Sivut

keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Mun tukka ja muuta tärkeetä

Oon ilmeisesti ollut tarpeeks monta päivää saikulla, kun pitää jakaa tääkin asia... Oon siinä hämmentävässä tilanteessa (buahhah, tässä vaiheessa vois kuvitella, että tota pohjustusta seuraa joku tosi mehukas paljastus... no, ei seuraa), että 1/4 tukasta on ihan luomua. Tai siis tukka on kokonaisuudessaan luomua, mutta nyt lähemmäs kymmenen senttiä juuresta on myös värin osalta. (Ja ton mukaan mun tukka on 40 senttiä pitkä. Hmmm, oon tosi huono noissa murtoluvuissa ja mun tukka ei oo 40 cm pitkä, ehkä ennemminkin 35 cm ja toikin riippuu kauheesti siitä mistä kohdasta mittaa. Enkä mä nyt sit kyllä enää yhtään tiedä montaks osaa toi juurikasvu on siitä. Tai oliks toi 1/4 / 40 cm sekään oikeen. No, juurikasvua on kuitenkin REILUSTI.)

Ja se hämmentävä tilanne oli se että... Nyt mä hämmennyin itekin, eiku mähän tässä olin alkujaankin hämmentynyt. Tai siis hämmentävässä tilanteessa. Joka oli siis se, että nyt pääsen syynäilemään tota luomuväriä noin monen sentin matkalta, mitä ei oo tapahtunut sitten kasiluokalla alkaneen värjäyskierteen. Oon ollut aika yllättynyt tosta sävystä, sillä se on yllättävän vähän paha. Oon aina ollut sitä mieltä, että oon perusmaantienharmaa kuontaloltani, eikä toi väri nyt vieläkään oo mitään nimetkää hiusväri mun mukaan -kaliiperia, mut oikeesti kyllä aika kiva. Ja oon tosi ylpee itestäni, että oon malttanut olla värjäämättä sitä piiloon. Vielä kun aurinko suuteloi siihen vähän tollasta naturaalia raitaa, niin mii kinda laik!

Sii! Its ool nätsural mii! *

Jos joku naapuri väijyy mun partsihengailua (täähän on tosi todennäköistä), niin pitää mua varmaan hirveenä narsistina, kun hiplaan ja syynään tota mun tukkaa koko ajan luonnonvalossa. (Niin, sehän ei tosiaan oo vainoharhaisen narsistisen luonteenlaadun merkki, että ajattelee naapureita kiinnostavan...)

Vähemmän siisti (täähän olikin tosi siisti) juttu on mun sairaslomalla ilmiömäisesti psorista parantunut hiusraja. Siis siinähän ei oo mitään pahaa, päin vastoin, mutta siinä on se pikku juttu, että niihin parantuneisin kohtiin ei tartu aurinko. (Ainakaan vielä, kyllä se pigmentti siitä ajan kanssa normalisoituu.) No, tämä sillä seurauksella, että mun hiusraja näyttää siltä kuin mulla ois ollut joku isompikin issue itseruskettavan kanssa. Nice.

Sii vat ai miin?


Että semmosta. Aika rankkaa mulla on tässä saikulla. Pitäisköhän ottaa taas tirsat.

Mut ou mai gaad mitä löysin sieltä PicMonkeystä... Tuolta löytyy kaikki mahdolliset airbrushit, spray tanit, blush boostit, teeth whiten, eye brighten, eye tint, lip tint, highlights ja sokerina pohjalla WEIGHT LOSS! Siis wtf, omg ja lol, tässähän menee kaikki Facebook-kuvat uusiks... ;)

Siriösli? **


* Siis ekat öbaut kymmenen senttiä.
** Nää kuvat on ihan luomua, mut ehkä testaan ekaks tota weight loss -toimintoa mun sormiin...

12 kommenttia:

 1. Ihana väri! Ei kai sun nyt tarvii tota enää värjää ellet haluu olla vaalee? Mieti mikä säästö rahassa ja kemikaalikuormassa..:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) On kyllä hämmentävän (jos se ei jo tullut selväks) ok, odotin jotain totaalisen hiirenharmaata. Ja jotenkin ihana, kun se on niin luonnollinen, siis juuri, latvassa on jonkun seitsemän sadan värjäyskerran jämät... XD

