Sivut

tiistai 17. heinäkuuta 2012

Purrr


Oooo. Täydellisen raukeen rento ja kuitenkin hiukan levoton olo. Toisaalta tekis mieli jo kellahtaa sänkyyn ja vaikka hetki kölliä näiden levottomien ajatustensa kanssa, mutta toisaalta on ihan fine lakata varpaankynsiä, muistella mitkä vaatteet on vielä pyykkikopassa ja mitkä oikeesti vois olla potentiaalisia vetää huomenna päälle, naputella tätä, kuunnella ripiitillä tota Crystalised:ia Spotifystä, muokata kuvia PicMonkeyssä (still loving it!), naureskella muiden twiittejä jaksamatta kuitenkaan itse sanoa mitään ja miettiä mitäs yöpalaa sitä söis, kun on hippasen nälkä. Kauheeta multitaskingia siis.


Loma siis alkoi perjantaina (tarkalleen ottaen klo 22, kun oli pakko poistua hälyjen mennessä päälle), pari hommaa vielä pitäis ohjeistaa tuuraajille, mutta muuten oon frii seuraavat neljä viikkoa!!! Toi viikonloppu menikin oikeestaan ajatukseen totutellessa ja nyt alkaa olla aika vinkee fiilis.

Oon ollut sen verran rikkipoikkipuhki, että oon jaksanut vaan haaveilla viikkojen mökkikoomasta, mutta toi puolentoista viikon saikku tuli kyllä siinä määrin hyvään saumaan, että en oo ehkä ihan niin taju kankaalla kuin normaalisti lomalle jäädessä. Ehkä siis jopa päädyn tekemään jotain muutakin kuin kääntämään mökillä kylkee sohvannurkassa (laiturille arskanottoon ei taida tänä kesänä olla mitään asiaa). Ehkä.


Viime päivinä ei tosiaan juur ollut asiaa laiturille kuin ihailemaan vaahtopäitä, sunnuntaina tosin onnistuin syväjäädyttämään persiini, kun innostuin loiskuttelemaan aalloissa oikein urakalla. Lapsi on terve, kun se leikkii... Muuten lomaorientaatio on pitänyt sisällään erinäisiä grillin kautta lautaselle päätyneitä herkkuja, kantarellimetsästystä, yhden vahingossa sienestetyn etanan, yhden vapautetun etanan (se oli kyllä joku ihan amatööri, ojenteli niin sarviaan ja väitti, että huomenna tulee pouta, mut ei näkyny), sängyssä köllimistä, sohvalla köllimistä, porukoiden sängyllä köllimistä, mökille evakuoitujen parvekekasvien elvytystä, lättykestit, sateen kuuntelua, sateen haistelua, sateen väistelyä, lätäköissä (vahingossa) läiskyttelyä, muutaman lasillisen sangriaa, monta Mariannea ja Omaria, tangofinaalin (olosuhteiden uhri, olin vaan telkkarin kanssa samassa huoneessa, mut miks ne oli pilanneet sen voittajan tukan?? Siinä näin PekastaMarkostaMikosta mikä hitto sen nimi oli tuli voittaja -koosteessa sillä oli alkuun ihan ok tukka, mutta miks sillä tossa finaalissa oli joku kauhee näytän kakskyt vuotta vanhemmalta körttiläiseltä ja minulla on ju-ma-la-ton otsa -malli? Joku stailisti selkeesti yritti sabotoida sen voittoa. Tai sit se yritti kerätä säälipisteitä.), haaveilua, hymyilyä, pikaisen kohtaamisen Pörrin (se onkin supikoira eikä mäyrä, tai sit tää on eri tyyppi) kanssa, erinäisiä ähkyjä, Twitterissä luuhausta, Tallinnan leoja, ekan vastaanotetun Postcrossing-kortin (Minskin kansalliskirjasto on aika vau!) paljon pikkumansikoita ja muutaman mustikan. Oon tän myötä aika orientoitunut jatkamaan samalla linjalla seuraavat viikot.


Nyt on sellanen olo, että tekee mieli venytellä silleen pylly pystyssä kuin kissa, sanoo 'Purrrr' ja suunnata kehräten loikoilemaan lakanoihin eli käytännössä päätän, että nää varpaankynnet on kuivat, pylleröin hetken perä edellä ja meen sotkemaan mun lakanat lakkaan. Öitä!

6 kommenttia:

  1. Puurrrrrrr, mä oon kade. Maksaisin aika paljon et voisin olla just nyt sun saappaissa :/ Ja saappaista muuten puheenollen, mun blogissa on sulle kenkäaiheinen haaste! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kerrankin tykkään olla mun saappaissa... ;D Täytyy syynästä, oon kyllä huono kohde, mulla on kenkiä(kin) ihan onnettoman vähän. :/

      Poista
  2. Mitäs lomalainen? :) Ihania kuvia! Tuo Picmonkey oli mulle ihan uus juttu...viime yönä kello kolmen aikaan lukasin blogisi ja sen jälkeen googasin kuva-apinat...onpas hauskan oloinen juttu. Mä oon aina miettinyt miten noita kollaaseja tehdään..nytpä siis selvis yksi tapa. Täytyykin ajan kanssa eksyä sivulle räpeltämään :) Oikein mahtavan rentouttavaa lomaa sulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitäs toinen! :) Kävin kurkkaamassa, että jee, nysse on back, täytyy syventyä ihan ajan kanssa!

      Toi apina on ihana, oon ihan tohkeissani. Ja se kollaasien teko tosiaan äärimmäisen iisiä - onnistuu jopa multa... ;D

      Nautitaan lomasta, kun vielä ois sää enempi kohillaan... En kaipaa mitään huh hellettä, mut ei tarttis sataa koko ajan... :(

      Poista
  3. Helou! Kivoi kuvii! Mulla onkin paljon luettavaa täällä, pitää päästä taas kartalle :) Kivaa sunnuntaita Acata!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täääänks, PicMonkey on iiiiihana! :) Koitan itsekin päästä kartalle, pukkas tossa pientä blogihiljaisuutta, lomalla nääs. :) Ihanaa maanantaita (onks toi kombo mahdollinen?) ihanalle Erkille!!!!

      Poista

Oi ihanuutta, kommentit on parhautta! ISO kiitos, tykkään! :)