Sivut

sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Seriously?

AaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaRrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrGggggggggggggggggggggggggggggggggggHhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!
Ette tiedäkään mihin ääneen heräsin tänään klo 9:36. No ihan vaan siihen jytinään ja jumputukseen, kun joku armas naapuri siellä tamppas mattoja. Siis mitä #¤#"&((%/(|)!!!!??? Kuka järjen valo tamppaa mattoja SUNNUNTAIAAMUNA, ja vielä PALMUSUNNUNTAIkin kaikeksi hyväksi. Argh, hrgh ja nrhg, hyvä ettei ohimosuoni ratkennut moisesta idiotismista. 

Unelmanaapuri täältä.

Jos nyt en itsekään ihan kädet ristissä istu koko sunnuntaita, niin en tasan tee mitään kodinhoidollista ennen puoltapäivää ja iltapäivänkin askareet koitan pitää minimivolyymissa. No, onneks toi naapurin kepara on ottanut siitä lähtien melko kroonista raivaria (tais silläkin palaa kiinni siihen tamppaukseen), niin ei joutunut se tamppaaja yksinään olemaan meluvastuussa. Toi naapurin jälkikasvu muuten viilentää aika nopeesti pahinta vauvakuumetta, miten voi toisella olla 24/7 joku ongelma??? Sellasta kauheeta raivoitkua, kiukuttelua ja meuhkaamista, onneks oon suurimman osan viikonlopuista mökillä.
Tjoo, tänks että sain pahimmat raivot purettua, nyt kohti keittiötä, jos vaikka tulis aamupalan myötä parempi mieli... Parempaa sunnuntain jatkoa sulle JA MULLE! Mä en jaksanut kehitellä mitään aprillijäynää, mutta yhdellä kamulla näytti olevan Facessa statuksena "kihloissa". Oli siitä muutama tykännyt ja pari äimistellyt, mutta veikkaan kyllä että kyse on aprilliläpästä, hää ei ihan heti taida niiden miljoonien nettideittiensä kanssa sitoutua. Mut joo, multa ei siis luvassa källiä, vaiks hetkeks jo mietin, että ilmoitan lopettavani tän blogin, mut sit ajattelin kuin nöyrää ilmottaa seuraavana päivänä, et eiku aprillia, jos siihen ilmoitukseen ei ees olis kukaan reagoinut... :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Oi ihanuutta, kommentit on parhautta! ISO kiitos, tykkään! :)