Sivut

sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Nolon nopee pasta

1. Keitä rasiallinen tortellineja. Vastaa puhelimeen juuri kun olet heittänyt tortellinit kiehuvaan veteen ja kuule iskältä, että ovat äiskän kanssa lähdössä kauppaan. Tilaa jätskiä ja jugurttia kotiinkuljetuksena. 

2. Muista tortellinit. Valuta kypsät tortellinit siivilässä ja kippaa takaisin kattilaan ja mieti mitä hitsiä niillä tekisi, kun ei niitä nyt enää tee mieli kun on jätskiä tulossa.

3. Jäähdyttele tortellinit ja nakkaa kattila jääkaappiin, kun et muutakaan keksi. Syö jätskiä.

4. Muista tortellinit seuraavana päivänä. Kurkkaa kattilaan ja mieti mitä sille jämähtäneelle klimpille tekisi.

5. Bongaa jääkaapista maustetun tuorejuuston (Creme Bonjourin Kreikkalainen valkosipuli) jämät. Kaaputa osa tortelliniklimpistä lautaselle ja lisää päälle muutama nokare tuorejuustoa. 

6. Lämmitä pari minuuttia mikrossa, sekoita välillä.

7. Mausta mielimausteilla ja ripottele päälle parmesaania.

8. Apehdi hyvällä ruokahalulla. Mieti mikset kaaputtanut kattilasta suurempaa annosta ja onko pakkasessa vielä jätskiä...?



4 kommenttia:

  1. Hahaha...varmaan tooooosi ruokahalunherättäjä se kämähtänyt tortelliiniklöntti kattilassa, nam nam ;) Mä fanitan kanssa näin kesäaikaan tortelliineja, kun ei tee mitään ns. lämmintä ruokaa mieli. Yleensä teen sellaisen härpäkkeen johon laitan tortelliinien kaveriksi kevätsipulia, luumutomaatteja,paprikaa, jotain hyvää kinkkua, maustekurkkua, cashewpähkinäitä ja riivittyä mozzarellaa. Päälle loraus jotain hyvää öljyä ja tuoretta basilikaa. Aivan törkeen hyvää ja ah niin simppeliä :D

    VastaaPoista
  2. Sehän oli, kerrassaan esteettinen klimppi. :D Siks pitikin jakaa, kun sen sai noin simppelisti pelastettua ja lopputulos oli hämmentävän hyvä.

    Ooooo, kuulostaa ihan ylihyvältä toi sun kombo, täytyy testiä! Käytän noita paljon salaateissa, tulee näppärästi tosi ruokaisa salaatti ja toi pysyy nätisti koossa + on itsessäänkin maukas vrt. normi makaroni.

    VastaaPoista
  3. Se on! Mulla on sitä ihan kroonistesti jääkaapissa. Ooks muuten testannut sitruunamaustettua avokadoöljyä? Ihan älyn hyvää sekin! Siis salaatissa, kai sitä muuhunkin voi käyttää, mut mä lorauttelen salaatteihin ja kalan päälle käy myös. http://www.olivado.com/products_zest_avocado_oil.htm Saa ainakin täällä esim. Stockalta ja Prismasta, varmaan muistakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kroonistesti? Ilmeisen kroonisia nää mun kirjoitushäirät.

      Poista

Oi ihanuutta, kommentit on parhautta! ISO kiitos, tykkään! :)