Sivut

perjantai 30. joulukuuta 2011

Perinteiset juhlapyhä-pre-IPR:t

Huhhuh, olipas kunnon hormonimyrsky... Kaatoi tän tädin tantereeseen ja pisti virrat poikki hetkeks tyystin. Suolavettä satoi tulvaksi asti ja mielipahan puhuri vavisutti koko kehoa. No, kuten moni myrsky, niin tääkin nousi yllättäen (okei, ei tää nykyään enää ihan puskista tuu) ja oli melko nopsasti ohi. Nyt on aika jälleenrakennuksen ja tuhojen korjauksen. Pussi pakasteherneitä kiitos, simmut niin turvoksissa ettei meinaa nähdä naputella.Nyt on kyllä niin kaikkensa antanut olo, silmät tosiaan niin turvoksissa, että sattuu liikutella niitä. Okei, toi kuulosti kummalta. En mä nyt varsinaisesti liikuttele niitä, mut siis sattuu, kun esim. katsoo ylöspäin. Sanotaaks sitä silmien liikutteluks? No, mitä ikinä onkin niin on tuskasta ja nenä ihan tolkuttoman tukossa. Sen siitä saa, kun pitkän (okei, olin vaan kolme päivää töissä, mut puolkuntosena se tuntui tuplalta) viikon päätteeksi tekee sen virheen, että dippaa varpaankärjen itsesäälin äkkisyvään lampeen. Siinä lätäkössä on kyllä sellasia virtauksia ja pohjakin vissiin juoksuhiekkaa, kun niin hyvin imaisi mukaansa. Ensin vaan viattomasti tuumasin hieman harmistuneena, että vaisuiks on käyneet nää vuodenvaihteet ja sit jo porasinkin ihan täpöllä. Nollasta sataan nanosekunnissa.

Hei oikeesti, what's with my kädet??? Seuraavaks otan kriisin noista nakeista.

Ollakseni ihminen, joka ei a) perusta juhlapyhistä (nyt tarkoitan näitä pippalointipyhiä eli vuodenvaihdetta, vappua ja juhannusta) eikä b) viihdy väkimassoissa eikä c) jaksa ymmärtää moisten "pakkopyhien" hössötystä, sain kyllä kauheen luonnikkaasti otettua hirveet kilarit siitä, ettei huomiseks oo sen suurempia suunnitelmia. Tai on itse asiassa ihan parhaat suunnitelmat eli laatuaikaa siskon kanssa ♥. Oikeesti ihan ykköstä ja vaihtoehto, jonka mitä luultavimmin valitsisin vaikka millasten vaihtoehtojen joukosta. Mutta sehän ei nyt ollut se pointti, vaan se että vaihtoehtoja ei juuri ole. Mulla on (kyseenalainen) kunnia olla erinäisten ja -laisten kaveriporukoiden pitkälti ainut sinkku ja viime vuosien pakkopyhät kun on olleet lähinnä parillisten huvituksia, niin on ollut hiukan hiljaista.

Normaalisti mua ei ollenkaan vaivaa olla pariton muiden paritel eiku siis pareillessa, mutta jotenkin toi korostuu vähemmän viehättävällä tavalla tälleen pyhinä. (Ja häissä. Anna mun joskus mennä häihin varteenotettavan avecin kera, jooko, pliis.) Oon jo alistunut siihen, että sosiaalinen elo on notkahtanut melkoisesti viime vuosina (ja sillä tätä blogiakin starttasin, kun oli tarkoitus etsiskellä elämää sohvan ulkopuolelta, näköjään vaan päädyin sohvalle ruikuttamaan sen puutteesta), kun lähipiiri viihtyy paremmin siippojensa kainaloissa kuin meikäläisen seurassa, mutta jotenkin toi aina iskostuu näin juhlapyhinä. Ennen sentään oli jotain vaihtoehtoja (, joista usein kieltäydyin, koska en oo "juhlapyhäjuhlija"), mutta nykyään kaikki viettävät pyhänsä siipan vanhempien kanssa mökillä, siipan kavereiden ja näiden tyttö/poikaystävien kanssa, oman perheen kesken, tms. sinkumman ystävän pois rajaavalla tavalla. Ymmärrän tän täysin (niin mäkin varmaan tossa tilanteessa tekisin), mut ei mun tarvi siitä tykätä. :)


Ei lapset, tässä ei tapahdu mitään rivoa. Täti vaan kauhoo kaksin käsin popcornia.

