Sivut

lauantai 11. kesäkuuta 2011

Olen selkä

Mihinkähän tää viikko hujahti??! Ihan käsittämättömän nopsaan tuli viikonloppu, en kyllä ollenkaan valita. :) Olin aamullakin ihan jäässä (en järin kirjaimellisesti, tässä +30 sisälämpötilassa ihan tarkenee...), kun osui vahingossa käsiin torstain lehti ja ihmettelin vaan, että oon kyllä mielestäni nää uutiset jo nähnyt, old news siis... No, tää nyt näyttää olevan vaan liihotusta kivasta viikonlopusta toiseen ja viikollekin mahtui kaikennäköistä oivaa. 

Viime viikonloppuna siis juhlittiin kamun synttäreitä ja oli ihan huippua!! Nauroin niin, että naamaan sattui, välillä homma meni ihan ulvomiseksi, kun tekniikka petti ja räkätys otti totaalisesti vallan. En ollut nähnyt osaa tosta porukasta pitkään aikaan, välillä on kyllä niin piristävää olla "uudemmalla porukalla" liikenteessä. Ei siis vanhemmissa kamuissa mitään moittimista, päin vastoin, mutta toisinaan on vaan ihana vähän irrottautua niistä tutuista kuvioista ja kuulla ihan tuoreita juttuja. Ihan mahtia oli, kun (hyvin epäsuomalaisittain) sankarittarelle pidettiin useampikin spontaani puhe, taisi allekirjoittanutkin innostua avaamaan sanaisen arkkunsa. Oho.

Tässä viikolla viettelin hellepäivää pariinkin otteeseen Koulun pihalla, joka on mun mielestä kaupungin ykköspaikka aurinkoisella säällä. Jos siis Turkuun eksyt, niin kannattaa suunnata Koulun pihalle. Jos iskee hiuko, niin suosittelen lämpimästi Club Sandwichiä, joka toimii Koulun oman sidukan, arskan ja hyvän seuran kera ihan loistavasti. Koulussa on kivaa (mm.) mukavan väljästi sijoitellut pöydät, inhoan niitä terasseja, joissa täytyy istua kuin sillit suolassa ja reittiä vessaan / tiskille saa suunnitella vuoden, kun miettii mitä kautta pääsisi läpi vähiten tuhoa aiheuttaen. Tuli tosta mieleen yks opiskelukamu, joka oli melkoinen täystuho aina viihteellä. Teki aina mieli huutaa "Timber!", kun hää nousi pöydästä, siinä meni drinksua ja tuhkista varpaista puhumattakaan, kun herra navigoi tiskille hakemaan lisää hörppyä. Oi niitä aikoja. 

Huomenna suuntaankin kamun luo kylään muihin maisemiin, caaaaan't wait! Ei olla nähty ikuisuuksiin (= puoleen vuoteen) ja ootan ihan intsinä kohtaamista. Kamulla on kuulemma joku kunnon karppikuuri meneillään, ehkä mutkin saadaan (vuorokaudeks) kuriin ja nuhteeseen. Bongasin muuten lehdestä jutun uudesta karppileivästä, tsekkaa jos et usko: Karppinen. Pakkohan tota on testata jahka löytyy kaupasta. Onneks tänään taas testasin Arnoldsin bagelia ja donitsia, niin pysyy toi balanssi. :D Mut on se vaan totuus, että hiilarit ei pidä nälkää, ton Arnoldsin setin vedin joskus kasin maissa ja nyt on taas hirmunen nälkä. Tässä tulikin kerrassaan kömpelö aasinsilta raportoida viimeaikaisia herkutteluja, onnistuin taas tuunaamaan pari eri herkkua ruokaisaa salaattia, kun ei näin helteellä oikein muu maistunut:

Lohisalaatti

loimulohta
paria sorttia salaattia
kirsikkatomaatteja
kurkkua
keitettyjä kananmunia
ruissipsejä "krutongeiksi"

Paloittele lohi muiden paloiteltujen ainesten joukkoon ja lohko ruisnapit mukaan. Lorauta joukkoon avokadoöljyä. Ahmi.

(BTW: Toi brandy/pähkinä on nykyään ihan mun suosikkijuusto salaateissa, toimii erinomaisesti hillon kera.)

Salamisalaatti

paria sorttia salaattia
kurkkua 
kirsikkatomaattia
brandy/pähkinä-juustoa

Paloittele kaikki ainekset ja lorauta joukkoon - yllätys yllätys - avokadoöljyä. Mätä.

(Juu, sain sitä brandy/pähkinää tungettua tähänkin. :D ) Edelleen peräänkuulutan niitä salaattivinkkejä, sopii laittaa kommenttia!

Oiskohan tää sit tässä. Tänään vois yrittää navigoida tonne makkarin puolelle, kun viime yön tuhisin taas tässä sohvalla ja piilarit päässä. Ihana aamun aloitus, kun silmät muurautuneet umpeen ja toinen käsi puutunut ekat puol tuntia. Huomenna lähtee bussi jo ysin maissa eli vois kai sitä hetken koittaa lepuuttaa silmiä ennen sitä. Ihan mahtia viikonloppua, olkoon se täynnä elämyksiä ja auringonpaistetta!!!

