Sivut

perjantai 14. lokakuuta 2011

The Future is Porn!

Oooooo, se on torstai!!! Mahtavuutta! Olin jo tiistaina ihan torstaissa ja sitä pettymyksen määrää, kun tajusin että ollaan vasta ihan alkupäässä viikkoa. Nyt onneks jo voiton puolella ja huomenna alkaa huippukiva viikonloppu. Luvassa laatuaikaa työkamun, siskon ja toisen kamun kanssa, sketsimaratonia, shoppailua, yökyläilyä ja brunssia - toimii! :)Tällä viikolla on käyty Helsingissä ja tultu takaisin, myöhästytty bussista ja tän ansiosta nautittu ehkä paras ikinä karamellilatte Wayne's Coffeessa, nukuttu ti/ke välisenä yönä kaks tuntia, nukuttu torstaiaamuna totaalisesti pommiin, käyty niiden kahden tunnin unien jälkeen pilkkimässä palveluntarjoajan vuosikatsauksessa, apehdittu hiukan pirteempänä palveluntarjoajan tarjoamalla illallisella, todettu että tänään avatun Skopunktenin jono ylettyi ovelle asti, todettu että uusilla kengillä ei ole niin hoppu, ostettu Chisun uusi cd, fiilistelty Chisun uutta cd:tä, todettu, että paksumpaan takkiin olisi pitänyt siirtyä jo pari päivää sitten, liitytty Twitteriin, twiitattu, todettu, että twiitattais enempi jos puhelimen netillä ei olis joku issue, huomattu, että Twitterissä voi saada "kavereita" ihan vaan sillä että sinne liittyy, sitä pennsylvanialaista (taivutetaanko se noin?) matikanopea ei vissiin haittaa että viserrän suomeksi, nähty pitkästä aikaa rakasta ystävää ja ihmetelty miksi nähdään niin harvoin, naurettu vanhempien kanssa Vedetään hatusta Dekkari-improja, naurettu isukin (vaan iskän, koska äippä puuhaili keittiössä) kanssa Ketosen & Myllyrinteen Poissaoloilmoitusta, siirrytty käyttämään hanskoja, varustettu takki heijastimilla ja todettu nykyiset kengät turhan kevyiksi, leväytetty puolet seesaminsiemenpussista pitkin keittiötä, imuroitu keittiötä, nörtteilty, parannettu työkaverin kanssa maailmaa, jaettu vanhemmille yks pelottava kokemus ja todettu että heti tuli parempi mieli, itkee tirautettu siitä ilosta että omaa niin ihanan perheen, todettu että hormonitasapaino on ehkä hitusen epätasapainossa, kun liikutus iskee nykyään usein ja ihan puun takaa, vastapainoksi naurettu paljon, nukuttu vähän, tässä on ehkä joku yhteys, ihmetelty töissä miten on ammoin (toivottavasti ei enää??!!) koulussa ollut sallittua liikkatunnilla valita joukkueet henkilö henkilöltä niin, että joku oli aina se vimppa, jota kukaan ei halunnut tiimiin, todettu että päällystetty varrasleipä menee jännäksi jääkaapissa, täytetty tiski- ja pyykkikonetta, tyhjennetty tiski- ja pyykkikonetta, vältelty käsitiskiä ja kasteltu huonekasvit + parvekekanervat, kun hyö rupes vaikuttaa hiukan vähemmän freeseiltä. Siinä se sit tais pitkälti ollakin. Eiku on sit myös todettu, että ikä on vaan lukuja ja että luvuista 3 ja 0 huolimatta kaveri voi yllättää ja katsoa rakentavaksi "miksi olemme loitontuneet ystävinä" -keskustelunavaukseksi Facebookin kamuista poistamisen. Just.

Ainakin Turun Waynessa kaikki kahvit -50% ennen aamukymppiä.
Huomenna tosiaan työkamun luokse Perezin pizzan (Turun ehdottomasti parhaat pizzat!) ja parin sidukan kera, lauantaina shoppailemaan siskon kanssa (mikä on varmasti hedelmällinen kokemus, kun molemmat on ihan peeaa) ja sitten yöksi kamulle, kivaa! Hinku mökille ois kyllä valtaisa, mut onneks on vaiks mitä kivaa luvassa, niin ehkä yritän nyt pärjätä yhden viikonlopun ilman mökin todellisuuspakoa. 

Huomenna taas pukkaa palaveria ja nakit vaan napsuu. Siitä innoittuneena päätän tän tajunnanvirran Ketosen & Myllyrinteen alati naurattavaan ja turhan lähelle iskevään pläjäykseen: http://www.katsomo.fi/?progId=45784  Ignooraa ne mainokset siitä alusta.

Mut jos ei oo mennyt munkaan työviikko ihan putkeen, niin en sentään ollut se sankari, joka hyväksyi tän mainoksen...
Pornoa kolme kahden hinnalla. Kuva täältä.


Aijuu: Sain tunnustuksen ihanalta Henniltä, ISO kiitos!!! <3 Tunnustuksen edellyttämät tehtävät on jo tullut suoriteltua: http://tilauksessaelama.blogspot.com/2011/10/tunnustus-tosioliolle.html


2 kommenttia:

  1. Mäkin oin sitkeesti perjantain odotuksessa jo keskiviikkona, kahdessa eri yhteydessä:) No, nyt se on. Ja väsyttää.

    VastaaPoista
  2. Tulihan se sieltä, ja menikin jo. :) Miten sitä välillä onkin niin väärässä päivässä? Mä tahtoisin ton perjantain takaisin, ei saa jo olla lauantai...

    VastaaPoista

Oi ihanuutta, kommentit on parhautta! ISO kiitos, tykkään! :)