Sivut

sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Kuva päivässä,

kaksi parhaassa tai luultavasti käytännössä ehkäkentiesmahdollisesti kuva joka kolmas päivä... Pölläsin Tiinan blogista huhtikuun kuvahaasteen, koska se vaikutti vallan mainiolta ja Tiinan toteuttamaa maaliskuun haastetta on ollut kiva seurata. En tiedä josko rikoin jotain protokollaa eli oiskohan pitänyt vaan odotella, että joku mut tohon haastaa, mutten viitsinyt ottaa riskiä ettei näin käy ja olin vallan oma-aloitteinen. Shoot me.

Huhtikuun kuvahaaste on siis seuraavanlainen:


Mullahan siis ei sitten todellakaan oo mitään provehkeitä käytössä eli huhtikuun kuvat tulee pitkälti räpsittyä ihan kännyllä. Mut ei anneta sen haitata, vaan annetaan lapsen leikkiä eli tässä eka, ollos hyvä:

Your reflection.
Meet me & kattila. Ja HUOM! Toi kuva venyttää, kynnet on taas viilaamatta, mutta ei ne ihan noin kotkankynnet vielä oo... :D
 
 

2 kommenttia:

  1. Mä taidan matkia ja tehdä myös tän haasteen. En kyllä tiedä jaksanko aloittaa vielä tänään. Ei se niin tarkkaa oo..:P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joooo! Kivaa, alota ihmeessä! En kanssa ajatellut ottaa mitään ressiä jos jää joku päivä välistä. Mua houkutti jo se maaliskuun haaste, mut en saanut toimeksi, mut jos nyt sitten. :) Sää kans!

      Poista

Oi ihanuutta, kommentit on parhautta! ISO kiitos, tykkään! :)