Sivut

maanantai 5. joulukuuta 2011

I don't hate Mondays

Oooo, onpas mulla jotenkin hyvä ja tasapainoinen olo. Tekee ihmeitä, kun nukkuu kolme yötä putkeen kunnolla eikä tarvitse stressata yhtään mistään. Siis todellakaan yh-tään mis-tään. Ei vois juur letkeempää olla kuin elo täällä mökillä, suurin stressi on, että syödäänkö nyt vai viiden minuutin päästä ja miten saa miniuunissa tilan riittämään, kun herkkuja on niin monenmoisia. Rankkaa siis.


Chillaan täällä.

Ehkä hiukan hävettää tunnustaa, että oon jopa silmäillyt työpostia puolella silmällä, kun se jotenkin korostaa tätä lomaa, siis se ettei tarvi juuri pulssia nostaa vaan voi vaan ajatella, että hoidan ton sitten keskiviikkona. Ah parhautta! Nyt täytyis keskittyä kehittelemään jotain kivaa tälle viikolle. Viikonlopun oon poikkeuksellisesti Turussa ja lauantaina pitäis nähdä vanhaa (hää on siis vaan vuoden mua vanhempi, sanotaanko silloin että pitkäaikaista?) ystävää pitkästä aikaa, ootan jo niiiiiin innolla. Oikeestaan ihan kiva olla välillä kotonakin, tullut mökkeiltyä viime ajat aika tiiviisti. Mut nyt vielä keskityn tähän löllöttelyyn ja nautin mökkikoomasta täysin palkein.

Mä pyllerrän täällä.

Joo, johan tässä tulikin huhkittua, nyt taidan hetkeks oikasta kirjan kera viltin alle ja sit suunnata köökin puolelle kokkaamaan perheelle apetta. Illalla tosiaan jouluvalotukset ja pitäis kai siellä siivotakin... Joo, täytyy selkeesti huilia varastoon, jos vaikka joutuu tarttumaan imuriin illalla. ;D

Huaaaah, köllin täällä.

2 kommenttia:

  1. Kuulostaapa ihanan letkeeltä ja rentouttavalta :) Miten se aina onkin, että kotinurkista on päästävä pois jotta pystyy kunnolla rentoutuun...Enjoy!

    VastaaPoista
  2. Juu, pienet irtiotot on hyvästä! Mutta nyt on ihan älyttömän ihana olla kotona, kölliä sohvalla viltin alla suihkunraikkaana villasukat jalassa ja fiilistellä jouluvaloja. <3 (Tulis vielä sitä lunta, prkl.)

    Rentouttavaa vapaata sinnekin!

    VastaaPoista

Oi ihanuutta, kommentit on parhautta! ISO kiitos, tykkään! :)