   Juu, nyt tulee ne väripurkitkin säästöön, pieni säästö sekin. Oon itse asiassa käynyt kampaajalla viimeks 2010 vuodenvaihteessa, puhuttiin taas sen verran eri kieltä sen kampaajan kanssa, että hiukan riipi maksaa se 120 € ja mennä suoraan siitä kaverin paranneltavaks. Sen jälkeen oon operoinut itse kylppärissä (ai nou, kuulostaa pahalta, mut ei toi oo ihan niin kauhee kun miltä kuulostaa) eli aika halvaks tullut viime vuodet, nyt sit säästää siinä värissäkin. (Ainakin kunnes saan taas yön pimeinä tunteina jonkun inspiraation olla ihan muun värinen ja lyhythiuksinen, been there, done that. ;D

   Uuh, kauhee tukka-avautuminen... Mut kannustan tosiaan lämpimästi testaamaan millanen se oma väri on, mulla ainakin muuttunut sävy teiniajoista, tai sit aika harmaa mun muistot.

   Poista
  2. Toi seitsemänsataahan tosiaan kirjotetaan erikseen... Oon jotenkin totaalisen sokee typoille, kunnes se kommentti paukahtaa sähköpostiin... XD

   Poista
  3. (Siis valkkaan aina sen "lähetä jatkokommentit s-postiin" omassakin blogissa, kun en mä niitä noista kommenteista muista käydä kurkkimassa.)

   Poista
  4. Joo, siis toi kommunikaatio-ongelma on se mikä mua kauhistuttaa välillä kampaajalle menemisessä. Jos se tulos ei ookaan toivottu ja menny +100e..mähän värjäsin just itse pitkästä aikaa ja tykkäsin tuloksesta! Mutta siis onhan se helpompaa jos ei tarvii värjätä ja ne kemikaalit on tosiaan aika tujuja et siinäkin mielessä vaan plussaa..en kyllä uskalla kasvattaa omaa väriä kun juurikasvu vaikuttaa tummalta (vaikka lapsena olin blondi) koska haluan olla blondi. Blondeilla on hauskempaa! Niih! ;D

   Poista
  5. Se on niin raastavaa! Ensin ootat sitä kampaajaa ihan fiiliksissä (ja kuvittelet miten elämä muuttuu tyystin, kun on ihana uus tukka ;)), sitten jännität sen pari tuntia siinä tuolissa ja sitten lopputulos on jotain ihan muuta kuin piti. Viimeksi ihasteltiin kampaajan kanssa koko se leikkaus- ja värjäysaika, että on sitten kiva, kun tukka menee kiinnikin vaikka lyheneekin, on sitten niin helppo sitasta pois tieltä (mun suunnilleen ainoo kriteeri oli, että tukan pitää vielä mennä kines), niin oli kyllä aika yllätys, kun tajusin, että siitä saa sellasen kahden sentin tupsun, josta puolet niskahiuksista valuu pois, kun eivät yllä ponnariin asti. Et jippajei.

   Oon loppujen lopuks värjännyt aika harvoin kampaajalla, ei vaan jotenkaan oo sen rahan arvoista, kun kotiväreilläkin onnistuu. Suosittelen lämpimästi raitojen tekoon hammasharjaa, siihen saa just hyvästi pursotettua sitä väriä ja jämäkästi vedettyä hiusta pitikin. :)

   Joo, blondina oli kyllä kivaa, mutta mulla tulee blondin kanssa aina vähän vauhtisokeus ja tuntuu ettei mikään oo tarpeeks blondi, kunnes tajuan jostain valokuvasta olevani ihan valopää... :D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Ooo tänks! :) Sävyt kyllä vaihtelee hirveesti riippuen missä valossa kuvaa. Toi on puolestavälistä huonetta, huoneen perällä paljon tummempi ja ikkunan ääressä paljon punertavampi (?)ja vaaleempi... Ota siitä sit selvää, valitsin sen kultaisen keskitien. Iho kyllä näyttää tossa ihan kalmolta, mutta muuten sävyjen pitäisi olla aika kohillaan.

   Asiasta appelsiiniin: Tuleeko Postcrossingista ilmo s-postiin, kun kortti on mennyt perille vai pitääkö käydä profiilissa väijymässä?

   Poista
 3. ...osa mun korteista on vieläkin matkalla vaikka lähettämisestä on ties kuinka kauan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin kesti yks kortti Venäjälle 18pv, mutta kyllä sekin sit lopulta perille meni. :)

   Poista
  2. No mut hyvä, niin ei sit varmasti mee ohi. :) Hetki täytyy varmaan vielä venailla, mulla niistä vastaanottajista on Venäjällä kolme... XD

   Poista

Oi ihanuutta, kommentit on parhautta! ISO kiitos, tykkään! :)