Sivut

maanantai 5. joulukuuta 2011

Oma home sweet kullan kallis koti

Oi miten ihana olla kotona! Vaikka taas olikin haikea lähteä mökiltä, niin nyt oon ihan fiiliksissä siitä, että saan olla kotona ja ajan kanssa! Jotenkin noi viikot menee ihan sumussa enkä oikeen saa niistä illoista itekseni irti mitään. Ihan eri juttu, jos on jotain kivaa tiedossa jonkun kamun kanssa tms, niin sitten oon virtaa täynnä, mutta jos vaan tuun töiden jälkeen kotiin ilman sen ihmeempiä suunnitelmia, niin päädyn yleensä vaan tän sohvan nielaisemaksi. Yhtäkkiä kello onkin jo vaiks ja mitä ja mä en ole tehnyt mitään. 


Silläpä oonkin nyt ihan liekeissä, kun oon ollut illan puhtia täynnä (jopa tiskaaminen oli tosi jees melko ok) ja huomenna saa vielä nauttia kodista! Pienestä voi ihminen repiä ilonsa... :) En oikeesti muista milloin olisin viimeks ollut viikonlopun kotona, joten tää on ihan eksoottista. Huomenna olis tarkoitus leikkiä kodinhengetärtä naapureita häiritsemättä ja itsenäistä Suomea kunnioittaen, toivottavasti muuttuis toi sää hiukan talvisemmaksi, niin vois jopa ulkoillakin. Virittelin aikaisemmin illalla jouluvalot ja nyt oon hengaillut hämyssä. <3


Nyt taidan siirtyä kirjan kera piikkimatolle köllöttelemään ja nauttimaan siitä ajatuksesta, että huomennakaan ei tarvitse herätä kellon sointiin. Jaksaiskohan huomenna kammata tukkansa vai mentäiskö vielä yks päivä tällä hippiluukilla... ;)


Edit klo 23:42 Siellä on jotain valkoista maassa! LUNTA! Tai ainakin räntää. Jippajei, anna sen pysyä! <3

4 kommenttia:

 1. Ihanan rela postaus <3 <3 Mä sytytin viime viikolla monena iltana 12 kynttilää ja jouluvalot ja otin ihan sairaan kauniin kuvan, joka on täynnä kauneutta ja isänmaallisuutta ja julkaisisin sen, mut taustalla näkyy jotain, mitä en tahdo bloggerissa itsestäni paljastaa ;)

  Ja hippiluukki rulaa! Mulla on tiedossa 3 viikon hippeily, kunhan käsi silvotaan ens viikolla :)

  VastaaPoista
 2. Oi, ihanan kodikkaaksi tekee tunnelman nuo valot!
  Mä kanssa vietän hyvin ansaittua lökäripäivää (tottakai isänmaallisessa hengessä). Paistoin loput piprut ja väkertelen itsetehtyjen joululahjojen parissa. Pyykkiäkin on tullut pestyä. Perhana miten sitä onkaan tehokas vapaapäivinä ;)

  VastaaPoista
 3. Pienestä ne on ilot revittävä, samoissa fiiliksissä mennään täälläkin.Ja ensilumi satoi myös täällä eilen, ihanaa!

  VastaaPoista
 4. Toppis: Alkaa se rela fiilis jo hiukan rakoilla huomisen työpäivän lähestyessä, mut yritän hokee itelleni, että vaan kolme päivää, jaksaa, jaksaa... ;) Meidän täytyy mennä jonnekin kuvankäsittelykurssille, niin saadaan blurrattua taustalta privaatimmat jutut veke. Oiskohan Luumäellä jotain viikonloppuseminaaria?

  Hippiluukki on ollut vallalla myös tänään, vedin hautausmaareissulle pipon päähän. :) Sun täytyy laittaa jotkut pikkuletit tai rastat, ni ei tunnu missään. ;D Ei vaan, feel for u, onks mitään jeesiä luvassa?

  Pepper: Juu, täällä hämyssä on vallan kodikasta. <3 Mäkin oon tehoillut, jos tosiaan ois näin toimelias muutenkin, niin kämpässä ei pian olis mitään puleerattavaa. :D

  (julialume): Pienet ilot on ne parhaimmmat (hulluilla halvat ja idiooteilla ilmaiset, vai miten se meni...)! :) Tänne sais kyllä ripsua sitä lunta reilusti lisää, tosta ei vielä lumiukkoja tuunata, ei ees lyhtyä. :(

  VastaaPoista

Oi ihanuutta, kommentit on parhautta! ISO kiitos, tykkään! :)