Sivut

lauantai 14. huhtikuuta 2012

Photo April / How you feel today


Ihan hyvä fiilis juu, kiitos kysymästä. Eilen kävin työkamun kanssa hiukan shoppailemassa ja syömässä ja sen jälkeen vielä hain pari leffaa lähiÄrrältä. Yks filkka vielä jäljellä, sen pariin siis.

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Toi Ärrän anti on hiukan rajallinen, mutta ihan hyvää hömpänpömppää sieltä löytyi, tänään otin vielä toisen satsin, kun kävin edelliset palauttamassa. Möllötettyä tuli Friends wiht benefits (hyvä, vaikken voi ymmärtää mikä siinä Justinissa viehättää), I don't know how she does it (just niin huono kuin oletinkin), One day (hyvä, itkin silmät päästä lopussa), The Change-Up (ok hauska, ei niin huono kuin kuvittelin) ja Love and other drugs (hyvä, itkin silmät päästä lopussa ja toistamiseen koska kävin ton ammoin katsomassa leffassa).

   Poista
 2. Justin..yök. :D Pitää toi viimeiseksi mainittu ehkä sitten vuokrata. Inhoon vuokraleffoissa sitä kun vuokraa jonkun niin tosi usein käy niin että se leffa on huono ja sit alkaa tehdä mieli jättää kesken ja tehdä jotain muuta..paskoja leffoja tehdään liikaa pelkästään dollarinkuvat silmissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kans ymmärrä miten se Justin muka on jotenkin kuuma. Se oli yllättävän hyvä se Love and other drugs, kuvittelin leffaan mennessäni, että se on ihan totaalihömppä (ja hömppähän se siis on), mutta oli siinä asiaakin. Tykkään Anne Hathawaystä ja hää oli hyvä, Gyllenhaalkaan ei ollenkaan huono.

   Joo, yleensä yks kolmesta on jo sitten tosi huono. Harvoin kuitenkaan saan jätettyä kesken, kun a) toivon, että ehkä se tästä vielä paranee ja b) sen nyt kuitenkin kävi vuokraamassa, niin sitten sinnittelen ja ihmettelen lopuksi, että a) miten paskoja leffoja voidaankaan tehdä ja b) miks hitossa en vaan jättänyt sitä kesken... :D

   Poista

Oi ihanuutta, kommentit on parhautta! ISO kiitos, tykkään! :)