Sivut

torstai 14. kesäkuuta 2012

Käry kävi

Hurjan hyvin etenee tää mun unirytmin normalisointi... Ei vaan, pakko painua petiin ihankohtahetijust, mutta piti vaan antaa jotain pientä elonmerkkiä tänne, etten vaan piipahtele parin viikon välein. Joo, se on se määrä eikä laatu. :D

Maanantaina kävin kirjastossa eli muutaman seuraavan viikon viihtyvyys on taattu, eilen meni päivä Hkissä ja ilta siskon kanssa ihan vaan vallan oivasti, huomenna saan kamun kaffelle ja perjantaina suunnataankin mökille - ei ollenkaan huono viikko siis. Ollut ihan älyttömän kivat säät, eilenkin tuli hengailtua koko ilta ulkona ja ihan kesävetimissä. Ostin myös röhnötuolin partsille eli mut tavottaa jatkossa sieltä. :) Testittiin niitä malleja eilen siskon kanssa kaupassa eikä ois kumpikaan millään maltettu nousta, kun niissä oli niin hyvä rötköttää. Hyvältä se tuntui vielä tänäänkin, kun kävin partsilla apehtimassa halloumsalaattia ilman halloumia, kun ehkä onnistuin polttamaan ne pohjaan. Ei muuten ollut eka kerta, on ennenkin käynyt niin, että aattelen antaa vielä ihan hetken olla ja sit unohdan ne juustot pannulle ja bongaan vasta, kun pinta on ihan hiiltynyt. Ei siis ollut ihan niin ruokaisa salaatti ja nyt onkin pieni nälätys päällä. Hyvä syy lopettaa tää ajatukseton horina ja siirtyy jääkaapin kautta tajuttomuuteen. Hyvää yötä ja huomista, olkoon se toivoa täynnä!


Halloumiton salaatti.
Aijuu, tuli tosta syömisestä mieleen, että söin tossa päivänä eräänä kerrassaan hyvin Jyväskylässä. Paikka oli Old Brick's Inn ja lautaselle eksyi kuhaa korvasienikastikkeella ja jälkkäriksi créme brûlée tyrnisorbetin kera - toimi! Tsekkaa, jos ihanaisessa Jyväskylässä lienet!


8 kommenttia:

 1. Täytyypäs käyä joku päivä kuhaa testaamassa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaa, ooks Jyväskylässä? Kateus, se on ihana paikka! ♥

   Poista
  2. No varmasti! Niin kaunista seutua ja huippuystävällistä väkeä.

   Poista
  3. Onko? :D No mut jos toistekin eksyt niin tsekkaa myös Figaron ruoka. (http://www.figaro-restaurant.com/) Vietettiin eilen työkaverin läksiäisiä tuolla ja oli kyllä ehottomasti tän hetken paras ruoka kaupungissa. Voi nam!

   Poista
  4. No oothan säkin elävä esimerkki niistä hyvistä tyypeistä. :) Joo, tosta Figarosta joku vinkkaskin ja sit oli joku Pöllövaari (?), mikä myös kuulemma kannattais kokea.

   Poista
 2. Hyvää tajuttomuutta sulle, mä lähen tästä koeajamaan ehkä tsiljoonannen auton enkä kuitenka osta mitään! Buenos aires siule! Eiku diospas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tajuttomuus oli hyvä ja syvä. Ai oot autoa hankkimassa? Kauheita tollaset isot päätökset, oon ihan sikahuono niissä. Hirvittää, kun tietää, että tästä pitäisi sit tykätä vielä ens viikollakin (ja autossa ehkä täytyy huomioida jotain muutakin kuin vaan se onko se kiva...). Tsemppiä!!!

   Poista

Oi ihanuutta, kommentit on parhautta! ISO kiitos, tykkään! :)