Sivut

torstai 30. kesäkuuta 2011

Puoli ruokaa

Munhan ei siis tarvinnut tänään mennä salille, kun ostin uuden treenikassin, verskat ja juomapullon? Sehän on siis sama asia ja kattaa varmaan kaikki käynnit tältä viikolta ja ehkä seuraavaltakin, onhan toi nyt tosi sporttista ostaa sporttivehkeitä. Söin myös proteiinipatukan eli homma on kuitattu koko kesältä, eiks jeh? Eilen ostin uusia salisukkia ja tänään vedin testimielessä yhdet jalkaan (+ koska halusin imeyttää ylimääräisen jalkarasvan ennemmin sukkaan kuin mattoon), voin varmaan irtisanoo jäsenyyden loppuvuodeks, tässähän alkaa pian olemaan ihan ylikunnossa.

En tiedä miten se salille suuntaaminen oli taas ihan ylivoimaista, ensin mun piti lukee kotiin päästyäni vaan yks luku hyvästä kirjasta (Karin Slaughterin Piinattu), mut sit luin toisenkin ja sit oli enää niin vähän jäljellä ettei sitä kannattanut jättää kesken. Jotenkin se kello oli tässä välissä tullut 21:50 enkä enää ehtinyt kymppiin asti palvelevalle salille. Jännä juttu... Mitään muutakaan järkevää en saanut toimeksi eli johonkin taas kului tääkin ilta ja lopputulos on +-0. Tää on niiiiiiiiin nähty... .. .

No joo, sepä siitä, ei se ihmettelemällä muuks muutu. Jos sit vaikka huomenissa, jos vaikka ei menis kamun kanssa ihan tuhottoman pitkään, kun pitäis piiiiitkästä aikaa nähdä. Tai sit kaivelen itestäni sen kroonisesti lymyilevän supernaisen, pakkaan salikassin ja suuntaan salille heti aamusta. Jep, nii vissiin! Tai jos sittenkin? Katotaas miten hyvin ne relaksantit vie tajun (toistaseks vieneet aikas hyvin), jos viideltä aamulla löytyy muutakin kun pulssi, niin eikun salille, pitäkääs peukkuja, torstai on toivoa täynnä, ehkä jopa ihmeitä! :)

Oi oivaa, lukijoita pukkaa, tervetuloa LIAMK!!! :)

3 kommenttia:

 1. Toi sun tunniste oli aivan törkeen hilpeä :DD Mun mielestä sun kannattaa tolla treenimäärällä ilmottautua voimannoston MM-kisoihin!

  VastaaPoista
 2. Ihgan ensimmäiseksi, kiitos vierailusta blogissani. Se nyt ei ole syy kommenttiin kuin sillä syyllä, että kommentoijien joukosta olen löytänyt pahuksen mehukkaita ja luettavia blogeja, joihin en muuten varmastikaan olisi suin surminkaan eksynyt.

  Jepulis, tuon saamarin punkasta nousun voimattomuuden tunnistan. Liikuskelen kameroineni ja termareineni öisin tai aamuyöstä, mutta ei se yläsnousu aina mitenkään hilpeän helppoa ole. Tekisi mieleni todeta, että hemmettiin koko ylösnousu ja peittoa niskaan. Yhdyn yllä olevaan (?!) ja hihittelen myös tunnistettasi, siinä on sellaista komiikkaa, että oksat pois, nam...:)

  VastaaPoista
 3. Toppis: Juu, kyllä tässä vähintään MM-tasolla treenataan, loppuu vaan hitsi vie tasot kesken... :D

  Pitsit: Tattis samoin ja lämpimästi tervetuloa lukijaksi! Itse en saa nakattua itseäni kenenkään lukijaksi teknisten issueiden takia (tili omalla nimellä jne..), mutta merkkaan sut tohon sivuun, niin pysyn itse kartalla ja muutkin huomaa sun blogiin kurkata. :)
  Oho, melkoisen kunnioitettavaa toi "öisin tai aamuyöstä", mä yleensä kömmin siinä vaiheessa sänkyyn enkä tosiaankaan sieltä pois... Ja arvaa vaan meninkö salille... Nooooooot... :D

  VastaaPoista

Oi ihanuutta, kommentit on parhautta! ISO kiitos, tykkään! :)