Sivut

lauantai 21. huhtikuuta 2012

Älä tule paha tauti, tule hyvä ilta

Uuu, pitkästä aikaa viihteelle tänään. Uuu, kurkku ihan sikakipee ja olo muutenkin melko flaati. Uuu.

Jiihaa, täältä.


Just laitoin muille juhlijoille tietoa, että joku pöpö mussa ilmeisesti muhii, että oonkohan vielä tervetullut. Inhoon yli kaiken ihmisiä, jotka ei ilmoita mahdollisesta sairastelusta etukäteen vaan toteevat siinä vaiheessa, kun jo riisut eteisessä kenkiä, että meillä onkin ollut vähän mahatautia tai siinä vaiheessa kun nakotetaan kasvotusten kahvilan pöydässä niin muistetaan mainita, että mulla on muuten ihan hirvee flunssa. Kiitti kun kerroit, oisinko tullut jos oisin tiennyt aiemmin... Taisin tosin valitettavasti tehdä siskolle samat eilen eli vietettiin iltaa yhdessä, ja mulla alkoi olo orastelemaan vähemmän hehkeää fiilistä. En valitettavasti saanut infottua systaa tosta etukäteen, kun se olo paukahti päälle vasta siinä vaiheessa kun jo valkattiin jälkkäriä nautittavaksi Kupittaan Cittarin salaattien (en voi lakata mainostamasta niitä, se Caesar vaan on niin hyvää) jälkeen. Niiiiin toivon, etten tartuttanut häneen mitään. Tai kehenkään muuhunkaan, toki.

Tää on taas tätä mun mystistä "tauti tekee tuloaan vuoden" -sairastelua, viime viikolla oli yhden illan kuume-episodi ja kurkku parina aamuna kipeä, sit ei reiluun viikkoon mitään ja nyt sit taas. Ei kiva. Mut toivon, että vastustuskyky jaksaa jatkaa vastustelua ja jää koko tauti tulematta. Tää ilta on lyöty lukkoon jo aikaa sitten enkä millään haluaisi perua / viettää iltaa ihan puolkuntoisena. Nyt en ees ehdi huilia iltaan asti, kun pitää nähdä yks toinen kamu tossa päivällä. No, ehkä se tauti unohtuu, kun on liikenteessä eikä vatvo sitä tässä sohvalla. 

Flunssalääkkeet täältä.

Jeps, mut nyt jotain aamuapetta nassuun ja sit jotain naamiota nassuun, nassu on just niin freesi kuin olokin... Oikein oivaa lauantaita, pitäkää peukkuja, että tää on vallan ohimenevää tai ainakin poisjuhlittavissa. ;)

4 kommenttia:

 1. Joskus alkoholi saattaa viedä taudin mennessään . Tai sit se voi olla se viimeinen niitti. Toivotaan parasta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, et on vimonen niitti taudille ja pöpö häipyy sen siliän tien! Ei ihan paras mahdollinen olo, mut ehkä se tästä...

   Poista
 2. Nyt selätät ne pöpöt! Lilaa luomiin ja korkkarit kaakkoon...sit sellainen kokovartalopuudutus päälle jos ei muu auta ;) huomenna on hyvää aikaa potea niin darraa kuin flunssaakin :D Mukavaa iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jälkikäteinen kiitos toivotuksista. :) Puudutukset oli hyvät ja ilta ihan loistava, mut tällä hetkellä olo ihan karmea... Itku pitkästä ilosta siis. :/

   Poista

Oi ihanuutta, kommentit on parhautta! ISO kiitos, tykkään! :)