10 kommenttia:

  1. Suomen ongelma on, että terasseja on niin vähän ja säännöt ovat niin rankat. Pitää olla karsinaa ja aitaa eikä saa olla sitä ja tätä jne.

    Muistan jonkun ihanan aurinkoisen kesäpäivän, kun vaelsimme valehtelematta puolitoista tuntia ympäri Helsinkiä päästäksemme terassille ja mielellään aurinkoon. Emme päässeet, täyttä oli!

    VastaaPoista
  2. Sina selka, mina hauis, me tehda tyo kuntosalilla aina yhdesa! :)

    Eli get-a-life-vinkki: kuntosali! :)

    VastaaPoista
  3. Elegia: Juu, terasseilla on usein turhan tiivistä ja paikasta auringossa on toisinaan jopa taisteltava, allekirjoittanutkin on kiertänyt terassin jos toisenkin Hkissä.

    Toppis: Olenko aistivani vinkissä vihjailun makua... :D On nyt kyllä kerrassaan noloa tää mun saleilu, tai siis sen puute, ens viikolla kyllä pakko ryhdistäytyä vaiks illat onkin vallan buukatut - onneks sinne pääsee iltakymppiin asti sisään ja sit voiki olla vaiks aamuun asti. ;) Kiva et oot hauis, olikin jo ikkis. :)

    VastaaPoista
  4. Aijuu: Ihanaa, ihkauus lukija!!! Tervetuloa Elegia! :) :) :)

    VastaaPoista
  5. Ei oo vihjailua, kun on suora kehoitus :D LÖL! Muuten, parasta aurinkovoidetta sisäisesti on D-vitamiini ja ulkoisesti TUMMELI-lypsyvoide, joka sopii myös koirien polkuanturoiden ja atooppisen ihottuman hoitoon! Ihan ykkönen, ei pala iho, paranee vaan!

    VastaaPoista
  6. Jotain olin joo sieltä rivien välistä aistivinani... :D Voitko nyt kuitenkin vähän tarkentaa mihin viittaat... .. .

    Vai Tummelia, tuttu tuote. :) Täytyy testata myös arskan kera, otetaan vastavinkkinä aurinkokapselit, joita tänä kesänä popsin ekaa kertaa. Ostin noi pääsiäisreissuun ja tuntuu, että rusketus on kyllä pysynyt huo-mat-ta-vas-ti normaalia paremmin.

    VastaaPoista
  7. Viittaan siihen järkyttävän ihanaan endorfiini-leijuntaan, minkä kova treeni saa aikaiseksi :) Se on vain niin loistavaa ajankäyttöä :)

    Pitää kokeilla noita aurinkokapseleita joskus (vaikka muutaman sukupolven takaiset mustalaisgeenit pitää huolen, että tummuuhan tuo nahka ihan hyvin ja pysyykin ;)).

    VastaaPoista
  8. Mulla pysyy se hype niin hetken yllä, että ehdin aina unohtaa sen sohvalle kellahtaessani. :/

    Oi kateus! Mitä enemmän ikää karttuu, niin sitä heikommin ottaa väri kines ja pysyy, en myöskään jaksa oleilla auringossa järin pitkään vaan iskee tuska ja ahdistus. Joku kosmetiikkamyyjä joskus kehui, että mulla on "oliivi-iho" - voihan sen yrittää kauniisti niinkin ilmaista, mut totuus on että mun alkurusketus + hiipuva rusketus vaan saa mut näyttämään maksatautiselta eli oliivi = kellertävä. Nice. Sitä varsinaista rusketusta on niin pieni hetki siinä välissä, että oon 90% ajasta keltainen. :D

    VastaaPoista
  9. Ai tauti, että mie repesin tolle sun oliivi-iho-analyysille :DDD Jos joskus meen poskien rasvaimuun, mun pitää laittaa sun blogi toipumisen ajaksi estolistalle, koska tää aiheuttaa aina välittömän jännitysreaktion kärsän kaikille lihaksille :D Ps. mulla on pikmenttilaiskä nenässä, tuli solariumista! :O

    VastaaPoista
  10. Totuus on välillä ihan naurettavaa. :D Vai poskien rasvaimuun? Eiks se olis vaan näppärämpi siirtää se rasva (niinku sulla sellasta poskissa - tai missään! - olis) suoraan poskipäihin, niin ei tarvii sit mitään implantteja hommailla? Mut eiks se oo ihan hyvä, että voit koneellakin treenata ees sit niitä kasvolihaksia. :)

    Mulla on joku pigmentti-issue mahassa, jos (ei siis todellakaan kun - noi mun makkarat näkee auringon melko harvoin) hää saa arskaa, niin yhteen kohtaan ilmestyy sellanen vaalee sydämenmuotoinen läiskä. Jipii.

    VastaaPoista

Oi ihanuutta, kommentit on parhautta! ISO kiitos, tykkään! :)