Sivut

torstai 29. maaliskuuta 2012

Angry pötsi vol 2

Tää on kyllä ihan paras hetki illasta, kun kuuntelee mahansa solinaa ja pohtii joskohan sitä viettää yön sängyssä ja seuraavan päivän töissä vai yön wc:n puolella ja seuraavan päivän kotikonttorilla. Tuli ihan puskista tää vatsaissue, eikä oo mitään totaalisen kokonaisvaltaista laatua, mut olo vois olla parempikin. Ilmeisesti jotain moista nyt liikkeellä, kun siskollakin massu ollut vähemmän normi ja apteekissa olivat tuumanneet, että on yleistä. Mulla koko homma alkoi iloisesti, kun olin yhdessä kahvilassa muutama tunti sitten. Yhtäkkiä vaan tuli tosi huono olo ja tarve päästä raittiiseen ilmaan enkä oikein tiennyt mitä maha oli aikeissa tehdä, mutta siitä pulputuksesta päätellen hää oli aktiivisella päällä. Nou hätä, en aiheuttanut mitään pahennusta julkisella paikalla tms., mutta joku issue pötsillä (onks tää nyt se angry pötsi?) tuntuu olevan, olo edelleen kumma. Vetäsin salaatin just ennen kuin toi oireilu alkoi, mutta ilmaantui kyllä niin samantien etten oikeen usko, että se vika siinä salaatissa piili. Kai.

Was it you?
No, oli mikä oli, mut toivottavasti on ohi aamuksi. Ois taas yhtä sun toista töissä ja ihan kaikkee ei pysty etänä sumplimaan. Pitäis myös päästä kirjastoon, kun yritin kuumeisesti lukea yhtä kirjaa, jossa oli vimppa palautuspäivä tänään, mut toi vatsasystis sitten hiukan sekoitti kuvioita. Nyt kirja on luettu ja pitäis käydä lainaamassa jatkoa, kun oli ihan sairaan hyvä. 

Eilisilta.
Jos hetkeks asiasta appelsiiniin mandariiniin. Ziisös, että voin vihata sellaisia mandariineja, joissa on ihan simotiukka kuori ja tota valkosta karstaa. Just zuumailin maanantaina kaupassa, et ai hitsi kun on hyvännäköisiä mandskuja ja erehdyin kahmimaan niitä pussillisen. Eilen meinas lähtee järki ja peukalon kynsi, kun yritin nyhtää kahta esille kuorestaan samalla, kun praattasin puhelimessa YP:n kanssa. Siinä oli koko tiskipöytä siinä mehussa, kynnenalus täynnä hedelmälihaa ja koko peukku sen myötä kipee ja lopputuloksena valkonen pallukka, jonka sai kuoria vielä kertaalleen, että sai suurimmat nöhdät veke. Sit ne toki oli vielä niin happamia, että meinas tulla hiki syödessä. Argh!

Tää ilta.
Mut juu, takaisin siihen kirjaan: Otin siis pienen lukukirin ja lukaisin Val McDermidin Piinapenkin. Kirjasarjaan perustuvaa sarjaa Murha mielessä on esitetty ykkösellä ja just alkoi kuudes kausi pari viikkoa sitten. Mulla on toi telkun kattelu jäänyt niin olemattomiin, että näitä en oo viimeisimpiä en oo seurannut, mutta ainakin aiemmin sarja oli toooosi hyvä (sillon siinä oli myös loistava Hermione Norris, sääli että hää jäi siitä veks, mutta toimii varmaan ilmankin), kannattaa siis tsekata, YLE 1 sunnuntaisin öbaut kympiltä. Ja kirja siis oli hyvä, suosittelen! Ei ehkä ihan herkimmille, oli melko yksityiskohtaisesti esitelty ne murhaajan kidutusmetodit...

Nojoo, ehkä koitan nyt vetäytyä tonne makkarin puolelle toivoen ettei tuu mitään äkillisempää asiaa wc:n puolelle... Pysykääs muut terveinä, toivottavasti tää munkin mikälie on ohimenevää laatua!

2 kommenttia:

  1. Oliskohan joku superturbotena pelastanut jos vahinko ois sattunut julkisella paikalla? Tää on kyllä ihan himmeetä, mutta aina kun nään kaupassa Tenoja, muista sut ja Toppiksen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mietin ihan samaa bussissa, kun yritin pitää mölyt mahassa... On kyllä äärimmäisen imartelevaa, että meitsi assosioituu noiden Tenojen kanssa. :D Tänks Toppis... :)

      Poista

Oi ihanuutta, kommentit on parhautta! ISO kiitos, tykkään! :)