Sivut

sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Angry pötsi

Heh, tää on pakko jakaa:


8 kommenttia:

 1. sanattomaksi vetää..:O
  angry pötsi..
  kehdonryöstäjä..
  miss wet t shirt..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep jep... :D Mulla on itseasiassa yks postaus nimellä 'Miss wet t-shirt', kun kippasin kerran täällä mökillä terassikatokseen kertyneet vedet siskon päälle sitä katosta tyhjentäessäni ja toi kehdonryöstäjä vois liittyy johonkin tilitykseen Turun yöstä, jos oon osunut johonkin baariin, jossa on ollut pelkkiä teinejä, mut toi angry pötsi on käsitteenä vähän vieraampi. Oon varmasti ollut angry ja pötsikin löytyy jostain postauksesta, mut harvemmin ne yhdistyy - yleensä pötsi on tyhjä tai (hyvin) täysi, ei angry. :)

   Poista
 2. Mä yritin löytää sun blogin hakusanoilla "Isotissi Acata" (olisit saanu virnuilla jälkikäteen ja mä siinä vaiheessa, ku mainitset hakusanan täällä ;)), mut tarjos vaan keskustelupalstaa "Henna Kalinaisen rinnat - Ihannenainen - Suomi24". Surkee hakukone!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Google on aina oikeessa, ts. isot tissit ja allekirjoittanut on täydellisen todellisuusrajoitteinen kombo eli Google ei ees moista vaihtoehtoa tarjoile. Tai mikään muukaan hakukone. :D Mut nice try kuiteski! :)

   Poista
 3. Buahahaha, Acata - blogimaailman miss märkäpaita :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi niitä raukkoja, jotka sillä haulla tähän blogiin eksyvät... Sitä pettymyksen määrää. :D

   Poista
 4. Angry pötsi oli paras. Alkoi myös kiinnostaa toi aioli kun joku sitä noin kiihkeästi on haeskellut. Mistä näitä sanoja oikein löytyy?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, se oli aika hupaisa. :) Mut ihan parasta aiolia toi Chovin eli sitä sopiikin haeskella... Tän päivän hakuna mm. 'Elämä on ihan peestä' - priceless! :D

   Poista

Oi ihanuutta, kommentit on parhautta! ISO kiitos, tykkään! :)