Sivut

lauantai 22. lokakuuta 2011

Eläimellistä menoa

Ihana laiskanlötkee lauantai, jonka oon käyttänyt vain ja ainoastaan akkujen lataamiseen. Puolen tunnin tirsat tais venähtää puoleentoista tuntiin ja muuten oonkin sitten vaan keskittynyt tankkaamiseen, täällä luuhaamiseen, Jilliane Hoffmanin Morfeuksesta (mulla oli mennyt totaalisesti ohi, että Cupidoon löytyy jatko-osa, tattis vielä Mungolifen Annalle vinkistä! :)) nautiskeluun ja yleiseen haahuiluun/haaveiluun - ihanuutta!


Eilen kun ajeltiin illalla kympin maissa mökille, niin tie tuntui vähän väliä ihan vieraalta. Siis mulle täydellisen navigointitaidottomana ja hahmotushäiriöisenä ihmisenä käy noin vähän jatkuvasti, mut nyt oli siskokin samaa mieltä. Tiedä sitten missä rinnakkaistodellisuudessa on huristeltu, mut siellä ainakin oli hurjan viileetä, paikoitellen puoltoista astetta pakkasen puolella. Kai se talvi sieltä sitten on tulossa, onneks löysin inun lämpösemmät kengät torstaina, niin ei tarvi enää täristä bussipysäkillä aamuisin. Hitto, että kengät on kyllä ihan törkykalliita. Noi oli halvimmasta päästä ja silti mun budjettiin varsin hintavat. Niissä on joku erikoispohja, jolla pitäis selvitä pikkasen vähemmällä sutimisella liukkaiden tullen. No, pitävät ainakin ihan järkyttävää narskuntaa sisätiloissa, oikeen hävetti narista niillä eteenpäin. Aamulla en niinkään huomannut moista, ehkä se märkä pohja ei pidä ihan niin pahaa mekkalaa, ja päivän hiippailin balleriinoissa, mut auta armias, kun iskin ne jalkaan kotiin suunnatessani! Teki mieli ottaa ne välillä pois, kipittää sukkasillaan ja yrittää uudestaan vasta ulko-ovella. Ziisös. En vissiin laita niitä kenkiä ens viikon Hkin työreissulle, kehtaa siellä narskua... :/ (Ja kaupassahan ne ei tokikaan narskuneet, vaan olivat täydellisen vaiti, kun varta vasten yritin niillä marssia ees-taas testatakseni josko erikoispohja pitää meteliä.)

Joo, se mun puhelimen zuumi on pitkälti vaan koristeena.
Tänään kävin hemmottelemassa hipiää järvivedellä, valitettavasti vaan saunassa, kun meiltä on laituri veks eikä mulla edelleenkään oo uimakenkiä (pohja siis perattu vaan siitä laiturin päästä eteenpäin). Voi kun sais kotonakin pestä järvivedellä, on toi iho melkoisen erilainen järvikylvyn jälkeen ja hiukset myös. Oli vielä superihanaa, kun mun pyyhe oli ollut lämmityksen ajan narulla saunassa ja sit sai lopuks kietoutua lämpimään pyyhkeeseen ihan kuin paremmassakin hoitolassa. Ei mun pyyhkeenlämmitin vedä vertoja tolle ollenkaan. Muutan siis mökille. <3

Muuten on tänään kateltu koko perheen voimin Avaraa luontoa, ihasteltu söpöjä eläinmaailman palleroita ja meikäläinen taas ollut ihan tippa linssissä sen 'survival of the fittest' -faktan edessä. Niisk. :( Mulle pitäis ehdottomasti näyttää vaan sellasia sensuroituja versioita, joissa loppu hyvin kaikki hyvin ja pallerot kasvaa ihanassa satumetsässä, jossa kaikki elukat maamyyristä leijoniin on kavereita keskenään. Itsepetos on avain onneen.


Mjooh, eipä tässä sit tän ihmeempiä. Taidan kallistua vaaempaan tasoon ja ottaa ton kirjan kauniiseen käteen. Huomenna äipän kanssa sienimetsään, siskon otarin parturointi + sarastus/herätys/mikä hitsi sen nimi ikinä onkaan/valon tarpeellisuuden perustelua isukille. Bisi dei siis.

2 kommenttia:

  1. Semmoi oli niin surullinen jakso, missä leijonan poikanen oli loukannut takavartalonsa ja joutui vetämään itseän etutassuilla eteenpäin :'( Sen emo jäi välillä oottaa sitä poikasta, mut lauman oli pakko mennä eteenpäin ja sit se poikanen jäi kuolemaan. Sillon melkeen porasin, mut pidättelin! Mä oon niin sikahyvä tunteideni hallinnassa :)

    VastaaPoista
  2. Nolliksen karkkiblogissa joku muisteli samaa jaksoa, onneks en nähnyt, parkuisin varmaan vieläkin... Viimeks oli mangusteista ja siinä ei onneks ollut mitään ihan kauheita tragedioita, yhdelle poikaselle kävi vähemmän hyvästi, mut sitä ei näytetty. Huh.

    VastaaPoista

Oi ihanuutta, kommentit on parhautta! ISO kiitos, tykkään! :)