Sivut

sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Jep

Voisko mun saikku jatkua loputtomiin? Vietän neljättä päivää sängyssä (tosin siirryn partsille heti, kun siihen alkaa paistaa) ja oon saanut aikaseks mm. seuraavaa:

- Useammat kymmenen tunnin yöunet ryyditettynä kahden-kolmen tunnin tirsoilla. Miten sitä näkeekin niin skitsoja unia, kun nukkuu kipeenä ja/tai päivällä? Oon mm. mökkeillyt kahden ei ihan niin hyvän ystävän kanssa ja se oli ei ihan niin kivaa. Meillä oli myös totaalisen hämmentävät jatkot mökillä ja yritin jotain täydellisen ällöttävää miestä, joka siis oli niin ällöttävä, että itsekin kinda tajusin sen, mutta yritin silti. Eikä se ees lämmennyt. Hajottanut totaalisesti yhden henkilöauton, koska se tippui mun kädestä (jep) kaltevalla (jep) tiellä. Jep. Majoittunut jossain ihme heimossa, jossa piti käydä vessassa pytyn päällä seisten. Jep. Kämmännyt öljyn yhteisoston, unohdin koko oston sen jälkeen, kun tilallisena (jep) olin ehdottanut sitä muille tilallisille. Jep.

- Saanut kotiinkuljetuksena kaupasta jätskiä ja jugurttia. (Mää ♥ äiskä & iskä.)

- Harkinnut tekeväni yhtä sun toista, mutta jättänyt sitten tekemättä.

- Möllöttänyt romanttista hömppää enemmän kuin laki sallii. Toi Just like heaven oli entuudestaan tuntematon tapaus eikä järin häävi, mut voiko olla parempaa laatuhömppää ja romcom-aatelia kuin Odottamaton ehdotus ja How to loose a guy in 10 days. Noi on mun nollauslemppareita ja vihdoin kyllästyin metsästämään niitä kaiken maailman vuokraussysteemeistä ja tilasin ne ihkaomaksi. Parhautta! ♥ Oon nähnyt noi öbaut seitsemänsataa kertaa (aina kipeenä, krapulassa tms.) ja vieläkin toimii. Lööv.

Joo, mun henkinen ikä on 13 ja risat.

- Katsonut myös erinäisiä Frasier-uusintoja ja ehkä parit Frenditkin... Näitähän ei oo tosiaan ennen nähty.

- Väijynyt Tallinnan leoja melkoisen alati. No, tää ei kyllä mitenkään poikkea normaalista, oon koukussa. Äsken yks pentu nappas toista hännänpäästä kiinni ja toinen kosti samalla mitalla eli siinä sitten kieppuivat kumpikin toisen hännänpää suussa. :D Nyt kolmaskin heittäytyi geimeihin mukaan, ja nyt ne on vaan yks täplikäs kerä, josta ei oikeen ota tolkkua mikä on kenenkin pää ja häntä. ♥

- Pessyt pyykkiä, unohtanut ne koneeseen ja pessyt ne seuraavana päivänä uudestaan. Check.

- Viettänyt aivan liian paljon aikaa koneella, ne fanaattisimmat teininörtitkin kalpenee mun rinnalla.

- Haaveillut uudesta työstä ja stressannut nykyistä.

- Haaveillut ylipäätänsä uudesta elosta ja uudesta pirteästä itsestä. Joojoo, sanoista tekoihin, mutta miten?

- Hoitanut ihoa uusituilla resepteillä ja todennut niistä olevan tällä kertaa ehkä ihan pikkasen apua. Tai sit se on toi saikku. Tiedä siitä, mutta iho on promillen verran parempi. Iso jei! :) (Aiempaan marinaan postaukseen liittyen: kutsu TYKSiin tuli ja syyskuussa sitten arvotaan josko saan sen B-todistuksen tai en. Mun tuurilla iho paranee just sen verran lomalla, että meinaavat, etten oo tarpeeks huonossa hapessa...)

- Syönyt liikaa hunajavohveleita. Röyh.

- Toivonut tän olotilan (okei, olo itsessään ei vielä ihan paras mahdollinen, mut tila erittäinkin jees) jatkuvan loputtomiin.

Kauhee sinällään toi merikotka-juttu, mutta muutama "hupaisa" kohta siinä oli: "Kotkanuorison norkoilu luodon ympärillä..." ja "Merikotkien ja munarosvojen yhteistyö kylvää tuhoa..." Kovin on inhimillistä menoa tuolla luonnonhelmassakin.
 


2 kommenttia:

  1. Luin että oot väijynyt Tallinnan leoja alasti. :D Ei sillä et sekään väärin ois :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kieltämättä täällä kämpässä on aika lämmin, mutta en mä sentään ihan kelteisilläni täällä keiku. :D

      Poista

Oi ihanuutta, kommentit on parhautta! ISO kiitos, tykkään! :)