Sivut

sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Hyvä huomen!

Mulla on taas ollut kunnon hiljaiselo päällänsä, en käsitä mihin nää päivät oikein menee, kun arkena ei kykene tänne ollenkaan. No, tällä viikolla tuli suoritettua Gilmoren tytsyjen vimppa kausi eli koneelle ehtiessäni keskityin Lorelain ja Roryn kuulumisiin enkä naputellut omista. Hiukan toi on vieläkin paikotellen ylinokkela mun makuun, mut sinällään kivaa (ja opettavaista) sanailua, kun keskittyy siihen ja syynää tekstittä. Ja olihan mun pakko pikkasen poratakin, kun lopussa kävi just niinkuin pitikin. :)


Muutenkin viikko on mennyt mukavissa merkeissä, alkuviikolla treffattiin yhtä asiakasta ja tuli kirjaimellisesti ruusuja risujen sijaan, kun sain ihanan tulppaanikimpun kiitoksena hyvästä yhteistyöstä. Tällasta konkreettista palautetta kiitos jatkossakin. :) Tai siis niitä ruusuja, ei tarvi mitään karahkaa tai Koivuniemen herraa roudata paikalle, jos palaute on vähemmän positiivista.

Aivan ihanaa, kun alkaa aamut ja illat olemaan jo niin valoisia. Käytiin yks ilta kamun ja heitin koiruuden kanssa käpyttelemässä ja jaksoin äimistellä ihan loputtomiin miten pitkään piisas valoa. Muutenkin oli kivan leppeä ilma, vaiks melko tuulista olikin. Nyt täytyy pian suunnata lenkille täälläkin (=mökillä), ihan huikaiseva paiste ja äsken kun kävin rannassa fiilistelemässä, niin tuntui vallan lämpöiseltä.


Happihyppelyiden lisäksi on nautittu myös kulttuurielämyksistä, sillä kävin Linnateatterissa revittelemässä poskilihaksia virtuoosimaisen Ilmari Saarelaisen tahtiin. Ihan uskomaton tapaus, jonka parissa vierähti pari tuntia kerrassaan hulvattomissa merkeissä. Valitettavasti noi vierailuesitykset on tyystin loppuunmyydyt, muuten olisin ehdottomasti hankkinut vanhuksille liput. Vaikken itse oo ihan kohderyhmää, niin osui ja upposi - epäilemättä iskis vielä paremmin hiukan elämää nähneemmälle. Mut suosittelen lämpimästi kaikenikäisille, toi näköjään pitää kotiaan Tampereen Työväen Teatterissa ja oli tosiaan ihan ehdoton.

Mut juu, nyt ulos, aurinkoisen ihanaa sunnuntaita kaikille! Yritän kasailla hieman laveampaa ja johdonmukaisempaa kuulumista jossain välissä... :)

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Oi ihanuutta, kommentit on parhautta! ISO kiitos, tykkään! :)