Sivut

keskiviikko 12. lokakuuta 2011

Teknistä for dummies

Noni, meitsi on Twitterissä! Nää on sitten pitkälti Twitterin lopun ensi hetket, sillä homma yleensä hyytyy siinä vaiheessa, kun allekirjoittanut hokaa liittyä johonkin... Eli toi on pian ihan eilisen uutisia ja jengi kommunikoi, julkaisee ja piippaa twiittaa jossain ihan muualla, trust me.

Vähänks oon söpö, oon täältä.
En kyllä ollut moiseen aikoinut ryhtyä, mutta tuli eilen hiukan räpellettyä puhelimen kanssa (latasin mm. huitsin hienon Mirror-sovelluksen eli nyt kelpaa syynätä, josko on lounaasta dokumenttia hampaiden välissä) ja jotenkin siinä innostuin räpeltämään vähän muutakin vielä tänään. Latasin mm. jonkun Samsungin ohjelman koneelle, kauheesti mulla ei oo käryä mitä siitä on iloa, mut tosi nätti kuvake siitä tuli työpöydälle. Jotenkin nää illat tuntuu hupenevan niin vauhdilla, etten juuri tänne ehdi arkena avautumaan, joten luodaan mulle illuusio sosiaalisesta elosta ja annetaan mun visertää tossa oikeessa alalaidassa, eik jeh? :)

Mää kans! Siis söpö ja täältä.
Voi olla, että toi ikkuna häviää tosta vähin äänin parin viikon sisään, kun huomaan ettei musta oo irronnut yhtään titi-tyy-tä (tai vaihtoehtoisesti ne on niin nolon kypsiä, että tajuan itekin deletoida ton itsehäpäisyn muodon). No, we'll see, noi tiput ainakin on niin helluja, että tää räpellys tuntui tän arvoiselta. ;)

Hurjan vähän merkkejä tossa kyllä on eli mulla ne loppuu kesken jo ennen kuin oon vasta ehtinyt asemoimaan sorkat näppikselle. Vihaan kirjoittaa tekstareita ja sen kerran kun siihen ryhdyn niin ne on pituudeltaan sellasta viiden - kahdeksan viestin luokkaa... Selkeesti ihan mun juttu toi 140 merkin Twitter siis. :D No, onpahan sitten ainakin tekemistä bussimatkoilla, voin sitten Nollavaimolle raportoida miten matka tänä aamuna takkuaa ja miten raastavia kanssamatkustajia onkaan liikenteessä. ;)

Ja mää! Söpö, täältä.

Kauheen fiksua siis olla vielä hereillä, kun huomenna melkoisen tiivis työpäivä edessä ja illalla vielä yksi tilaisuus, josta päässee kotiin vasta joskus ysin tietämillä. :/ Onneks ihan leppoisa juttu eli ei tarvi sen ihmeemmin särmäillä. Tänään kävin porukoilla apehtimassa Prisman irtotiskin herkkuja eli lupasin kokkailla ja sitten hyydyin kaupassa niin totaalisesti etten kyennyt muuhun kuin osottelemaan niitä ylihinnoiteltuja mössöjä irtotiskin tytölle. No, kauppansa tekivät ja se poropiiras ainakin oli hurjan hyvää. Eilen apehdin Lohjan ABC:llä, mutta täytyy kyllä sanoa, että se ei ollut järin ihmeellistä. Tai no, toki jos on liimamaisen muussin ja aneemisen pakastesein ystävä, niin sillon se kattaus oli ihan bueno. En nyt mitään ihan ihmeitä odottanutkaan, mutta yleensä moisissa on hiukan tasalaatuisempaa settiä. (Ja mä perustan tän mihin?? Harvemmin on noissa tullut apehdittua, mut sovitaan että mulla on asiasta vahva kokemus.) En tosin voi puhua kuin tosta sortista, pinaattikeitto ja pekonipasta saattoivat olla vaiks miten hyviä. :)

Mulla muuten kaatuu Mozilla ihan alvariinsa. Tai siis menee "Ei vastaa" -tilaan. Puhutaanks sillon kaatumisesta? Onks mitään vinkkiä mistä moinen johtuu? Nettiyhteys kuitenkin näyttäis olevan ihan jees, mut silti toi rätkii ihan koko ajan. Joo-joo, tiedän että pitäis vaihtaa Chromeen, mut mulla on hyvät, perustellut ja painavat syyt pitäytyä tässä: tää on niin paljon nätimpi kuin se Chrome. Minkäs teet, mun visuaalinen vire ja sieluni silmä ei kestä sitä räikeenkirjavaa ja kömpelöä ilmettä, tää on paljon sievempi. Mut oisko mitään vinkkiä miten tää olis myös viksumpi vai eiks ne ominaisuudet vaan kulje käsi kädessä?

Tjoo, ehkä sitä vois löntystää tonne makkarin puolelle, jotta jaksan sitten kertoa huomenna kuulumisiani aina 140 merkkiä kerrallaan. Jipii. Ihmisellä pitää olla harrastuksia.

3 kommenttia:

 1. Pitääpä alkaa seuraan sinun twitteriä :) Käyhän muuten kurkkaan minun blogia, siellä oottaa sinua tunnustus.

  VastaaPoista
 2. Vaihda Operaan..? Operaan saa vaikka miten kivoja "tapetteja" ja sen myötä sorvattua ihan oman näköiseksi - ja on myös turvallisimpia selaimia :)

  VastaaPoista
 3. Henni: Just aloin stålkkaamaan sua Twitterissä. :) Voi kiitos, ihanuutta!!! <3

  Jones: Opera??? Kyllä mä tiedän, että oon todella kehällä näissä nettijutuissa (siis nimenomaan "nettijutuissa", en ees tiedä mikä olis asianmukainen termi :D), mut miten mä en oo ikuna ees kuullut mistään Operasta? Täytyy syynästä, toi tapetti kuulosti vallan kivalta. Se ulkonäköhän siis ON se pääasia... ;)

  VastaaPoista

Oi ihanuutta, kommentit on parhautta! ISO kiitos, tykkään! :)