Sivut

sunnuntai 23. lokakuuta 2011

Jahdissa

Tänään on ulkoiltu oikein urakalla ja nyt olo on vallan raukea. <3 Tähtäys olis pyykkikoneen tyhjennyksen kautta ajoissa punkkaan, hiukan täytyy ehkä vielä lueskella sängyssä. Kerrassaan kiva viikonloppu takana, tänään oli ihan mahtia viettää laatuaikaa äipän kanssa suppisjahdissa. Aika hyvin ne kyllä yritti maastoutua,mut onneks oli äipän kaltainen harjaantunut saalistaja messissä, joten saatiin ihan kiitettävä satsi. Huomisilta meneekin noita putsatessa:


Naapurin lehtipuhallin (eiks ne möykkärit vois oikeesti kieltää?) aiheutti siinä määrin agressioita, että kokosin lehtiä luomusti pari tuntia. Tuli haravoitua ihan urakalla, kattoos ny pääseekö huomenna sängystä ylös. :D Oli kyllä tosi kiva ilma, ei tuullut yhtään ja muutenkin aikas lämmintä vaiks pipo ja hanskat ei olleetkaan yhtään ylimääräiset. 


Nyt on pieni happikooma ja raittiin ilman yliannostus päällä, se lämmin pitkä suihku oli vimonen naula arkkuun... Taidan tosiaan luovuttaa ja lähteä laskemaan lampaita, oikein kauniita unia + mahdollisimman stressitöntä ja leppoisaa tulevaa viikkoa!


2 kommenttia:

  1. Mieki sain suppiksia jonku 10 litraa! Mut sit ku perkasin ne ja jätin pyyheliinan päälle kuivuu, ne surkeet homehtu (tosi yllättävää tuo homehtuminen, jos ottaa huomioon sienipalojen suuren koon sekä sen, ettei pyyhkeen alla ollut kuin puupöytä imemässä sienten nestettä). Heitin sekä sienet että pyyhkeet roskiin.

    Kävin sit kerää pakurimestoilta suppiksia lapsilauman kanssa ja nyt on koossa muutamaa kastiketta varten kuivattuna :) Suppisten löytäminen on hyveintä ja kivointa!

    Tekis mieli puraista sun varvasta :D Sen vois sit paikata tenalla..................

    VastaaPoista
  2. No voi röhnä, kun menivät homehtumaan. :/ Mullakin on vielä parit suppikset jemmassa partsilla ja just tuli uus satsi, toivotaan, että pääsevät perkuusyyniin ennen kuin iskee mitkään muut itiöt... Hitsi, että niissä kyllä menee aikaa ja mulla oli viimeks joku äärimmäisen ergonominen perkuuasento... No, on se sen arvoista! :)

    VastaaPoista

Oi ihanuutta, kommentit on parhautta! ISO kiitos, tykkään! :)