Sivut

tiistai 3. heinäkuuta 2012

Mää ku muutki

Siihen tarvittiin vaan tarpeeks aikaa (jep, saikku jatkuu tän viikon) ja ärsykkeitä (kiitos Jenni ja littleB) ja meitsi on ihan koukussa. Joskus ammoin yks ammoinen ei ihan niin hip-pop-cool työkamu sanoi harrastavansa tota ja muistan asiaan sen ihmeemmin perehtymättä ajatelleeni, että ziisös mikä nörtti, mut jos toi tekee nörtiks, niin sit mä niin oon!

Voin yrittää ottaa vielä vähän epätarkemman kuvan.


Juu, Postcrossing it is, mää niin tykkään! Just kirjottelin ekat kortit ihan fiiliksissä, ainoo ongelma oli, kun meinas tila loppuu kesken joka kortista... :D Kivaa oli jo aamulla lääkärireissulla kirjakaupassa, kun yritin vastaanottajien toiveet huomioiden valkata mahdollisimman passelit kortit. Äsken niitä kirjottelin ja asiaa oli tosiaan niin kauheesti, että hyvä että mahtui se tunnistenumero ja osoite mukaan. Pari pyysi maisema- tai reseptikortteja ja kun jälkimmäisiä en löytänyt, niin otin maisemakortin ja kirjoittelin oman reseptin taakse. Täytyy vissiin laittaa sinne omaan profiiliin, että reseptit ois kivoja, vähänks ois siistii saada joku hyvä resepti testinkiin tota kautta! Tilaa noissa korteissa on onneks siinä määrin rajalllisesti, että mitään ihan 27 vaiheen ohjetta sinne ei saa skriivailtua. (Eli mäkin saattaisin onnistua toteutuksessa.) Sit kun joku kehaisis sun uutta bravuuria, niin vois todeta, että joo, sain tän ohjeen Papua-Uusi-Guineasta.

Yks vastaanottajista oli (profiilin perusteella) ihan sairaan suloinen 16-vuotias tyttö Venäjältä, vai päteeköhän tässä sama kuin deittipalstoissa ja hää onkin todellisuudessa joku karvanen kuuskymppinen setä? No, setä saa sitten kattavan selostuksen muumeista. :) Yhdessä profiilissa ei ollut muuta infoa kuin kuva ja sille oli vähiten kiva kirjoitella, kun ei tiennyt vastaanottajasta mitään (paitsi että kuvan perusteella oikeinkin hehkeä neitokainen). No, jorisin sitten itsekkäästi itestäni, kun en tiennyt mistä hää olisi halunnut lukea. (Jos sitä ei määritellä, niin luonnollinen otaksumahan on, että kaikki haluaa lukea musta. :D)

Voi kun tuli hyvä mieli, huomenna sit kortit postiin ja jään innolla odottamaan millon löytävät perille ja milloin saan ekan ihka oman kortin. Ihii, mun onneen ei näemmä tarvita ihan kauheesti. ;)


10 kommenttia:

 1. Mullakin meinaa tila loppua noissa korteissa vaikka en mielestäni edes paljon kirjoittele :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ensin oli kauhee tyhjän tilan kammo sen tervehdyksen jälkeen, mut sit yhtäkkiä tuli reuna vastaan. :D Ihan huippua kyllä, vähänks venaan omia kortteja!

   Poista
 2. Hahahah :DD Iha huippua tekstiä, niin Toppismaista, että iha ihanaa :DD Olisit teipannu siihen venäläiselle tytölle menevään korttiin Pirkan partahöylän ja sanonu, että "Tää on sille sun karvaiselle alter-egolle"!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sä oot ollu niin hiljaa, et täytyy yrittää paikata... ;D Ai hitsi, ehdin jo nakata kortin postiin, jos lähetän sen sheiverin perässä...

   Poista
 3. Tää on kyllä niin huippu harrastus! :) Mä oon saanut jo neljä korttia ja aina se on yhtä mukavaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tempas kyllä tyystin mukaansa. Jos oon jo nyt ihan liekeissä, niin varmaan sit ihan roihussa, kun saan ekan kortin. :D

   Poista
 4. Sain tänään Latviasta kortin, ja kortin lähettäjä on opettaja. Edellinenkin kortti oli (viideltä) opettajalta. Mua käytetään varmaan varoittavana esimerkkinä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Ei oppi ojaan kaada...? Mua taas ilmeisesti värvätään Venäjälle, kolme viidestä kortista meni sinne. Kiva idea toikin, että lähetetään kortti porukassa. Mut sit kyl NIIN loppuis tila kesken... ;D

   Poista

Oi ihanuutta, kommentit on parhautta! ISO kiitos, tykkään! :)