi pakkaaminen ja ajatus tavaroiden kantamisesta, varsinkin jos säät jatkuu tällaisina helteisinä :D

  VastaaPoista
 2. Mäkin haluun uuden asunnon! Mielellään ison sellaisen, Kaivopuistosta. Mites fysioterapia, eikö sitä ole tarjolla? Mä sain jotain sähköhoitoa mikä auttoi selkäkipuihin. Liikunnan ansiosta selkäongelmia ei enää nykyään ole ollut.

  VastaaPoista
 3. Kirsu: Kiitti vitsisti, ei paljon naurata... Joo, ei kyllä ihan ekana houkuta toi hellemuutto, onks teillä ees hissit molemmissa päissä vai joutuuko ravaamaan portaita (tiedustelee nimimerkki hissittömän talon neljänteen kerrokseen ja sieltä pois muuttanut...)?

  Toppis: Tiipii kuulostaa kivammalta. :)

  Fcookie: Juu, mulle kans joku kartano, itä- ja länsisiivellä ja merinäköalalla, kiitos! Ei ollut terapiasta (minkäälaisesta, vaikka lääkäri kainosti tiedusteli miten stressaantunut mahdan olla :D ) juttua, toi sähköhoito kuulostaa, hmmmm, mielenkiintoiselta. Ootko ihan vissi, että sillä hoidettiin selkää...? :D :D Pitäis juu liikkua HUOMATTAVASTI enemmän, nukkua vähän vähemmän tässä sohvalla + ottaa se ryhti joskus mukaan töihin ettei tarviis istua ihan kaksinkerroin.

  VastaaPoista

Oi ihanuutta, kommentit on parhautta! ISO kiitos, tykkään! :)