Sivut

lauantai 8. lokakuuta 2011

Huomenta!

Ooooo! Siellä on niin uskomattoman upee aamu, että oli pakko jakaa se teidänkin kanssa:Ihan huikeet värit ja niin raikasta! Palokärki lensi yli siivet ilmaa halkoen (siis oikeesti, kuului oikeen kunnon suhina) ja orava kävi tsekkaamassa josko aamubuffaan (sisko törsää kaikki rahansa pähkinöihin) olis tullut täydennystä. On täällä mökillä vaan niin ihanaa, vähän jo ehkä harmittaa, että ens viikonlopulle tuli sovittua muuta, mut ehkä se on ihan hyvä olla välillä vähän ihmisten ilmoilla eikä vaan sohvalla ja mökillä. (Hmmmm, sehän se oli tänkin blogin alkupointti, että ylös sieltä sohvalta ja sitä elämää etsimään... Nooh...) No, ens viikonloppuna pääsen kamun sohvalle, kun on luvassa tyttöjen ilta hyvän ruoan ja juoman kera. Tosi jees, vaikka joutuukin jättämään mökkeilyt väliin.Pian pitäis suunnata Euraan ruokakauppaan, kun venahti se eilinen lähtö sen verran myöhään ettei meille enää anniskeltu. Illalla lättykestit, mikä on meidän kesäperinne, joka nyt näköjään venahti vähän syksymmäksi. Onks teillä jotain herkkutäytteitä tai spesiaaleja täyteratkaisuja? Meillä mennään aika perinteisillä eli vaniljavaahto ja manskuhillo toimii eri hyvin, viimeks tais olla sitä Valion omena-kanelirahkaa ja kinuskikastiketta ja se oli melkoisen nam kombinaatio. Nutella on kans ihan ykköstä. Seuraavaks aamuks täytyy aina säästää pari lättyä, joista toinen menee pelkällä sokrulla. Mmmm, tulis jo ilta.

Mut juu, nyt täytyy varmaan kaivautua täältä peiton alta ja suunnata ihmisten ilmoille. Siellä paistaa aurinko ihan huikaisevasti, vähän vois ehkä haravoida ennen apereissua. Haravointi on niitä harvoja (= ainoita) mielekkäitä ulkohommia (, jonka hanskaan, kaiken muun suhteen oon turhan kädetön), siinä  näkee tuloksia heti, joten se on kerrassaan palkitsevaa tällaiselle kaikkihetimullenyt-tyypille. :)

2 kommenttia:

  1. Sydän meinas pysähtyä, miten jumalaisia kuvia!!! Sulla on ollut mieletön hetki ja kiitos kun sain siitä ripauksen <3

    VastaaPoista
  2. Oi, olipas ihana kommentti, josta tuli vallan hyvä mieli! <3 Aamu oli tosiaan huikaiseva, hienoa jos sain jaettua osan siitä tännekin. :)

    VastaaPoista

Oi ihanuutta, kommentit on parhautta! ISO kiitos, tykkään! :)