Sivut

sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Marenkii

Noni! Nyt löytyi vastaus viime vuosien haluan toteuttaa haaveeni, kun vaan eka keksin mikä se on -pohdiskelulle. Alan tehtailemaan köpsöjä muka naivistisia ja söpöjä oma elämä -perusteisia lausahduksia kivojen kuvien kera. Näistä voi sitten pykätä ylihintaisia sisustustauluja, tyynynpäällisiä, leipälaatikoita ja painettuja nenäliinoja. Tässä eka, ollos hyvä:Tää lomailu on tosiaan aika rankkaa, nytkin pitäis käydä heittää grilli kuumaks ja pihviä parilalle. Huoks. Sen jälkeen käydään äipän kanssa kurkkaamassa josko lähimetsä tarjoais kantarelleja feikkicrocseilla saavutettavalla etäisyydellä, kun joku jätti lenkkarit kotiin. Mut sen jälkeen lupaan ihan ajan kanssa kurkata mitä kaikille kuuluu, hiukan söi toi 55 tuntinen viiminen työviikko tota vapaa-aikaa. Mut nyt siis vihdoinkin lomalla ja illalla lättykestit. Yritän nyt jotenkin selvitä tästä rankasta päivästäni.

8 kommenttia:

 1. Mä niin teetän heti tollasen taulun :D
  Rankalta kyllä kuulostaa sun elo, yritähän selvitä äläkä räjähdä letuista ;)
  Mä sen sijaan käytän näköjään kaiken vapaa-aikani siivoten, kummasti kuule lähtee työasiat ja stressi litomaan tälläsen kahen päivän huonekalujen lykkimisen ja pyörittelyn aikana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiku ostat multa hyvään hintaan, mun idea, mun oikeudet, mun hinnat... ;D Yks asiakas siis jo kelkassa, nyt vaan liiketoimintasuunnitelmaa hiomaan. :D

   Lätyissä riitti selviämistä, ja aamulätty muhii vielä mahassa. Rankkaa on.

   Mun pitäisi varmaan myös hiukan pyöritellä sisustusta uusiks, kovin on fakkiintunut järjestys. Mut mahtia jos stressi on lähtenyt livohkaan!!! :) Mulla se jäi työpaikalle perjantaina klo 22... ;)

   Poista
  2. No joo, kyllä tuo ahdistus puski pintaan taas tänään ku työt kutsui mutta huomenna jos taas vähän siivoilis :)

   Poista
  3. Mun täytyy kyllä myös testata tota stressinhallintakeinoa, ei panis tää kämppäkään pahakseen... ;D Toivottavasti tiistai on toivoa täynnä! :)

   Poista
 2. Mäkin ilmoittaudun asiakkaaksi tai voin jopa ryhtyä yhtiökumppaniksi, kuten ehkä muistat mäkin olen aika taitava tekemään kaikenlaista taidetta..;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hei sun meriiteillä yhtiökumppanuus on taattu! :D :D Voidaan sit vähitellen laajentaa esim. punottuihin (*ttu, *tana tätä pajua, tää mihinkään taivu, siis mihin tää muka piti pujottaa??!) juttuihin, ois varmaan kivan terapeuttista ja silleen... ;D Ja sit pakko oltava niitä muka vanhoja puulaatikoita, mä voin sitten horjuvalla, lapsellisella (ei ees tarvi feikata) präntillä raapustaa kylkeen "candles" "cute things" ja "something", myydään niitä sit ihan ökyhintaan, kun ovat vintagea.

   Nyt sit liiketoimintasuunnitelma työn alle, suunnittele sää meidän logo (kun sulla on sitä taiteellista silmää), niin mää väsään sloganin!

   Poista
  2. Joo kyllä! Tää on just se mitä oon etsinyt! Nyt pakkaat kamas ja muutat Hkiin niin saadaan homma rullaa..:D

   Poista
  3. No todellakin! Starttiraha- ja kaikki mitäniitänyton naisyrittäjyystukianomukset vetämään, toimitilat hakuun ja käyntikortit työn alle! :D

   Poista

Oi ihanuutta, kommentit on parhautta! ISO kiitos, tykkään! :)