Sivut

torstai 15. joulukuuta 2011

Hyvää joulua multa

No ni! Nyt on joulukortit paskarreltu. Tai siis suurin osa. Ehkä arvoin postimerkkitarpeen hitusen alakanttiin ja joudun laittamaan muutaman matkaan hiukan jälkikäteen. No mut kuiteski, vähän mä oon ylpee itestäni! Siinä vaiheessa, kun silmät ristissä hoipuin töistä puol seiskalta muutaman ylimääräisen tunnin jälkeen, niin hiukan hiersi epäilys josko enää illemmalla jaksan kortteja taiteilla. No, onneks isukki lähti shoppailuseuraksi (= hyvä seura + kymmenen minuutin automatka 50 minuutin bussimatkan sijaan = mahdollisuus muuhunkin kuin välittömään koomaan vaipumiseen sohvan välittömässä läheisyydessä) ja löysin itteni Tiimarista ripellyshyllyn äärestä etsimästä inspiraatiota. No, tää joulu mennään melkoisen pelkistetyllä ilmeellä ja matalaakin matalamman aidan yli, mutta on nyt sitten kortit kuosissa, prkl!EDin voimalla luotiin joulumieltä tänne lätäköiden keskelle, nyt on hemmetin paha olo, sellanen ED/sokerihumala. Että voi olla masentava sää, ihan käsittämättömän pimeetä 24/7 ja sit toi jatkuva sade... Tulis hitto soikoon lumena, niin olis jo melkoiset nietokset. Jaksa tollasta jatkuvaa lotinaa ja kauheeta tuulta. :(

Nyt pitäis varmaan syynästä mitäs sitä vetäsis huomiseen työreissuun päällensä. Tajusin tossa tunti sitten että piti mun vissiin pyykätäkin, mutta siinä vaiheessa oli turhan myöhäistä. Pitäkääs peukkuja, että löydän kaapista jotain säällistä ylle ja että tukka kerrankin tottelis aamukiireessä. Kauheen kiva olis myös, jos kerrankin pääsisin ylös kellon soidessa eikä vasta tunnin torkuttamisen jälkeen...


Ehkä siis siirryn syynäämään vaatekaappia ja toivomaan, että nää mun kynnet viilautuis itekseen. Ja kun nyt toivotaan, niin mun elopainosta vois kadota 30% yön aikana, silmäpussit vois siirtyä poskipäihin ja voisin herätä aamulla hiukan viksumpana. Oon ollut kiltti, voiks pukki pistää noi toiveet työn alle vähän etukäteen?

PS Hei mahtia! Tervetuloa joukkoon Hepa!! (Edelleen mur, kun en saa kaikkia noita lukijoita näkyviin, vaikka kuinka klikkailen, mut oon melko vissi, että Hepa on se viimeisin. Eilisen viimeisin on vielä mysteeri. Tässä sitä koittaa olla kohtelias emäntä eikä ees hokaa, kuka viimeks tuli kylään. :/ )

3 kommenttia:

 1. Jep, liityin lukijaksi toissailtana kun vihdoin löysin blogisi :D

  VastaaPoista
 2. ed, nam. Tosin siitä tulee sydämentykytyksiä, en tiedä miksi. Mur.

  VastaaPoista
 3. Hepa: Oi kivaa! :) Tervetuloa, ole kuin kotonasi!

  Sorvatar: Ei noi taida järin terveellisiä olla. Mulla ei tykytä ja vaikutus taitaa muutenkin olla lähinnä psyykkinen... :D Toi vaaleenpunanen on juotavaa (muut on hirveen makeita), mut musta tuntuu että sen valmistus on lopetettu, kun ei sitä meinaa saada enää mistään. Mur.

  VastaaPoista

Oi ihanuutta, kommentit on parhautta! ISO kiitos, tykkään! :)