Tän johdosta siis otin kunnon itku-potku-raivarit, pikkasen tälleen etukäteen, kun ei viitti sit huomenna siskon iloks pillitellä. Eikä mua huomenna pillitäkään, kun mulla on tosi kiva ilta. Kun nyt vaan on tällanen ihminen, jolla ei oo ikinä kaikki hyvin, niin pitäähän sitä jostain kriisiä repiä. Joo, mulla on ihan huippukivat uuden vuoden suunnitelmat. Siistii. Mut oisin kyllä halunnut päästä kieltäytymään joistakin pippaloista. Ei juma. Mun elämä on niin peestä. En kestä. Byäääh. Kukaan ei rakasta mua. Byäääh. Oon ruma. Byäääh. Ei kavereita. Byäääh. Tukka huonosti. Byäääh. Sukat valuu. Byäääh. Nenä valuu. Byäääh. En jaksa. Byääh. Oisko jotain syötävää? Byääh. Oon läski. Byäääh. Ai kato, popcornia. Niisk.

9 kommenttia:

 1. My dear, Acata.

  Vaihdetaanko paikkoja ? Jooko ? Vaihdetaanhan ? Heti ? Jooko ? PLIIIIIIIIIIs ?

  VastaaPoista
 2. Muistan tuon fiiliksen omilta sinkkuajoiltani. Vaikka en ollut yksinäinen vappu, juhannus ja uusi vuosikin useasti tuntui juuri siltä, että on mailman yksinäisin tyyppi...
  Tuon avokkini kun löysin vasta 29v, joten noita pariskuntabileitä ehti oleen jokusen kappaletta miun yksinäisyydestä kärsiessä. No nyt on tuo avokki, eikä niitä kutsuja siltikään hirveästi tule. No mahtava huomisilta on kuitenkin tulossa, kun piipahdamme tuttavien luo saunomaan.
  Sullekin siskon kanssa huippuhauskaa iltaa!
  Ja itkeminenhän tekee joskus tosi hyvää, vaikka sen jälkeen takki onkin aika tyhjä.

  VastaaPoista
 3. Juu, noissa juhlapyhissä on kyllä jotain taikaa... Pidän kyllä (toisinaan jopa vaalin sitä) yksinolosta ja harvoin se muuttuu yksinäisyydeksi, mutta se on tosiaan kivaa niin kauan kun se on omaehtoista.

  Itku teki hyvää, mutta nyt oon kyllä aika puhki. Mieli kuitenkin on huomattavasti parempi, kun sai tänne narista. :)

  Vietetään ihan mahtava vuodenvaihde, oikein mukavaa saunailtaa!!! :)

  VastaaPoista
 4. Pistitpä pahuksen pahan ja lopetus kerrassaan herrrrrkullisen loistava. Tosin vuosihan aina vaihtuu oli sitten yksin, kaksin tai orgioissa, joten annetaan vaan palaa. Ei muuta kun hemmetin hyvää vuodenvaihdetta ja voi olla, että teikäläiselle tulee vastaan mahdollisuus hyökätä jonkun sinkku-maskuliinin niskaan. Selvänä tai epäselvänä. Jätä muuten popkornit kotiin...:)

  VastaaPoista
 5. Kulta-murmeli! Mä rakastan sua, oon sun ystävä, et oo läski vaan pehmee, et oo ruma vaan ihana, tukka ei oo huonosti vaan sun stylellä, mä tuun pitää sun sukkia ylhäällä, saat niistää mun paitaan, mä autan sua jaksamaan, mä teen sulle karppipizzaa, mut poppariks en voi muuttuu <3

  Ps. Tosi aistillinen toi poppiksensyöntikuva :*

  VastaaPoista
 6. Pitsit: Juu, näin se taitaa tehdä huolimatta siitä miten paljon vedän nenä tukossa popcornia. ;D Oikein mahtia vuodenvaihdetta sinnekin sekä elämyksiä tulevalle vuodelle!!

  Jos pizzakuski on maskuliinisinkku, niin saatan hyökätä sen kimppuun, mutta muuten taidan tyytyä katselemaan komistuksia vaan vuokrafilmien välityksellä. Luvassa leppoisa koti-ilta siis. :)

  Toppis: Tänks mussu. ♥ Luin ensin, että tuun niistää sun paitaan ja mietin että miks hitossa jos mun nenä vuotaa ja mulla on kriisi. :D Mut oishan mun pitänyt tietää, että Toppis siellä tarjoaa hihaansa - tai Tenaa - ylimääräisten tunteiden imeytykseen.

  Eikö? Jos joskus oon tarpeeks yksinäinen juhlapyhän lähestyessä ja päädyn tekemään jonkun deitti-ilmon, niin ton vois laittaa profiilikuvaksi. Tai jos vaikka Faceen?

  VastaaPoista
 7. Varmaan saat kaikki hikiset viiskymppiset liikekannalle, ni ei ehk kannata!!

  VastaaPoista

Oi ihanuutta, kommentit on parhautta! ISO kiitos, tykkään! :)