Sivut

lauantai 17. joulukuuta 2011

Good stuffOi mikä viikko takana! Oon ollut ihan hurjan hyvillä fiiliksillä kiitos ihanien ystävien. Torstaina näin työreissussa Ystävistä parhainta ja oli taas ihan parhainta. Taas jäin miettimään josko oon ihan väärässä kaupungissa, kun toi Hki vaan väläyttelee kaikkea ihanaa siellä piipahtaessa. Oli perinteisen mahtava ilta ja haikein mielin suuntasin Turun junaan.Eilen näin toista ystävää ja sain jopa suoritettua pientä joulushoppailua. Hyvin pientä, silllä rakkaimpien kanssa on sovittu, että tänä jouluna nautitaan toisistamme, ei materiasta. Muutaman puketin olin pakotettu hankkimaan tahoille, joilta joulumuistamista on odotettavissa. Ärsyttää hankkia jotain vain sen takia ettei itse olis paketitta, kun toinen ojentaa lahjaa, vihaan niitä Ai sori, en tajunnut että vaihdetaan lahjoja -tilanteita yli kaiken.

Tää jäikin nyt lyhkäseks Ystävät on parasta huumetta -purkaukseks, takkuaa netti ihan totaalisesti ja mennyt tovi tässä säätäessä. Nyt pakko painua suihkuun sillä illan suunnitelmissa glögi tai kaks Turun yössä. Uuuu.


2 kommenttia:

  1. Ehkä sun pitää muuttaa Stadiin. Tosin toi voi olla sellanen "Ruoho on vihreämpää..."-ilmiökin. Ainakin asunnot on täällä helvetin kalliita..mua kans ärsyttää taas tää joululahjaruletti tai erityisesti se että pitää keksimällä keksiä mitä ite haluu lahjaksi..:D

    VastaaPoista
  2. Juu, varmasti on kyse myös aidan toispuolisista houkutuksista, mutta joku siinä silti kiehtoo. :)

    Joo, sellasten "turhien" lahjojen saaminen (ja valitettavasti joskus myös antaminen) on ihan peestä, niin turhaa rahanmenoa. Tänä vuonna ajattelin leivoskella jotain pientä, niin ei tuu ostettua mitään turhuuksia niille pakkolahjottaville.

    Kiva muuten että oot taas kuosissa, muista ottaa rauhallisesti ettei tuu mitään takapakkia! :)

    VastaaPoista

Oi ihanuutta, kommentit on parhautta! ISO kiitos, tykkään! :)