Sivut

maanantai 9. huhtikuuta 2012

Simppelisti ääntä kohti

Oijoi, teinpäs mä äsken hyvää ruokaa. Nyt onkin niin ähky ettei meinaa ajatus kulkea, mutta koitan saada tältä ruokakoomaltani naputeltua koordinaatit tännekin.

Edelleen kokkailen mökillä (okei, missä vaan) teemalla mitä simppelimpi, sen parempi ja tän päiväinen ape oli mitä simppelein. Kaikessa yksinkertaisuudessaan paistelin noi Kariniemen kanat pannulla ja laitoin sitten uunivuokaan, päälle tota Creme Bonjourin sipulimössöä (mikä vaan maku käy), hiukan mustapippuria ja Santa Marian Roasted garlic & pepper -myllystä pari kierrosta, ohut kerros juustoraastetta, sen päälle viikonlopun maissilastujen jämät pienenä silppuna ja vielä ohut kerros juustoraastetta. Uuniin pariin sataan kunnes juusto saanut hiukan väriä. Kaveriksi kävi oikeinkin hyvin Pirkan perunagratiini, jonka pyhä kolminaisuus (pakastimesta pellille ja pöytään) toimii mökkioloissa vallan mainiosti. Kylkeen vielä hyvää salaattia ja peruunagratiinien viekkuun pellille leipää paahtumaan, niin hyvä kombo on valmis.



2 kommenttia:

  1. Taas näitä ihania ruokakuvia kun meikä yrittää pysytellä "kaidalla tiellä" :D Ihan pakko varmaan laittaa jotain hyvää pöperöä vapaan maanantain kunniaksi.

    PS. laitoin sulle s-postia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on tätä mun 'MuutKIN turmiolle' -kamppista... ;D

      PS Kiits! Vastasin just. :)

      Poista

Oi ihanuutta, kommentit on parhautta! ISO kiitos, tykkään! :)